:)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
BBK standing by..
Hooah! Lock'n'Load! 
Boško Buha komplet :)
Dobar logotip. 
Opet nagradna igra?
Idem kupit Bug, pozz
Kupim+probam=komentiram!
ideeeš.
jel to šta valja?
ja do sad imao one DVDjove s torrenta za take stvari, jel oo bolje?
BTW, šta s tom nagradnom, kaki smartfoni su to ?= Jel da valja pisalo bi iPhone, a obzirom da nema drugih smartfona onda je to neki šrot ili nije?
ideeeš.
jel to šta valja?
ja do sad imao one DVDjove s torrenta za take stvari, jel oo bolje?
BTW, šta s tom nagradnom, kaki smartfoni su to ?= Jel da valja pisalo bi iPhone, a obzirom da nema drugih smartfona onda je to neki šrot ili nije?
Nema drugi smartphonea? haha Malo se informiraj
Btw. iPhone ni nije stopostotni smartphone.
a sad bi bilo korektno da stavite imena svih programa tako da možemo tako nešto i skinuti s neta.
hvala.
Ova jedna nokija ce biti moja!
Svaka čast ljudi na takvim nagradnim igrama...Ionako znam da neću dobiti apsolutno ništa, ipak se nadam, i stoga mi trošak od 35kn izgleda manji 
Kupio i sudjelujem u obe dvi igre.
šta je več izašao,pa nikad ne znaš kad će izaći,nekad je prije nekad poslije,al dobro je idem onda kupit dok nije počeo rukomet.
a šta je ovo!?
dogodine kad bude borbeni komplet 3, ubacite za gift jedan durex.
ujutro ću kupit magazin.
Odličan je novi broj. Tema broja takodjer. Jedino me iznenadilo kako je u temi broja, pod rubrikom: "Alati za sigurnosne probleme" avast dobio mjesto besplatnog antivirusa ispred avire... Ipak, oni znaju najbolje :)
Odličan je novi broj. Tema broja takodjer. Jedino me iznenadilo kako je u temi broja, pod rubrikom: "Alati za sigurnosne probleme" avast dobio mjesto besplatnog antivirusa ispred avire... Ipak, oni znaju najbolje :)
ma avast je super, a sad napokon avast free ima i normalan UI
dojmio me onaj gramofon
e samo da znate da neću kupit bug zbog nagradne igre! 
kupit ću ga jer mi se sviđa štivo!
(igra je tu tek usput!)
dogodine kad bude borbeni komplet 3, ubacite za gift jedan durex.
ujutro ću kupit magazin.
hehe ovo je suuper ideja...
A Avast je vjerojatno stavljen zato jer Avira stalno napada da ju se kupi
Dobio sam volju da složim takav gramofon, imam većinu dijelova, neke sitnice bu trebalo nabavit...al ide to. Inače bbk2 je odličan, dvd ide na sigurno, sigurno će biti od velike pomoći.
nije fer. za linuxaše nema borbenog kompleta ;)