Snow Leopard prema planu

poruka: 12
|
čitano: 2.353
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Snow Leopard prema planu".
17 godina
neaktivan
Snow Leopard prema planu

Jedva čekam...

Bit će predobro.

Intel Core2Quad Q6600@2,4GHz, Gigabyte EP35-DS3, Gigabyte GeForce 9800GT 1GB, Samsung Spinpoint F1 640GB, Kingmax 4GB DDR2, Corsair VX450W www.tutorialized.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Snow Leopard prema planu

hh lijepi leopard

i am not a spamer... allright, not a big one xd _______________________ war... war never changes

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Snow Leopard prema planu

istina

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Snow Leopard prema planu

fensi... ah, ali curke vole to...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Snow Leopard prema planu

Možda bi trebali odgoditi izlazak, da prvo izađe windows seven, tako da microsoft ne ukrade nesto iz novog leoparda.

inaće mislim da će biti to dobar os, jel netko zna koji nas noviteti očekuju na novom leopardu.

18 godina
neaktivan

S obzirom da je Windows 7 u RC fazi, sumnjam da mogu nešto "pokrasti". Prije ovo "prozirno sučelje Quick Timea"... "prozirnost".. hmm.. sigurno sam to negdje vidio... čini kao pokraden Media Player..

U svakom slučaju dobra vijest. Koliko košta MaxOSX kad će se naći na tržištu?

LOL @ http://www.youtube.com/watch?v=Y_uCjnuY9D4
17 godina
neaktivan
Snow Leopard prema planu

jel netko zna koji je ovo crtić iz screenshota s Quicktimeom?

C2D e8400 | 4GB DDR2 @ 800MHz | Radeon HD4850 | CL X-FI ExtremeMusic Windows Vista & Windows 7
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
naxeem kaže...

S obzirom da je Windows 7 u RC fazi, sumnjam da mogu nešto "pokrasti". Prije ovo "prozirno sučelje Quick Timea"... "prozirnost".. hmm.. sigurno sam to negdje vidio... čini kao pokraden Media Player..

U svakom slučaju dobra vijest. Koliko košta MaxOSX kad će se naći na tržištu?

Polutransparentno sucelje Mac OS X ima jos od davnih dana, pocevsi od transparentnog Docka do menu bara. To sto to sad uvode i u QT je stvar uskladjivanja s ostatkom softvera. Uostalom, QT do danas nije dozivio istinski redizajn sucelja od kad je nastao, pa mogu jedino reci - mozda je ipak bilo i vrijeme. Iako, meni QT na Macu i sada izgleda sasvim normalno. Istina je, fale mu "fancy" stvari poput Cover Flow prikaza kao sto je to slucaj u samom Finderu (i iTunesima, naravno), ali mogu i bez toga.

Mene puno vise interesira ono "ispod haube". Naime, kako sam ja citao na Apple Insideru, Apple bi trebao dodatno prosiriti 64-bitnost unutar OS-a. Kad se uzme u obzir da Snow Leopard nece raditi na starim PowerPC Macovima, vjerujem kako ce sve zajedno biti jos bolje optimizrano za Intel procesore. A vec sada radi savrseno...

Cijena... well, u USA je uvijek ista -129 USD, kod nas oko milje Kn. Nekako sumnjam da ce dirati taj dio, barem ne u smjeru prema gore kao sto je slucaj s MS-om.
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.3.2009 19:35 (ChrisB).
18 godina
neaktivan
Snow Leopard prema planu
...nije zlato sve što sja...

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
sucelje je prekrasno
intel q6600@4.0GHz,500gb hard (7200.12, jedna ploca 500gb),4gb ram@840MHz 4-4-4-12 corsair520w hx(modularno), 4870 1GB oc840/950(3800)
17 godina
neaktivan
benko kaže...
sucelje je prekrasno
 podjeli to s nama, imas li slike, tj link gdje možemo vidjeti kako izgleda novi leopard
18 godina
Snow Leopard prema planu

jedva cekam, leopard na steroidima :D, openCL i GPGPU, njami

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice