SMS protiv iPhonea

poruka: 4
|
čitano: 1.716
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "SMS protiv iPhonea".
18 godina
SMS protiv iPhonea

Haha. Ovaj im još lijepo veli kako imaju rupu u OS-u, a oni ni prstom nisu mrdnuli (il možda jesu, ali se nezna). Zanimljivo, jako zanimljivoIzlanuo se

iskoristi današnji dan, što manje se uzdaj u sutražnji

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
SMS protiv iPhonea

Ma ja mislim da se svi zaposleni u Apple-u (a pogotovo oni na višim pozicijama) svaki dan smiju na putu do banke kako bi se reklo... i to svim onim budalama koje plaćaju ogromne premije samo da bi imali nešto fancy-schmancy i ima "i" kao prvo slovo naziva... u stvari mi je totalno čudno što apple već nije zatražio autorska prava na svako korištenje slova "i" u cijelom svijetu

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.7.2009 1:09 (Lightning).

3 1 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: SMS protiv iPhonea
Lightning kaže...

Ma ja mislim da se svi zaposleni u Apple-u (a pogotovo oni na višim pozicijama) svaki dan smiju na putu do banke kako bi se reklo... i to svim onim budalama koje plaćaju ogromne premije samo da bi imali nešto fancy-schmancy i ima "i" kao prvo slovo naziva... u stvari mi je totalno čudno što apple već nije zatražio autorska prava na svako korištenje slova "i" u cijelom svijetu

Kolliko ja znam - Tražio je, ali mu nisu odobrili. To je bilo prije par godina.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
17 godina
neaktivan
RE: SMS protiv iPhonea
Lightning kaže...

As promised, iPhone security expert Charlie Miller, along with colleague Collin Mulliner, demonstrated a vulnerability in the SMS messaging system which can ultimately lead to hacking of an iPhone. Miller and his cohorts identified similar flaws in the Android and Windows Mobile operating systems, though no complete exploits were demonstrated. However, security researchers Zane Lackey and Luis Miras also demonstrated that the vulnerability can affect any GSM phone, though exactly how each phone reacts to the vulnerability differs.

Tko je osim Applea izdao već zakrpu?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice