nažalost ne
čekam da je skinem s windows updateom
nažalost ne
čekam da je skinem s windows updateom
samo se nadam da će ukloniti sidebar...da bude kao na sedmici...

Skinuo sam ga sa torrenta koji se nudi na mydigitalife.info, file name je Windows6.0-KB948465-X86.exe, veličina 475 MB.
Instalacija bez problema, samo što traje oko vuru. Najvažnija promijenjena stvar - nema više potrebe za patchem tcpip.sys-a, maknuto je half_open ograničenje.
Izgleda da su htjeli da tu sirotu Vistu zavoli bar P2P rulja. 
(Dreamscene koji sam nadodao na Home Premium radi i dalje kao da ništa nije bilo.)
samo se nadam da će ukloniti sidebar...da bude kao na sedmici...
Ja sam skinuo s torrenta cijelu vistu sa sp2 i našao nekakavi aktivator. Za sad sve radi super, čak je i sitnicu brži pri paljenju, drugo nisam primjetio. Glavno da sve radi super.
Ja sam skinuo s torrenta cijelu vistu sa sp2 i našao nekakavi aktivator. Za sad sve radi super, čak je i sitnicu brži pri paljenju, drugo nisam primjetio. Glavno da sve radi super.

Izjava da je od kad si upotrijebio "aktivator" Windows brži, nije ništa manje glupa od one da je moj Unić brži od kad je prebojan crvenom bojom.
Izjava da je od kad si upotrijebio "aktivator" Windows brži, nije ništa manje glupa od one da je moj Unić brži od kad je prebojan crvenom bojom.
Onda sam ja glup jer sam krivo shvatio :))))
No, svakako da je SP2 nešto ubrzao.
Ma ja sam uvijek bio nekako za onu "instaliraj novi OS tek onda kada za njega izbace bare SP1" i iz osobnog iskustva znam da je tako nekako i najbolje. Jer cete kasnije imati manje ruznih sjecanja i BSOD. Ali nikada instalirati na min.req. konfiguraciju.
Ja mogu reći sada nakon 3mj korištenja viste i xp-a (zajedno dual boot), da je vista bolja skoro po svim stvarima.
Samo da mi pušta zvuk na svih 5 zvučnika jednako kao na xp-u.
Kada bih ocjenjivao sustave (prema svojim potrebama - igranje, slušanje glazbe, gledanje filmova, rad u word-u, forumašenje,internet,download...)
XP SP2 - 85/100
XP SP3 - 87/100
Vista - 78/100
Vista SP1 - 84/100
Vista SP2 - 90 /100
Ja mogu reći sada nakon 3mj korištenja viste i xp-a (zajedno dual boot), da je vista bolja skoro po svim stvarima.
Samo da mi pušta zvuk na svih 5 zvučnika jednako kao na xp-u.
Kada bih ocjenjivao sustave (prema svojim potrebama - igranje, slušanje glazbe, gledanje filmova, rad u word-u, forumašenje,internet,download...)
XP SP2 - 85/100
XP SP3 - 87/100
Vista - 78/100
Vista SP1 - 84/100
Vista SP2 - 90 /100