Specifikacije većeg Eee PC-ja

poruka: 10
|
čitano: 1.401
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Specifikacije većeg Eee PC-ja".
17 godina

uklanjanjem SSD diska u budućnosti, gubi se dio funkcionalnisti ovog uređaja.... pri tom mislim na ULTRA prenosivost, gdje je dovoljno jednom jače zapeti negdje da meh. disk otkaže.

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Specifikacije većeg Eee PC-ja
Inovator kaže...

uklanjanjem SSD diska u budućnosti, gubi se dio funkcionalnisti ovog uređaja.... pri tom mislim na ULTRA prenosivost, gdje je dovoljno jednom jače zapeti negdje da meh. disk otkaže.

Neznam bas da gubi na funkcionalnosti, sto ti planiras raditi s njim, pa neces ga valjda igrati nogometa.

e.......
17 godina
neaktivan

a gdje je najvaznija informacija (barem u slucaju ovog uredjaja) CIJENA ????

celeron 333mhz / 64sdram / monitor u boji

0 0 hvala 0
17 godina
moderator

Predviđa se da će biti skuplji, od dosadašnjeg modela, oko stotinjak eura.

Po meni - preskupo. I sadašnji model bi trebao biti jeftiniji 20% (mislim na cijenu u Hrvatskoj).

17 godina
neaktivan

Tocno tako, cijena novoga bi trebala ostat na razini sadasnjeg modela, a stari model da bude ispod 1600-1800kn ovisno o kolicini memorije. Inace, koristenjem diska umjesto SSD-a, i samim povecanjem dimenzija, izgubice se na vrijednosti eee-a. Ekran od 7" bia bi dovoljan, pod uvjetom da mu se rezolucija poveca na 1024 x yyy.

17 godina

Trebali su povecati monitor i nista vise ne dirati.

jesti i spavati
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
branimir kaže...

Trebali su povecati monitor i nista vise ne dirati.

Da, slažem se... Povećanje monitora ili rezolucije (samo iz razloga da se danas standardne web stranice od cca tisuću piksela širene, mogu gledati bez skrolanja lijevo desno) jedina je stvar koju sam poželio dok sam se malo igrao s Eeeom (a ne bih se bunio ni da su mu dali pametnije ime).
17 godina
neaktivan

Veci ekran + Atom umjesto dosadasjeg celerona... Dobijemo stroj koji zbog ekrana trosi vise, ali zbog procesora manje, tako da mozda na kraju i ostane isti ili visi battery life. A korisno je i to sto se nebi trebao toliko grijati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Mislim da griješite. Za 3.000kn, ako ga kupite u EU, ili preko firme u Msanu, dobijete stroj koji komparira strojevima od 3.500kn.

Zakon ponuda!

...nije zlato sve što sja...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ma nije ni poanta da Eee PC konkurira laptopima od 3500 nadalje, Eee PC je jednostavno

kategorija sama za sebe, ako baš  hoćemo mobilnost (to podrazumijeva ljudine koji stalno

trebaju mail, stranice na netu, neke stvari za posao) i još želimo da jefitno prođemo

onda je Eee PC pravi izbor, naravno Eee PC sa 8.9˝ ekranom. A za godinu, dvije ova nova

divizija sub-notebooka bit će paklenski snažna.

Kao što mi baja rekoše na poslu, prvo kupi pa kukaj :P

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice