Spuštanje s Windowsa 7

poruka: 64
|
čitano: 11.139
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Spuštanje s Windowsa 7".
17 godina
protjeran
Spuštanje s Windowsa 7

Mislim da ce windows 7 brzo nadmasiti vistu. Ali za XP ce mu ipak trebati godine. Ali nesto se desava... microsoftovci vise nisu vise toliko tvrdi u svojim stavovima.

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Spuštanje s Windowsa 7

To ja zato da im se ne bi dogodija promašaj kao sa vistom.

Da je život lijep,ne bi se rađali plačući
17 godina
neaktivan
Spuštanje s Windowsa 7

Mislim da je downgrade čak i nepotreban.

Jer finalni windows 7 će biti puno bolji od viste a kamoli od XP-a.

Testiram trenutno betu build 7068 i zaista se osjeti da će to biti najbolji OS u svakom pogledu ikada napravljen do sada.

Uzalud je čitati, ako ništa ne naučiš ništa iz tog što si pročitao... http://www.kozul.comuv.com/forum/
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.4.2009 12:35 (Bellatrix).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bellatrix kaže...

Testiram trenutno betu build 7068 i zaista se osjeti da će to biti najbolji OS u svakom pogledu ikada napravljen do sada.

100% potpis
http://www.biohost.info/whmcs/aff.php?aff=070
18 godina
neaktivan
Spuštanje s Windowsa 7

MS ima dovoljno vremena da pokvari stvari.

Sve u svemu, sedmica je ok. Radi kako treba i to je to.

Svejedno mislim da je xp napokon ispoliran do kraja, brz (superbrz) na trenutnim mašinama i da stvarno nema opravdanja prelaziti na druge os-ove.

.

dobio žučka!
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Spuštanje s Windowsa 7

Pametan je potez što će ostaviti opciju "spuštanja" na ranije verzije.

Više će se prodavati. Pogotovo će ih dosta kupovati oni koji su ostali na XP-u.

Intel Core i7 Procesor I7-920 2,66 GHz, ATI HD4870 X2 DDR5 2 GB, Kingmax Mars DIMM 2GB DDR-3 1333MHz x 3
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
e ovo ce biti pravo merilo za Win7 vs. Vista...lakse ces moci videti koliko je njih sa Viste na XP se vratilo i sa WIN7 na Vistu ;)
K'eni pa te vat' ;)
18 godina
neaktivan
Whalter vT kaže...

Pametan je potez što će ostaviti opciju "spuštanja" na ranije verzije.

Više će se prodavati. Pogotovo će ih dosta kupovati oni koji su ostali na XP-u.

Oni koji su ostali na XP-u su ostali na XP-u, neće kupovati ni Vistu ni 7.
Ovo se odnosi samo na kupovinu novih računala sa predinstaliranim Windowsima.
18 godina
neaktivan

Mislio sam reći da će ljudi koji su ostali na XP-u lakše kupiti novi komp s instaliranom 7-com, pa ako im se ne svidi imaju opciju spuštanja na XP.

Intel Core i7 Procesor I7-920 2,66 GHz, ATI HD4870 X2 DDR5 2 GB, Kingmax Mars DIMM 2GB DDR-3 1333MHz x 3
18 godina
neaktivan
Whalter vT kaže...

Mislio sam reći da će ljudi koji su ostali na XP-u lakše kupiti novi komp s instaliranom 7-com, pa ako im se ne svidi imaju opciju spuštanja na XP.

Ta opcija postoji i sad sa Vistom.
18 godina
neaktivan

Da, ali kako prevladava mišljenje da je Windows 7 bolji OS od Viste i biti će zasigurno prihvaćeniji, što to bi dovelo

do puno brže migracije sa XP-a na 7icu, nego što je to sad slučaj sa Vistom.

I time bi XP konačno otišao u zasluženu penziju.

17 godina
Bellatrix kaže...

Jamačno si htio napisati, najbolji Windowsi do sada a ne OS općenito. :)
18 godina
neaktivan
Spuštanje s Windowsa 7

Pogledao sam betu 7-ice i Vistu i nije mi jasno kako to da Vista toliko "ne valja", a 7-ica je tako super, a oba su vrlo slična. Svi se zabavljaju grafikom i inim stvarima, a mene iritira kad svi govore "ovi novi windowsi su najbolji do sad" i ispada da je sve prije bilo bezveze. Pa sve vam je to samo marketing, smirite svoje oduševljenje

There's no business like showbusiness
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dery kaže...

