cijena je paprena, al opet će se nać neki "luđak" koji će to kupit
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Oće tko kupiti unikat? Sutra ga napravim, kapacitet 16 gb. Neću napraviti ni jednog više, kunem se 
cijena prava sitnica, 2500 kn. Je li tko za? 
Oće tko kupiti unikat? Sutra ga napravim, kapacitet 16 gb. Neću napraviti ni jednog više, kunem se 
Izvadiš elektroniku i malo ga streseš sa čekičem par puta i eto unikata. I svaki je drugačiji :D
Da su u cijenu uracunati troskovi isporuke mozda bi i narucio 
I like it.
Zaista nenormalno po meni. Čemu davta tolke novce. Ali kao što neko reče gore ima i takvih.
Prekrasna stvarčica.Obožavam steampunk.
Malo pretjerujete sa zamjerkama o skupoći.
To je ista stvar kao sa recimo Aliernweareom.
Za te pare možeš kupiti puno bolje i još bi ti i ostalo a ipak ga kupiš......
Ako možeš napraviti nešto ovako kvalitetno - sign me up.
jao kako to da nitko nije bacio dosjetku kako to bi kupili samo plavuse i crnci?
jao kako to da nitko nije bacio dosjetku kako to bi kupili samo plavuse i crnci?
Plavuše i crnci su ljubitelji steampunka? 
ne nego po teologiji nekih clanova foruma plavuse i crnci vole skupe sjajuce stvari
ne nego po teologiji nekih clanova foruma plavuse i crnci vole skupe sjajuce stvari
bling bling.hh ma samogradnja FTW
to san bas na par mista vidija par ideja sta je ekipa radila... nabavija san kao palicu za kiket ali malu moza kao 2 palca velicine pa mozda upasam tu usb :P
ja bih radije napravio u stilu warhammer 40k-a,stavio bih neke ikone,oznake i to je to