Stari preglednik – stari Google

poruka: 9
|
čitano: 2.024
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Stari preglednik – stari Google".
16 godina
neaktivan

Ja znam da sam na zastarijeloj verziji za to ne oni ne trebaju upozoravati ali se ne mičem sa Opere 12.17 dok god nove ne dovedu na njenu opcijsku razinu.

6 0 hvala 0
13 godina

Više mi se sviđa izgled na ovoj slici nego sada kako izgleda početna stranica.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

meni  je firefox na autoupdate... sam se skine i ponovnim pokretanjem se updjeta. i to je u startu definirano. tako da ne kužim kakvi su to preglednici koji nemaju autoupdate predefiniranu opciju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Meni se takav Google znao pojavljivati na Chromeu iako sam uvijek imao najnoviju verziju.

TD-ovi (palci dolje) na mojim postovima? NE obazirite se na njih! Dijeli ih dežurni troll na forumu.
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.9.2014 18:07 (Marko :D).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Stari preglednik – stari Google
ranko091 kaže...

meni  je firefox na autoupdate... sam se skine i ponovnim pokretanjem se updjeta. i to je u startu definirano. tako da ne kužim kakvi su to preglednici koji nemaju autoupdate predefiniranu opciju.

Ko što je rekao Oldy: neće Operu noviju od verzije 12. To je za Google staro.

Ja recimo ,neću Firefox 29 i noviji. Autoupdate je isključen ,namjerno. Zašto? Da hoću Chrome ,instaliral bi ga.

This is a 44 Magnum, the most powerfull handgun in the world, and will blow your head clean off, so You've gotta ask yourself a question: Do I feel lucky? Well, do ya, punk?
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.9.2014 18:07 (kizo2703).
16 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...

Ja recimo ,neću Firefox 29 i noviji. Autoupdate je isključen ,namjerno. Zašto? Da hoću Chrome ,instaliral bi ga.

Ne brini, samo izgleda ko Chrome, ali je sporo ko Firefox

Now the only thing a rambler needs is a suitcase and a gun. The only time he’s satisfied is when he’s on the run.
17 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...
ranko091 kaže...

ne vidim svrhu ne updejtanja softwarea. svjesno ideš na to da ti je preglednik (software) pun rupa za izvršavanje razno raznih malicioznih kodova.  nema logike nigdje na vidiku...

17 godina
neaktivan
crazy_luđak kaže...

Ne brini, samo izgleda ko Chrome, ali je sporo ko Firefox

Ako ga nakrcaš sa 100 addona, normalno da će bit spor.

A ako hoću da mi ''novi'' Firefox radi kao i dosad ,moram dodavati addone.

ranko091 kaže...

svjesno ideš na to da ti je preglednik (software) pun rupa za izvršavanje razno raznih malicioznih kodova.

Aha. A onda je svizac zamotao čokoladu ...

This is a 44 Magnum, the most powerfull handgun in the world, and will blow your head clean off, so You've gotta ask yourself a question: Do I feel lucky? Well, do ya, punk?
15 godina
neaktivan

sta fali novom Firefoxu i Chromeu?

Cogito, ergo sum
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice