Ne tjera me a uzet cu ga ako u trenutku produzavanja ugovora bude u ponudi za od 0-100kn, kao sto sam uzeo i trenutnog. Mozda bude i nesto bolje, ko zna, ima jos skoro godina do toga.
Jedino mi je zao ljudi koji daju puno love za ovakve stvari.
Meni je puno draže dat puno love za neki uređaj nego imat ga pod ropskim ugovorom sa nekim T-Scumom ili ekvivalentom... Čisto stvar principa. Uostalom fotoaparate, laptope i ostalo nemoš dobit za sitniš pod ugovorom nego jedino tako da iskeširaš puni iznos, pa se niko ne buni... A mobitel svi očekuju dobit skoro besplatno... Ja sam spreman dat za smarpthone isto kao što sam spreman dat za fotoaparat.
Tebi je puno draze? Taj kako ga ti nazivas "ropski" ugovor meni omogucava da mjesecno placam otprilike trostruko manje nego sto bi placao kad ne bi bio pod ugovorom i da besplatno dobijem mobitel od 5+k kn. Bar danas u svakom trenutku mozes prekinuti ugovor i isplatiti uredjaje koje si i ako si uzeo, po punoj cijeni umanjenoj za ono sto si platio do tada.
Ti lijepo iskesiraj za mobitel i onda placaj vecu cijenu razgovora i podataka i uzivaj sto nisi u ropstvu.