Vista uopće nije promašaj.Svi govore da je promašaj , a svi ju imaju,čak i u BUG-u.Totalni je promašaj,a svi ju imaju???lol
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.4.2009 17:00 (rossoneros).
17 godina
neaktivan
rossoneros kaže...
dery kaže...

Vista uopće nije promašaj.Svi govore da je promašaj , a svi ju imaju,čak i u BUG-u.Totalni je promašaj,a svi ju imaju???lol
 Malo si pretjerao, nemaju je svi. Moj tetak ima firmu za prodaju računala i ostale multimedijalne opreme. Rekel mi je da nitko neče vistu, da svi bi radije xp . 

18 godina
rossoneros kaže...
dery kaže...

Svi? Ja iz znam 3-4 koji imaju Vistu. Od 300 ljudi u firmi.

I svi je mogu instalirati (plaćene su licence), ali nitko neće. Toliko o tome da Vista nije promašaj. 
Ke?
17 godina
Spuštanje s Windowsa 7

Neću i ovaj puta lobirati za Vistu i to Ultimate,no činjenica je da je Microsoft napravio prave stvari

sa XP pro kad je izdao SP3,kao i kad je izdao SP1 za Vistu.

O Windows 7 ne znam puno,imao sam ga instaliranog

2 dana na stroju (build 7000),no vjerujem da će biti pravi OS.

I tako,ustvari sva tri OS-a su OK i samo je stvar svakog od nas ,

pojedinačno...tko će koji koristit.

Osobno,nadam se da ću biti u mogućnosti koristiti sva 3.Cool

CPU: C2D E 4300 OC@2700 Mhz, GPU: Gigabyte Radeon HD 4850 512 Mb, MBO: Gigabyte GA-P35-DS3L rev 2.0, HDD: Seagate 320&500 Gb, MEM: Kingmax PC 6400 3 Gb DDR2 800 Mhz DC,OC@900 Mhz, PWR: Fortron Blue Storm II 500 W, LCD: LG L194WT
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
shkval kaže...
rossoneros kaže...
dery kaže...

I svi je mogu instalirati (plaćene su licence), ali nitko neće. Toliko o tome da Vista nije promašaj. 
 Tih 296-297 ljudi u firmi su svi redom stručnjaci koji mogu ocijeniti dali je neki OS promašaj ili ne. I čudna mi je to firma gdje svako može odlučivati koji će OS stavit a koji ne.
17 godina
neaktivan
Korky kaže...
Bellatrix kaže...

Pa podrazumjeva se valjda Windows operacijski sustav. Neću sad valjda petljati druge.Smijeh
southy kaže...

Pogledao sam betu 7-ice i Vistu i nije mi jasno kako to da Vista toliko "ne valja", a 7-ica je tako super, a oba su vrlo slična. Svi se zabavljaju grafikom i inim stvarima, a mene iritira kad svi govore "ovi novi windowsi su najbolji do sad" i ispada da je sve prije bilo bezveze. Pa sve vam je to samo marketing, smirite svoje oduševljenje

Marketing da ili ne, ali istina DA. Pa valjda treba da sve napreduje i razvija se, pa tako i operacijski sustavi.
Što misliš kakav će se Windows OS koristiti 2040Godine.? Kakav hardver će biti prisutan?
Sigurno se  neće koristiti XP ili Vista Ili 7...
Jednostavno Windows 7 će dati sve ono što se od njega očekuje, barem vjerujem tako.

Uzalud je čitati, ako ništa ne naučiš ništa iz tog što si pročitao... http://www.kozul.comuv.com/forum/
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.4.2009 17:28 (Bellatrix).
17 godina
neaktivan
shkval kaže...
rossoneros kaže...
dery kaže...

Po čemu Vista nije dobra?
17 godina
protjeran
Spuštanje s Windowsa 7

Volio bih da prekinem ovu nepotrebnu raspravu da li je Vista promašaj ili ne, pa bih vas molio da pažljivo pročitate dole šta sam čuo iz usta lokalnih majkrosoftovaca:

- Microsoft je svjestan da nije ispunio očekivanja sa Vistom i u prošlosti se desio sličan slučaj sa Windowsom ME, ali poslije toga problematičnog operativnog sistema došao je izvanredni Windows XP. Isto tako poslije Viste će doći Windows (opaska: nije se tada znalo ime novog OS-a) koji će osvojiti ljude baš kao što je nekada XP.

