Sonyjeve dionice u padu

poruka: 5
|
čitano: 1.072
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Sonyjeve dionice u padu".
17 godina
protjeran
Sonyjeve dionice u padu

http://www.bug.hr/vijesti/index.asp?id=90868

predviđam propast Sony-a maksimalno za nekih 5-6 godina.

PS3 im je skoro zakucao zadnji čavao u lijes, na tržištu mobitela su pušiona, a sad i ovo.   Svi ostali proizvodi su im također daleko od onoga imidža kakav su nekad imali.

"Hedonism Is My LifeStyle"©

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Sonyjeve dionice u padu

već čujem pjesmu sa sprovoda

Moje račuanlo: ASRock ALiveSATA2-GLAN, 1024 MB (DDR2-667 2x512) AMD Athlon 64 3200+ (2),Nvidia GeForce 7600gs (256mb), 160gb.... 1. Isatknuti suradnik na gallery.live.com
17 godina
neaktivan
Sonyjeve dionice u padu

Teško će oni past šta je njima PS3 i Vaio pored toga oni imaju videokamere, fotiće, telke, sony ericsson odlično prolazi, imaju kućna kina, autoradie, dvd playere, BD playere...

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Sonyjeve dionice u padu

Eo ih ekonomski strucnjaci se javljaju, jucer je nVidia propadala, prekjuce AMD a danas je Sony wooohooo

Q6600 @ 3.1Ghz // 4GB DDR2 Kingmax MARS // 8800GTX
17 godina
neaktivan
Sonyjeve dionice u padu

ma šta pričate ljudi... kakvo propadanje, jedini od spomenutih tko može propasti (i bio bi već red da) je AMD. Za nikog drugog od spomenutih nema ni 5 % šanse da će propasti u narednih 5 godina, za AMD su te šanse dobrih 80-ak % po mojoj skromnoj procjeni.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice