Snowden protiv Google Alloa

poruka: 21
|
čitano: 2.755
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Snowden protiv Google Alloa".
17 godina
neaktivan

Googleov AI ce tijekom vremena nauciti kako bi koji korisnik odgovorio na kakvu vrstu poruke te putem Smart Replyja sam odaslati poruku.

Već mi padaju na pamet pitanja koja bi se moglo pitati:

Biste li ubli čovjeka?

Biste li izdali državu?

Pa se vi sad branite da je to AI odgovorio, da vi tako ne mislite.

2 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

Najveca zabludaje je da nam Google, Facebook... daju nesto besplatno.

Sve oni to visestruko naplate.

Nema razlike izmedju Microsofta sto nam daje "besplatne" Windowse i Googlea koji nam daje "besplatne" web alate. Da daju besplatno nebi bili najvrijednija kompanija na svijetu.

Svi se digli protiv Windowsa a Google nas spijunra 100 puta vise.

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.9.2016 10:40 (kingofthenight).

15 0 hvala 2
11 godina
neaktivan
Re: Snowden protiv Google Alloa
kingofthenight kaže...

ma ajde još da Google špijunira.. špijunira njegov (pravi) osnivač uz pomoć Googlea... 

18 godina
kingofthenight kaže...

Najveca zabludaje je da nam Google, Facebook... daju nesto besplatno.

Sve oni to visestruko naplate.

Nema razlike izmedju Microsofta sto nam daje "besplatne" Windowse i Googlea koji nam daje "besplatne" web alate. Da daju besplatno nebi bili najvrijednija kompanija na svijetu.

Kod MS-a je problem u tome da se OS ipak plaća, a oni bi iz njega cijedili podatke i sluđivali korisnike kao da je besplatan, pa eto, moraju od nečega zarađivati.

16 godina
neaktivan

Meni je teško i zamisliti koliko to informacija Google sa svim svojim servisima u svakoj minuti kupi od skoro svih dijelova svijeta, na svim jezicima u svim današnjim kulturama... zamislite koje je to znanje o današnjem čovječanstvu... mailovi, kretanja po mapsu, sadržaji u drive-u, sadržaji svih web stranica i foruma na svim jezicima, irl komunikacija, uskoro i kretanja automobilima... Dakle zamislite da ste Google i imate u realnom vremenu ažuriranu mega bazu podataka o pojavljivanju i tokovima svih informacija na svijetu... i onda još na to sve AI koji prepoznaje uzorke, radi statistike, upozarava na one pojave za koje je programiran, itd... što bi Vi sa svim tim podacima? Pa prodavali ih zar ne... a američke vlasti imaju instant uvid u to sve, svi alati za asimetrično ratovanje su ovdje... Teško mi je predvidjeti da danas svi geostrateški i društveni tektonski pomaci nisu unaprijed isplanirani, da ne kažem dizajnirani (mislim općenito na veće stvari koje mediji prate)...

7 0 hvala 2
18 godina

Čemu još jedna IM aplikacija? Zar nemaju hangouts?

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina

Paranoja. Je, bas ce vlada ici nekom namjestati optuzbe pomocu google alloa. Kriminalci i tajni agenti se trebaju kloniti alloa, naravno. Ali trebaju se kloniti i svih ostalih messenger aplikacija i biti oprezni kod svih oblika komunikacije.

Nama ostalim prijeti jedino opasnost od marketinga.

Potpis!
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.9.2016 15:15 (Ezio).
Moj PC  
0 4 hvala 0
15 godina
neaktivan

I?

14 godina
Tom69 kaže...

Googleov AI ce tijekom vremena nauciti kako bi koji korisnik odgovorio na kakvu vrstu poruke te putem Smart Replyja sam odaslati poruku.

Već mi padaju na pamet pitanja koja bi se moglo pitati:

Biste li ubli čovjeka?

Biste li izdali državu?

Pa se vi sad branite da je to AI odgovorio, da vi tako ne mislite.

Kod nas u Bosni Allo odmah zna šta mislimo.

Hoće li biti referenduma

Referendum će se održati

Biće rata

Bio je ofsajd protiv nigerije

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are
18 godina
kingofthenight kaže...

Za Google se oduvijek zna da nas špijunira, od pretraživanja mailova pa nadalje. Oni kojima to smeta ga ne koriste. A Windowsi su do win10 djelovali sigurno.

Those damn scientist people have been promising global warming for years now. But when I go outside it's still very cold. I want the global warming like they promised NOW! I hate being col
12 godina
Ezio kaže...

Paranoja. Je, bas ce vlada ici nekom namjestati optuzbe pomocu google alloa. Kriminalci i tajni agenti se trebaju kloniti alloa, naravno. Ali trebaju se kloniti i svih ostalih messenger aplikacija i biti oprezni kod svih oblika komunikacije.

Nimalo paranoja. U trenutnom stanju mi ostali možda i nismo bitni. Ali možda će netko biti bitan u budućnosti ili će se promijeniti globalna politička situacija, pa će možda svatko tko je nezanimljiv odjednom postat zanimljiv. Ili grupa ljudi.

Ne znam što se dogodilo sa ljudima, ali odbacili su vlastitu privatnost radi prvidnog komforta i prividne sigurnosti.

Može i sadašnjost. Zamisli protest koji se odvija oko neke osjetljive stvari. Državne agencije ili interesne strane koje zastupaju danas mogu vrlo lako znati lokaciju, komunikaciju, osobne preference svih vođa nekog protesta i iskoristiti tu informaciju protiv njih i sudionika. Karikiram. Ali možeš zamisliti neku sličnu situaciju.