Ja kada sam ovo čuo, shvato sam, nema druge nego čekati taj novi Windows. I sa neke vremenske tačke u budućnosti za 5 ili 10 godina, svima će biti jasno šta je Vista. Isto što i Windows ME. Promašaj. Samo još jedan promašaj u nizu drugih uspjeha, a ukupno gledajući Microsoft je veoma uspješna firma.

Dokaz ovog svega je i brzi izlazak dželata Viste, jer kada izađe Win7, nestaće sve rasprave oko Viste. Raspravljaće se samo o XP-u i Windowsu 7, baš kao što nakon izlaska Windowsa XP više niko nije raspravljao o WinME, nego o Windowsu 98 i XP.

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.4.2009 18:14 (Bug Me Knot).

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Bug Me Knot kaže...

Volio bih da prekinem ovu nepotrebnu raspravu da li je Vista promašaj ili ne, pa bih vas molio da pažljivo pročitate dole šta sam čuo iz usta lokalnih majkrosoftovaca:

- Microsoft je svjestan da nije ispunio očekivanja sa Vistom i u prošlosti se desio sličan slučaj sa Windowsom ME, ali poslije toga problematičnog operativnog sistema došao je izvanredni Windows XP. Isto tako poslije Viste će doći Windows (opaska: nije se tada znalo ime novog OS-a) koji će osvojiti ljude baš kao što je nekada XP.

Ja kada sam ovo čuo, shvato sam, nema druge nego čekati taj novi Windows. I sa neke vremenske tačke u budućnosti za 5 ili 10 godina, svima će biti jasno šta je Vista. Isto što i Windows ME. Promašaj. Samo još jedan promašaj u nizu drugih uspjeha, a ukupno gledajući Microsoft je veoma uspješna firma.

Dokaz ovog svega je i brzi izlazak dželata Viste, jer kada izađe Win7, nestaće sve rasprave oko Viste. Raspravljaće se samo o XP-u i Windowsu 7, baš kao što nakon izlaska Windowsa XP više niko nije raspravljao o WinME, nego o Windowsu 98 i XP.

Tipičan odgovor nekoga koji nezna o čemu priča.
Razlika između XP i ME je kao dan i noć.
Razlika između Viste i 7 je u par sitnih detalja.
I bože sačuvaj nas takvih stručnjaka i lokalnog majkrosfta.
17 godina
neaktivan
Korky kaže...
Bellatrix kaže...

Jamačno je htio napisati, najbolji Windows klijentski OS do sada :P
17 godina
buco74 kaže...
  Jamačno je htio napisati, najbolji Windows klijentski OS do sada :P
  A to bi se još moglo nekako svariti.
17 godina
neaktivan

Ma,Vista je zakon,da nije ne bi ju svi imali.

18 godina
rossoneros kaže...
shkval kaže...
rossoneros kaže...
dery kaže...

Po čemu Vista nije dobra?
  Po onome što dobiješ za cijenu koju platiš.

Ke?
17 godina
neaktivan
fromcelltohell kaže...

Neću i ovaj puta lobirati za Vistu i to Ultimate,no činjenica je da je Microsoft napravio prave stvari

sa XP pro kad je izdao SP3,kao i kad je izdao SP1 za Vistu.

O Windows 7 ne znam puno,imao sam ga instaliranog

2 dana na stroju (build 7000),no vjerujem da će biti pravi OS.

I tako,ustvari sva tri OS-a su OK i samo je stvar svakog od nas ,

pojedinačno...tko će koji koristit.

Osobno,nadam se da ću biti u mogućnosti koristiti sva 3.Cool

U potpunosti podržavam.
17 godina
rossoneros kaže...

Pa nemaju je svi. 
17 godina
neaktivan
Korky kaže...
rossoneros kaže...

Pa nemaju je svi. 
 Većina ih ima.
17 godina
protjeran
rossoneros kaže...
dery kaže...

potpis
linuxuser kaže...
rossoneros kaže...
dery kaže...

Malo si pretjerao, nemaju je svi. Moj tetak ima firmu za prodaju računala i ostale multimedijalne opreme. Rekel mi je da nitko neče vistu, da svi bi radije xp . 

ma vidi se da si ti neki tezak linux man ( user ) lol, ajde odi se igrat i pingvinima
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice