Štedljiva Opera

poruka: 7
|
čitano: 1.558
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Štedljiva Opera".
17 godina
neaktivan
Štedljiva Opera

Dajte odmah "pognojeni" tekst prebacite i na zločestu stranicu 

This time next year we'll be milionaire
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.5.2016 21:58 (Knez_007).
Moj PC  
10 0 hvala 0
14 godina
Re: Štedljiva Opera
Ne mogu vjerovati, ali od kada su ih preuzeli Kinezi, i prve stabilne verzije Vivaldija, Opera napreduje brže u i dva mjeseca no u protekle dvije godine!
Moj PC  
5 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
kerum kaže...
Ne mogu vjerovati, ali od kada su ih preuzeli Kinezi, i prve stabilne verzije Vivaldija, Opera napreduje brže u i dva mjeseca no u protekle dvije godine!

KAd su ih preuzeli Kinezi? Znam da je bilo govora o možebitnoj kupnji, ali da su ih preuzeli to nisam znao.

14 godina
Štedljiva Opera

Najdraza mi je bila kad je bila svoja, bez chromiuma. Samo presto, caracan

Opera je zapravo dosta toga dala drugim browserima pa i doprinijela standardima. 

ja

3 0 hvala 0
14 godina
Štedljiva Opera

Odbor je dao preporuku za prodaju. Smartam da se prodaja nakon toga i dogodila.

Meni je Opera prije bila daleko najdraži browser po količini opcija, ali me izluđivalo netočno renderiranje pola web stranica. Sada se sve otvara 100% pravilno, brzo, a opcije se u zadnje vrijeme ponovno vraćaju. Prednost u odnosu na Vivaldi je mobilna verzija browsera.

Još im svega nekoliko mogućnosti nedostaje da se profiliraju kao najbolji izbor - opcija dodavanja vlastitih definicija u native ad blocker i preobrazba news segmenta u personalizirani RSS feeder.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Štedljiva Opera

:) neki bi rekli da su stranice krive jer se ne pridrzavaju standarda hehe

Ali da, prije su bili inovativni, cak sam bio u opera translators teamu pa su za bozic slali kuvertu s poklonima :)

ja

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Kinezi su kupili Operu, ali isti tim će je razvijati kao i do sada. Sjedište tvrtke ostaje na mjestu gdje je i do sada bilo.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice