Sony Ericsson LiveView

poruka: 30
|
čitano: 3.186
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Sony Ericsson LiveView".
17 godina
Sony Ericsson LiveView

Ovo je zgodno... ali nije potrebno

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.9.2010 18:42 (mind_challenge).
Moj PC  
8 0 hvala 0
17 godina
Sony Ericsson LiveView

Jako fina i zgodna stvarcica, samo je pitanje cijene..? Neodlučan

7 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sony Ericsson LiveView

Ukralo mi vijest... :P

Meni se isti čini zgodnom stvarčica, ali me i vrlo zanima cijena za koju ne vjerujem da će biti baš niska... :/

Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Sony Ericsson LiveView

O bože ironije

"Kompatibilan s Android telefonom (Android OS 2.0 i noviji"

Znači imamo sony ericsson daljinski za korištenje s Android telefonima koji ne možemo koristiti s sony ericsson Android telefonima (svi imaju Android 1.6)

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.

10 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sony Ericsson LiveView

Bolje bi im bilo da se usredsrede na to da im update za telefone prate ostale proizvodjace a ne ove gluposti da lansiraju...totalno nepotrebno...

He who dares, wins
Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sony Ericsson LiveView
Kad sam pročitao naslov vijesti mislio sam "kako beskorisno", ali kad malo razmislim jako je zgodni i praktično.
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Sony Ericsson LiveView
Paolo2612 kaže...

O bože ironije

Znači imamo sony ericsson daljinski za korištenje s Android telefonima koji ne možemo koristiti s sony ericsson Android telefonima (svi imaju Android 1.6)

Pa dok dođe u prodaju će već doći i updatei za telefone, tako da će se moći koristiti.

18 godina
neaktivan
Mirko935 kaže...
Paolo2612 kaže...

O bože ironije

Pa dok dođe u prodaju će već doći i updatei za telefone, tako da će se moći koristiti.

Koliko puta su odgodili te nadogradnje dosad ne bih se čudio i da daljinski budu prije u prodaji.

15 godina
neaktivan
Sony Ericsson LiveView

Ne brini se ti za njih, nisu oni tako glupi

The ONE and ONLY!
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PLASMAorLCD kaže...

Ne brini se ti za njih, nisu oni tako glupi

Slažem se, šta će u reklami kad izađe pisati samo "kompatibilan sa HTC Desireom i Samsungom Galaxy S"? Mislim da bi u tom slučaju bilo puno instant otkaza u SE-u :P

17 godina
Sony Ericsson LiveView

Šta nije običan sat na ruci dovoljan?

Pogledaš vrijeme kad trebaš, a kad trebaš nešto više izvadiš mob i to je to.

Mislim tko bi na tom čitao sms-ove i mučio oči kad u džepu ima uređaj s 5 puta većim ekranom.

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
xxxxx kaže...

Mislim tko bi na tom čitao sms-ove i mučio oči kad u džepu ima uređaj s 5 puta većim ekranom.

Zato što je praktično da ne moraš za svaku sitnicu vaditi mob iz džepa. Nije da je baš pretjerano korisno, ali meni se sviđa taj koncept...

18 godina
neaktivan
xxxxx kaže...

Kako si onda mogao čitati na svojim starim mobitelima poruke i mučiti oči? Pričaš kao da su mobiteli su oduvijek imali 4 inčne ekrane. Ekran je sasvim dovoljne veličine.

A da ne govorim oliko puta me živciralo da moram mp3/mobitel vaditi iz džepa i kada ga vraćam još obuzdavam kabel od slušalica zbog promjene jedne pjesme ili smajnjivanja zvuka. S ovim na ruci je 10 puta lakše.

18 godina
Sony Ericsson LiveView
Nebi li ovo bilo puno korisnije za tablete i netbookove? Pa mobitel je i napravljen da ga stalno vadis iz dzepa kad ti zatreba...
Think locally, act globally...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...

A da ne govorim oliko puta me živciralo da moram mp3/mobitel vaditi iz džepa i kada ga vraćam još obuzdavam kabel od slušalica zbog promjene jedne pjesme ili smajnjivanja zvuka. S ovim na ruci je 10 puta lakše.

Slažem se, no ja sam se još prije 2 godine riješio žica sa A2DP slušalicama. Od tad mi je život stvarno puno ljepši :)

18 godina
neaktivan
Mirko935 kaže...
Paolo2612 kaže...

Slažem se, no ja sam se još prije 2 godine riješio žica sa A2DP slušalicama. Od tad mi je život stvarno puno ljepši :)

Ja uvijek namjeravam, ali nikako da to ostvarim. Uvijek iskrsne neka važnija stvar, a stare slušalice nisu još crkle tako da nije od životne važnosti.

17 godina
neaktivan
Sony Ericsson LiveView

Bas sam danas citao o tome i pomislio kako je steta sto to nije sat.. jer nigdje nije bilo spomena o tome... A sada.. fora :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Paolo2612 kaže...
xxxxx kaže...

Kako si onda mogao čitati na svojim starim mobitelima poruke i mučiti oči? Pričaš kao da su mobiteli su oduvijek imali 4 inčne ekrane. Ekran je sasvim dovoljne veličine.

Pa imaš bluetooth slušalice?

Sigurno su jeftinije od ovoga.

Ne znam, po meni je ovo bacanje love, nije mi teško posegnuti u đep za mobitelom.

Ostali vjerojatno imaju drukčije mišljenje o tome, ovo je moje.

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
17 godina
Sony Ericsson LiveView

Neznam, meni se ovo čini super ideja. I prije sam bio zagrijan da uzmem onaj SE watch koji radi sa SE dummyphonovima kojim se uz prihvaćanje/odbijanje poziva mogla i muzika upravljati. A sa ovim se može i puno više, doduše većinom nepotrebnih stvari tipa face/twitter, to mi nije prioritet, ali čitanje poruka nije uopće loše fora, najviše ne volim recimo kad slušam muziku pa dobijem poruku pa vaditi mob iz đepa, pa borba sa kabelom i da bi vidio tu jednu rečenicu i onda vrati nazad. ovako lijepo sa stilom bacim oko na "sat" i sve znam. A to također može poslužiti i kao kakav šalabahter, ako bi mogao čitati svoje spremljene poruke heheNevinašce

Ima naznaka koliko će ovo koštati? Imam feeling da će me ovo doći kao što sam platio desire, jer i oni prvi SE satovi su koštali kakvih 800kn a nisu mogli ni upola što ovaj može...

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Stoja kaže...

Ima naznaka koliko će ovo koštati? Imam feeling da će me ovo doći kao što sam platio desire, jer i oni prvi SE satovi su koštali kakvih 800kn a nisu mogli ni upola što ovaj može...

Ma neće biti skupo. Ja se kladim na ispod 800 kn, tj. nadam se tome... Računaj da su ono bili pravi satovi napravljeni u suradnji s Fossilom, ako se dobro sjećam, ovo to nije :P

Evo nekakva cijena...

"What will it cost?
That will depend a lot on which country you’re in and if it’s sold stand-alone or in different packages. We expect the retail price for the stand alone unit to be somewhere around the 60€ mark."

Sa http://gadgets.apnafundaz.com/2010/09/liveviewbluetooth-homescreen-widget-got-physical-form-factor-control-android-phone-off-your-wrist-launch-price/

Moram priznati da mi tih 60€ zvuči sasvim ok.

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.9.2010 23:53 (Mirko935).
17 godina
Sony Ericsson LiveView
Onda to definitivno kupujem ako mu baterija moze izdrzati neko razumno vrijeme, barem pa 2 dana bez punjenja. Glavno da bilo koji noviji android moze koristiti da nisu ovranicili samo na svoje uredaje :D
Stoja
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
SE tvrdi da bi trebala 4 dana trajati baterija, no treba jos pricekati recenzije pa vidjet. Ja isto kupujem, ako uspijem nekako ugrabiti Desire Z kad dodje :) Jedino sto fali je da se moze na njemu birati izvodjac/pjesma, a ne samo prosla/sljedeca, nadam se da ce to dodati, mrzim vaditi mobitel iz dzepa u prepunom busu ili tramvaju samo da promijenim pjesmu :P
17 godina
Mirko935 kaže...
SE tvrdi da bi trebala 4 dana trajati baterija, no treba jos pricekati recenzije pa vidjet. Ja isto kupujem, ako uspijem nekako ugrabiti Desire Z kad dodje :) Jedino sto fali je da se moze na njemu birati izvodjac/pjesma, a ne samo prosla/sljedeca, nadam se da ce to dodati, mrzim vaditi mobitel iz dzepa u prepunom busu ili tramvaju samo da promijenim pjesmu :P

