I koristi ga pedercina sa salom.
Veoma dobra reklama.
Veoma dobra reklama.
Zna li se kod kojih naših operatera dolazi, i odprilike kad?
ekran je zasnovan na super amoled tehnologiji. velika je razlika.
nije ni Bug-u reklama sto primitivna kretenčina čita njegov sadržaj pa šta
Heh, jos samo da dolazi u crnoj ili bijeloj boji i da umjesto pravokutne tipke koristi okruglu...
Mocno mi zvuci i izgleda ;)
A sad su se sjetili kopirati dizajn iphone, kad je novi model izašao...FAIL? Ali eto, ne bi bilo loše uzet mob samo zbog super amoleda, pa makar rastaviti mob i ugraditi ekran u drugi
A sad su se sjetili kopirati dizajn iphone, kad je novi model izašao...FAIL? Ali eto, ne bi bilo loše uzet mob samo zbog super amoleda, pa makar rastaviti mob i ugraditi ekran u drugi
Bit ce zanimljivo provjeriti tvrdnju Stevea da AMOLED nije dorastao ovom novom ekranu u iPhoneu 4G.
Bit ce zanimljivo provjeriti tvrdnju Stevea da AMOLED nije dorastao ovom novom ekranu u iPhoneu 4G.
Možda amoled nije dorastao, ali SUPER Amoled sigurno je
Možda amoled nije dorastao, ali SUPER Amoled sigurno je
budemo vidili. AMOLED ne postoji u rezoluciji u kojoj je u iPhoneu. Apple je tražio da proporcionalno poveća broj pixela . sad za svaki pixel iz 3Gs a imaju 4.
kupujem jel imam galaxy , je..e.nica za manju paru od razvikanih gugle mugle telefona , prodano
Samsung štanca mobitele kao pekara kifle... svaki tjedan nešto "novo" izbace...
Samsung štanca mobitele kao pekara kifle... svaki tjedan nešto "novo" izbace...
Isto ko i HTC, mislim da bude to prevagnulo vagu koji smartphone da uzmem u korist iphona.
Veoma dobra reklama.
Kakva brutalna iskrenost, nadam se da nisi dobio neku upozorbu od moderatora LOL
Veoma dobra reklama.
Kakva brutalna iskrenost, nadam se da nisi dobio neku upozorbu od moderatora LOL
Haha bas sam se nasmijao, treba jos ovakvih dosjetki. Ajmo narode.