Zna li se što o široko nerasprostranjenom i neprihvaćenom docx i ostalim x formatima? Ili su opet uveli nešto novoga?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja imam tehnical preview veziju i mogu reć da je odlična. Brža je od 2007 na istoj konfi. Neke opcije su opet razmještene (dragi naš M$) ali generalno, 2010 je ok. I naravno, .docx je tu, po defaultu ali lako se promjeni da se svaki put snima u starom .doc formatu.
*x format je zapravo dobar format, open, xml, "zazipan". Probajte ga otvoriti sa nekim alatom (7 zip) i pogledajte što je u njemu.
gomila svinjarija :-)
zakaj ne morem izbrisati svoj post već ako ga mogu urediti ? sorry
gomila svinjarija :-)
*x format je zapravo dobar format, open, xml, "zazipan". Probajte ga otvoriti sa nekim alatom (7 zip) i pogledajte što je u njemu.

ok, znači prva javna beta će u stvari biti beta2 ili?
Ne znam zašto, ali nema za skinuti Office 2010 preko MSDN programa.
imam technical preview već podosta
i isti je 2007
nije baš isti 2007 kak ljudi paušalno pričaju...
ima promjena dosta npr. onaj office gumb je sad puno manji, i kad se klikne otvori se izbornik preko cijelog ekrana, malo je to detaljnije sve... copypaste je bolje rješen sad jer kod deskog klika nudi nekoliko vrsta ljepljenja... i tak. ima promjena.
Mene zanima samo novi outlook!
Ovo ostalo i ne bas toliko...
Beta Offica 2010 je postala dostupna za javnost.
Download Microsoft Office Professional Plus 2010 Beta
Ova beta je sasvim upotrebljiva i nakon tri dana uzastopnog korištenja nije bilo nikakvih problema i ispada, a dobro je i to da je krajnji rok upotrebe 31.10.2010.god....tako da smo skoro godinu dana bez brige, full free !!
Slažem se... skroz je super stvarčica... i mnogo je napredniji od 2007-ice. Nekako bih usporedio: Vista -> 7 i 2007->2010