Smrt Confickeru!

poruka: 9
|
čitano: 1.739
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Smrt Confickeru!".
17 godina
neaktivan
Smrt Confickeru!

Hebes takvog crva koji radi isto sta i ja... iskljucuje Automatic Updates i Security Center ...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Smrt Confickeru!

Čovječe, kako detaljno osmišljen napad... Ovo je teška kemija!

Inače, ekipa iz moje firme je išla u jednu bolnicu gdje su gotovo sva računala bila zaražena ovim čudom (uključujuči SVE servere). Kakve probleme su imali dok su počistili...

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Smrt Confickeru!

Misliš na probleme tipa odlazak na WC i ispijanje velike količine kava? Tako barem radimo mi. Jawohl!

s.t.a.l.k.e.r.
17 godina
odjavljen
stalker kaže...

Misliš na probleme tipa odlazak na WC i ispijanje velike količine kava? Tako barem radimo mi. Jawohl!

Ne nego kreiranje kojekakvih proxy-ja i koješta kako bi mogli pristupiti stranicama Microsofta i stranicama za update AV-a
Freak Show Inc.
18 godina
neaktivan
Friday kaže...

Inače, ekipa iz moje firme je išla u jednu bolnicu gdje su gotovo sva računala bila zaražena ovim čudom (uključujuči SVE servere). Kakve probleme su imali dok su počistili...

pa kako ste ih zastitili??
nikako???
17 godina
odjavljen
sasa kaže...
Friday kaže...

pa kako ste ih zastitili??
nikako???

Nisu htjeli ugovor o održavanju - samo hardware! I naravno - sranje se desilo!
Freak Show Inc.
17 godina
neaktivan

Previše si ozbiljan, moram li napisati da je bila u pitanju šala? Sljedeći put stavljam smile :)

s.t.a.l.k.e.r.
17 godina
odjavljen
stalker kaže...

Previše si ozbiljan, moram li napisati da je bila u pitanju šala? Sljedeći put stavljam smile :)

Kakva šala, pa svi to radimo Belji se
Freak Show Inc.
17 godina
neaktivan
Smrt Confickeru!

Hm, može li se ovo čudo detektirati Malwarebytesovim AntiMalware programom?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign. Današnja djeca slušaju cajke, priče o Vukovaru njima su bajke! Zmajevi su zakon! I AMD je to priznao.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice