Ah da, tema je spustanje s Windows 7 a ne vase ja volim, ja nevolim, ja mislim da je ovaj bolji, za to imate povise tema na forumu gdje se mozete svadati, te nemorate svaku vijest koja spominje Win pretvoriti u Vist VS 7 VS XP.
Naravno da je Microsoft analizirao trziste, te je nesto i naucio. Vista se prodala u ovoj mjeri jer je vecina velikih dobavljaca racunala imala downgrade opciju, jer firme nisu htjele prelaziti na novi OS, djelom sto je Server2008 bio netestirano rjesenje a djelom sto XP i Vista u radnim okruzenjima nisu kompatibilni, nitko normalan nije htjeo mjesati kruske i jabuke. Hardware-ski zahtjevi za Vistu su takoder povecavali investiciju u novu opremu, a performanse Viste su ipak izostale zbog limitiranog hardware-a. Zanimljvo je da obecavaju Downgrade na XP a donedavno su govorili da izlaskom W7, XP vise nece biti sluzbeno podrzavan.

a i ja sam razočaran da nema tog novog FS (koji bi trebao biti SQL server u pozadini i drastično olakšao pretraživanje danas sve većih i većih HDD-ova).