"uskoro se očekuje eksplozija takvih uređaja" bilo je i vrijeme.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ne mogu vjerovati da je ovaj dio tržišta u tolikom zaostatku...
Samo sam "ovlaš" upoznat sa tim uređajima pa me zanima jel svaki po defaultu može prikazati pdf-ove? Pitam jer povremeno moram čitati kojekakvu stručnu literaturu u pdf-u i mislim da bi mi jedan takav uređaj poprilično olakšao posao...
Samo sam "ovlaš" upoznat sa tim uređajima pa me zanima jel svaki po defaultu može prikazati pdf-ove? Pitam jer povremeno moram čitati kojekakvu stručnu literaturu u pdf-u i mislim da bi mi jedan takav uređaj poprilično olakšao posao...
cijena od 2000kn bi bila jos uvjek normalna.,...zato što bi se koristio u školama gdje godisnje ucenici daju 1500kn za svoje knjige....
Čemu davati 400$???? Pa toliko dođe netbook od 900 grama, sada ima netbooka sa ARM procesorom. Ekrani na netboocima su još neprikladni za čitanje na otvorenom ali ima nekoliko kompanija koje već rade na tome problemu, po meni je za sada najbolje nabaviti XO OLPC - imaš ga na ebay-u za 150-200 $. Šiša ebook čitače 1000x...
Always innovating ARM Tablet book:
XO OLPC:
Čemu davati 400$???? Pa toliko dođe netbook od 900 grama, sada ima netbooka sa ARM procesorom. Ekrani na netboocima su još neprikladni za čitanje na otvorenom ali ima nekoliko kompanija koje već rade na tome problemu, po meni je za sada najbolje nabaviti XO OLPC - imaš ga na ebay-u za 150-200 $. Šiša ebook čitače 1000x...
XO OLPC:
Ako nastane "eksplozija" ovih uređaja, cijene će pasti.
Razmišljao sam o kupnji ovakvog uređaja, čak i sa sadašnjom cijenom, jer mi je više pun kufer učenja preko suba / laptopa...
XO OLPC:
Poanta toga što sam htio napomenuti je ta da ti uređaji nebi trebali koštati više od petstotinjak kuna. Eventualno će se i spustiti na tu razinu, za sada ti uređaji imaju relativno visoke marže i trebati će vremena dok postanu commodity uređaji.