Privatnost je bitna za sigurnost i slobodu svih nas. Štoviše to bi nam trebao biti prioritet. Laži i obmane da ako se odreknemo djela svoje privatnosti zbog naše sigurnosti od vanjskih i unutarnjih prijetnji nije ništa drugo nego mass control. 

Samomrzeći hrvat
10 godina
odjavljen
Entry Point kaže...
Ezio kaže...

Nimalo paranoja. U trenutnom stanju mi ostali možda i nismo bitni. Ali možda će netko biti bitan u budućnosti ili će se promijeniti globalna politička situacija, pa će možda svatko tko je nezanimljiv odjednom postat zanimljiv. Ili grupa ljudi.

Ne znam što se dogodilo sa ljudima, ali odbacili su vlastitu privatnost radi prvidnog komforta i prividne sigurnosti.

Može i sadašnjost. Zamisli protest koji se odvija oko neke osjetljive stvari. Državne agencije ili interesne strane koje zastupaju danas mogu vrlo lako znati lokaciju, komunikaciju, osobne preference svih vođa nekog protesta i iskoristiti tu informaciju protiv njih i sudionika. Karikiram. Ali možeš zamisliti neku sličnu situaciju.

Privatnost je bitna za sigurnost i slobodu svih nas. Štoviše to bi nam trebao biti prioritet. Laži i obmane da ako se odreknemo djela svoje privatnosti zbog naše sigurnosti od vanjskih i unutarnjih prijetnji nije ništa drugo nego mass control. 

Dobrovoljno. Bitno je to naglasiti jer sve ti pise u EULA...

12 godina
Torent kaže...

Dobrovoljno. Bitno je to naglasiti jer sve ti pise u EULA...

Pa da, dobrovoljno, uz dodatak lijenosti.

Samomrzeći hrvat
12 godina
neaktivan
nikakvi allo. odma instalirati linux, tor i koristiti iskljucivo duckduckgo.com, vpn isto.

win 10 je teska muljaza za krađu osobnih podataka. a osnivac Gates zeli provesti depopulaciju.

a kaj se androida tice, to je isto spijunski softver skupa sa google play trgovinom i aplikacijama.

instalirati neku ver. cyanogenmoda i aplikacije koje u sebi nemaju naziv GOOGLE.

Gmail i sve ostale usluge treba odma iskljuciti i izbrisati zauvjek.

Postoji dobra alternativa a to su protonmail -besplatan i enkriptiran mail sa sjedistem u Svicarskoj.

ili

sigaint.org na darknetu

Svi bi uz malo truda mogli biti anonimni ali ipak je nekima lakse koristiti messenger koji ima sve moguce dozvole ali kaje tu je

Iron Maiden

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Entry Point kaže... 

kao sto vidimo na ovom primjeru

Taj fenotip podivljaloga titojungenda može se lako prepoznati: imaju blijedi ten kao da su robijali u KPD Zenica, vratovi su im kao pet kuna, imaju duge prste od igranja video igara, a glave su im u odnosu na tijelo nesrazmjerne veličine.

10 godina
neaktivan
Entry Point kaže...

Što učiniti?

Ja rekoh
18 godina
imaiden322 kaže...
nikakvi allo. odma instalirati linux, tor i koristiti iskljucivo duckduckgo.com, vpn isto.

win 10 je teska muljaza za krađu osobnih podataka. a osnivac Gates zeli provesti depopulaciju.

a kaj se androida tice, to je isto spijunski softver skupa sa google play trgovinom i aplikacijama.

instalirati neku ver. cyanogenmoda i aplikacije koje u sebi nemaju naziv GOOGLE.

Gmail i sve ostale usluge treba odma iskljuciti i izbrisati zauvjek.

Postoji dobra alternativa a to su protonmail -besplatan i enkriptiran mail sa sjedistem u Svicarskoj.

ili

sigaint.org na darknetu

Svi bi uz malo truda mogli biti anonimni ali ipak je nekima lakse koristiti messenger koji ima sve moguce dozvole ali kaje tu je

a od kog se ti skrivaš?

meni apsolutno svejedno bio anoniman ili ne pošto ne kršim zakon i nije be briga dal će google znat gdje sam bio danas...

depopulacija? ako mene pitaš odlična ideja... ovaj planet ne može podnjeti toliko ljudi na sebi... naravno ne mislim agresivnim metodama, nego kontrolom rađanja.

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.9.2016 19:24 (lllnuclearlll).
16 godina
Feudalac kaže...
Entry Point kaže...

Što učiniti?

paničariti. ili odseliti u brdo. bez interneta i telefona. razgovarati sa zečevima.

Potpis!
10 godina
neaktivan
Ezio kaže...

Što učiniti?

paničariti. ili odseliti u brdo. bez interneta i telefona. razgovarati sa zečevima.

To je bio duži način da kažeš da se ništa ne može učiniti ili smatraš da je sasvim normalno da jedna kompanija zna praktično sve o svemu i svakome? Mene ako pitaš, reklame se mogu servirati i bez stoljetnog praćenja pojedine osobe

Ja rekoh
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.9.2016 19:57 (Feudalac).
18 godina
Ezio kaže...

Kriminalci i tajni agenti se trebaju kloniti alloa, naravno. Ali trebaju se kloniti i svih ostalih messenger aplikacija i biti oprezni kod svih oblika komunikacije.

Tko ti garantira da ti sutra neces biti optuzen za spijunazu ili kriminal?

14 godina
neaktivan
Fuckduckgo je užas, kao da pregledavam sa bingom
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice