Zasrali su ga s ovom ledicom (kolko vidim po slici)...
a i izbor OS-a je mogo bit bolji..
malo Windows, malo Android, malo Symbion
Slažem se 100% i još bi dodao da bi ekran mogo biti barm 3.5"
Preskupo za ono sto nudi...
Dizajn je odličan!
Malo je preskup, oni su se nešto baš nabrijali na mobitele s 8MPX i više, a koliko je to stvarno ljudima potrebno?
Uff bas izgleda presofisticirano... Al da nije primamljiv, lagao bih... Bas me zanima cijena na black marketu.
Po meni je Symbian odličan izbor. Polagano popunjavaju ponudu telefona različitim operacijskim sustavima i svakako je pohvalno što se među njima našao i ovakav jedan.
Moram priznati da izgleda lijepo, a što se tiče cijene, ionako bi je naši operateri dovoljno napumpali da nam se svodi na isto.
Po meni je 8mpix normalni minimum za ozbiljni telefon sa kamerom i to je definitivno ok, jedino problem je (kolko vidim) da nema xenon bljeskalicu. Što se tiče izbora OS-a moram priznati da nisam oduševljen Symbianom i radije bih vidio npr. Android na njemu. Nisam jedio skužio koji je tip TS-a.
Meni je pravo primamljiv....extra dizajn......plus symbian,plus extra kamera,sve extra!! samo je shit ako bude onoliko skup(koliko su napisali bug-ovci 670dolara).....da je jeftiniji ne bih se razmisljao ni sekunde.
Meni je pravo primamljiv....extra dizajn......plus symbian,plus extra kamera,sve extra!! samo je shit ako bude onoliko skup(koliko su napisali bug-ovci 670dolara).....da je jeftiniji ne bih se razmisljao ni sekunde.
Tvoja tiha patnja
Vivaz je ako mene pitate pun pogodak od mobitela,jer iako se bavim telefonima neki 6 godina,i proslo mi je kroz ruke stotine modela,ovaj objedinjuje manje
vise sve ono sto sam do sada vidjao.