A pa morat ćeš par puta pritisnuti sljedeća/prošla pa ćeš doći do pjesme koje oćeš, ili si napravi playlistu pa si miranSmijeh Samo je uređaj dosta debeljuškast, malo blesavo izgleda kada ga se stavi na ruku hehe. Ipak mi je draži onaj princip da je to baš sat sa dodatni funkcijama, ovo je više kao gadget. Jes da je ono skuplje, ali puno elegantnije izvedeno i opet služi svrsi.

Stoja
17 godina
neaktivan
Stoja kaže...
Mirko935 kaže...

A pa morat ćeš par puta pritisnuti sljedeća/prošla pa ćeš doći do pjesme koje oćeš, ili si napravi playlistu pa si miranSmijeh Samo je uređaj dosta debeljuškast, malo blesavo izgleda kada ga se stavi na ruku hehe. Ipak mi je draži onaj princip da je to baš sat sa dodatni funkcijama, ovo je više kao gadget. Jes da je ono skuplje, ali puno elegantnije izvedeno i opet služi svrsi.

Ja sam se na naviknuo na tu debeljuskastost od kad nosim Forerunner 205 :D

16 godina
neaktivan
Stoja kaže...

A šta ću ako trebam promijeniti album? Ili da stavim sve zajedno u playlistu pa 16 GB muzike prođem sa slijedeća/prošla? Smijeh

Istina, oni satovi izgledaju bolje, ali ovo je dosta korisnije.

17 godina
Mirko935 kaže...

A šta ću ako trebam promijeniti album? Ili da stavim sve zajedno u playlistu pa 16 GB muzike prođem sa slijedeća/prošla? Smijeh

Istina, oni satovi izgledaju bolje, ali ovo je dosta korisnije.

E hebiga, ja nemam takvih problema jer imam kakvih 500MB-a muzike i to je sve samo ne sortiranu, pola pjesama ni neznam kako se zovu, a kamoli da bi mogao naći izvođača ili albumBelji se A ionako u zadnje vrijeme više derem po internet radio dok imam prometa, sad mi ostalo još samo 40MB-a pa moram paziti da ne probijem limiti inače će me lijepo opaliti po novčaniku...

Stoja
15 godina
neaktivan
Sony Ericsson LiveView

Mogu pročitat SMS, divota!

Taj SMS glasi: "Ej, idemo na kavu?"

I onda ja vadim mobitel iz đepa i odgovaram na SMS.

A što se "daljinskog" za player tiče, bluetooth poprilično skraćuje trajanje ionako slabih baterija.

Zaista vrijedno 60€ (x3 u HR).

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
bender kaže...

Mogu pročitat SMS, divota!

Taj SMS glasi: "Ej, idemo na kavu?"

I onda ja vadim mobitel iz đepa i odgovaram na SMS.

A što se "daljinskog" za player tiče, bluetooth poprilično skraćuje trajanje ionako slabih baterija.

Zaista vrijedno 60€ (x3 u HR).

A ako dobiješ poruku od T-Mobilea koji ti govori kako si iskoristio cijeli psve minute uključene u paket i kako će ti do kraja mjeseca obračunavati prema svom predivnom cjeniku pozive, bit će ti drago što zbog takve gluposti ne moraš vaditi mobitel iz džepa. Meni bi sigurno to malo ublažilo muku koju osjetim od takvih poruka :P

Ma ne skraćuje toliko bluetooth trajanje baterije da bi to bio nekakav problem...

16 godina
neaktivan
Sony Ericsson LiveView

Evo update, kaže da će doći u 11. mjesecu i koštati 69 eura: http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_liveview_to_come_in_november_for_69_euro_-news-1987.php

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Mirko935 kaže...

Evo update, kaže da će doći u 11. mjesecu i koštati 69 eura: http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_liveview_to_come_in_november_for_69_euro_-news-1987.php

Za tu lovu kupis jos jedan manji mob, pa onda svoj veliki mob niti ne trebas vaditi iz dzepa... zapravo... mozes ga ostaviti doma... Nevinašce

Think locally, act globally...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice