LOL. Punjač na baterije koji puni baterije.
Zanima me jel zna netko mozda jel postoji tako nesto samo da bude za iPod Touch?
Kaj, kad nemaš baterije a baš bi si Thompsona poslušao 5 minuta ili kaj? :)
Ili se samo hvališ da imaš touch ;)))
Nije baš LOL. Imam nešto slično samo glomaznije što sam dobio u paketu sa mobitelom.
Puni se preko USB-a i ako mobitel ostane bez struje - eto dodatne energije za pola sata - sat vremena.
Zatrebalo mi je možda 2-3 puta u par godina, ali kad je zatrebalo onda je bilo jako, jako korisno.
nije ovo loše, al sjećam se solarnog punjača, što mi je puno bolje jer puni dokle god ima svjetla, što može biti i nedostatak, naravno :)
Korisno je što ima usb punjač, ali pretakanjem iz jedne bateriju u drugu ima puno gubitaka... totalno neisplativo. Što ako se nađeš negdje gdje nema za kupiti baterija? Korisniji bi bio solarni punjač ili neki mehanički generator u kombinaciji s oprugama gdje bi okrenio ručicu nekoliko puta i imao struju...
Korisno je što ima usb punjač, ali pretakanjem iz jedne bateriju u drugu ima puno gubitaka... totalno neisplativo. Što ako se nađeš negdje gdje nema za kupiti baterija? Korisniji bi bio solarni punjač ili neki mehanički generator u kombinaciji s oprugama gdje bi okrenio ručicu nekoliko puta i imao struju...