SOS punjač

poruka: 9
|
čitano: 1.602
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "SOS punjač".
17 godina
SOS punjač

LOL. Punjač na baterije koji puni baterije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
SOS punjač

Zanima me jel zna netko mozda jel postoji tako nesto samo da bude za iPod Touch?

Nothing is true, everything is permitted...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: SOS punjač

Kaj, kad nemaš baterije a baš bi si Thompsona poslušao 5 minuta ili kaj? :)

Ili se samo hvališ da imaš touch ;)))

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.5.2008 15:58 (Originalni_manic).
17 godina
moderator
kowach kaže...

Zašto LOL? Pa ima MP3 playera (recimo Sonyevih) koji se puno samo preko USB-a i ako si na putu, bez pristupa nekom računalu, ovo je koristan dodatak.
17 godina
neaktivan
Miro kaže...
kowach kaže...

Zašto LOL? Pa ima MP3 playera (recimo Sonyevih) koji se puno samo preko USB-a i ako si na putu, bez pristupa nekom računalu, ovo je koristan dodatak.
 E ba bas zato mi treba za iPod! Ali naravno da malo bolje napuni tu bateriju a ne samo za 5 minuta! Recimo da sam na putu (idem na more recimo) i odu mi baterije na iPodu i onda stanem na prvu benzinsku i kupim obicne AA baterije (il neke druge, svejedno) i preko takvog nekakvog uredjaja "prebacim struju iz baterije u iPod"!
17 godina
neaktivan
SOS punjač

Nije baš LOL. Imam nešto slično samo glomaznije što sam dobio u paketu sa mobitelom.

Puni se preko USB-a i ako mobitel ostane bez struje - eto dodatne energije za pola sata - sat vremena.

Zatrebalo mi je možda 2-3 puta u par godina, ali kad je zatrebalo onda je bilo jako, jako korisno.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
SOS punjač

nije ovo loše, al sjećam se solarnog punjača, što mi je puno bolje jer puni dokle god ima svjetla, što može biti i nedostatak, naravno :)

0 0 hvala 0
17 godina
SOS punjač

Korisno je što ima usb punjač, ali pretakanjem iz jedne bateriju u drugu ima puno gubitaka... totalno neisplativo. Što ako se nađeš negdje gdje nema za kupiti baterija? Korisniji bi bio solarni punjač ili neki mehanički generator u kombinaciji s oprugama gdje bi okrenio ručicu nekoliko puta i imao struju...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
kowach kaže...

Korisno je što ima usb punjač, ali pretakanjem iz jedne bateriju u drugu ima puno gubitaka... totalno neisplativo. Što ako se nađeš negdje gdje nema za kupiti baterija? Korisniji bi bio solarni punjač ili neki mehanički generator u kombinaciji s oprugama gdje bi okrenio ručicu nekoliko puta i imao struju...

To postoji da sa ruciom koju vrtis mozes punit baterije ali znam da je to bilo dosta skupo, a cak sam jednom vidio i jedan mobitel koji vec ima ugradjenu takvu rucicu koja mu onda puni baterije. 
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice