Smanjen Appleov udio

poruka: 76
|
čitano: 7.911
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Smanjen Appleov udio".
18 godina
protjeran
RE: Smanjen Appleov udio
artfull kaže...
a tko smo ti ili ja da sudimo o moralnom integritetu S. jobsa? Čovjek je težak i ponekad egomanijak al njegov utjecaj i zasluge su ogromne. Transformirao je čitave industrije a svijet bi doslovno drugačije izgledao da ga nema. Kad netko donosi odluke, puno njih i mnoge su teške ili nepopularne (kao ova sa adobeom ).
U svakom slučaju apsurdno je omalovazavati likove poput jobsa, gatesa, Moora i sličnih (da se držimo it a )

Ovakve reakcije se u potpunosti slažu sa mojom tezom o Apple kultizmu. NIje ništa drugačija reakcija nego kada prigovoriš Jehovinom svjedoku, Scientologu ili bilo kojem drugom HardCore-B.S.-beleiveru.

18 godina
Mayo kaže...
artfull kaže...
a tko smo ti ili ja da sudimo o moralnom integritetu S. jobsa? Čovjek je težak i ponekad egomanijak al njegov utjecaj i zasluge su ogromne. Transformirao je čitave industrije a svijet bi doslovno drugačije izgledao da ga nema. Kad netko donosi odluke, puno njih i mnoge su teške ili nepopularne (kao ova sa adobeom ).
U svakom slučaju apsurdno je omalovazavati likove poput jobsa, gatesa, Moora i sličnih (da se držimo it a )

Ovakve reakcije se u potpunosti slažu sa mojom tezom o Apple kultizmu. NIje ništa drugačija reakcija nego kada prigovoriš Jehovinom svjedoku, Scientologu ili bilo kojem drugom HardCore-B.S.-beleiveru.

Mislim da si fulao poantu njegovog posta.

Cinjenica jest, da nije bilo ljudi koje je Artful nabrojao, IT industrija danas nebi bila ista.

Jobs, kakav god bio da bio je velikim djelom zasluzan sto danas imamo osobna racunala, svakakve gadgete itd.

Naravno nije on jedini zasluzan. Da nije bilo Wozniacka, mislim da Jobs nebi nigdje stigao u IT industriji.

Bio bi dobar politicki ili religiozni voda. :P

- Psiho246
18 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Slika govori vise od tisucu rijeci.

18 godina
neaktivan
Mayo kaže...
artfull kaže...

Tvoja izjava je daleko neozbiljnija i pokazuje tvoje frustracije i nezrelost. Pobijati postignuća recimo S Jobsa o kome je riječ nema puno veze s mozgom. A kad još tako nešto dolazi od potpunog anonimca koji će to po svemu sudeći i ostati posve je žalosno.

Apple možda i je kult, al ne onakav kakav ti misliš ili podrazumijevaš. Kult u pozitivnom smislu, kao kult film recimo :D, kult brand ... ljudi ih vole, povezuju ih sa ljepim emocijama. Imaš i knjigu, cult of apple, kupi si ako te tema zanima,  puna je veselih, duhovitih i smješnih sličica. Ne vidim ništa loše u tome što ljude veseli dobar proizvod. Ljudi obožavaju i svoje motocikle ili automobile. U ljudskoj prirodi je emotivno vezivanje za takve stvari, premda je sve materijalno zapravo nevažno. Sve je u redu dok se to drži u perspektivi, a mržnja i frustracija koju detektiram u tebi i još nekima je puno štetnija po emotivno zdravlje od oduševljenja i radoznalosti. Znam mnoge ljude kojima je apple iznimno zanimljiv i jako vole njihove proizvoide ( i sam sam takav ). Sve koje znam su izrazito racionalne osobe koje si povremeno dopuštaju da se oduševe s nečim, pa i dobrim proizvodom ili dobrom vibrom oko applea.

A.
16 godina
neaktivan
Smanjen Appleov udio

jabuka truli polako

mama mi je gej a otac lezbijka

1 0 hvala 0
18 godina
artfull kaže...
Mayo kaže...
artfull kaže...

Tvoja izjava je daleko neozbiljnija i pokazuje tvoje frustracije i nezrelost. Pobijati postignuća recimo S Jobsa o kome je riječ nema puno veze s mozgom. A kad još tako nešto dolazi od potpunog anonimca koji će to po svemu sudeći i ostati posve je žalosno.

Apple možda i je kult, al ne onakav kakav ti misliš ili podrazumijevaš. Kult u pozitivnom smislu, kao kult film recimo :D, kult brand ... ljudi ih vole, povezuju ih sa ljepim emocijama. Imaš i knjigu, cult of apple, kupi si ako te tema zanima,  puna je veselih, duhovitih i smješnih sličica. Ne vidim ništa loše u tome što ljude veseli dobar proizvod. Ljudi obožavaju i svoje motocikle ili automobile. U ljudskoj prirodi je emotivno vezivanje za takve stvari, premda je sve materijalno zapravo nevažno. Sve je u redu dok se to drži u perspektivi, a mržnja i frustracija koju detektiram u tebi i još nekima je puno štetnija po emotivno zdravlje od oduševljenja i radoznalosti. Znam mnoge ljude kojima je apple iznimno zanimljiv i jako vole njihove proizvoide ( i sam sam takav ). Sve koje znam su izrazito racionalne osobe koje si povremeno dopuštaju da se oduševe s nečim, pa i dobrim proizvodom ili dobrom vibrom oko applea.

Kao sto sam vec rekao milijon put, ponovit cu i milijon i prvi put.

Nema nista lose u kupovanju necega samo zbog toga sto ti se svida, sto ti je lijepo ili sto te cini sretnim.

Lose je kad se onda uzdizes iznad svih drugih i protivno svim argumentima i cinjenicama tvrdis da je tvoj iProizvod svjetlosnim godinama daleko od konkurencije.

Vidis, upravo tu ja vidim problem. Famozno uzdizanje u nebesa.

- Psiho246
18 godina
neaktivan
Smanjen Appleov udio

btw evo i garnerovih podataka koji su bitno drugačiji tj povoljniji za apple ... kao što sam rekao i jedno i drugo su predviđanja, a prave brojke bi trebali znati sljedeči tjedan.

http://www.gartner.com/it/page.jsp?id=1353330

A.

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...

Vidis, upravo tu ja vidim problem. Famozno uzdizanje u nebesa.

To je kontraproizvod napada apple hejtera globalno ... a hejteri svake vrste su mi generalno odvratni. Pusti ljude da se vesele i da uživaju. Problem je što se mnogi ne apple korisnici osjećaju ugroženi , ni sam neznam zašto, i onda kreće omalovažavanje sa svim mogućim i postojećim i nepostojećim argumentima. Naravno da je i obratno često slučaj. Al više puta sam naglasio, ovakva prepucavanja su u preko 90% slučajeva ako ne i isključivo na threadovima o apple proizvodima ili temama gdje je očekivano da komentiraju apple korisnici koji i imaju najčešće nešto pametno za reći jer ih se to i tiče. Ostalo su padobranci ( sa par izuzetaka ) koji su tu samo da zatruju teme i izbacuju svoje frustracije ili osjećaj ugroženosti.

A.
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.4.2010 13:56 (artfull).
16 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...
Dom031 kaže...

@Psiho - pa ja baš i nisam siguran da se ti snalaziš u Apple temema jer do nedavno ti nisi vidio razliku između 3G i 3GS-a, a bogami i Nokia teme su ti naklimavo jer tebi je 5800 flagship....

Uletiš u svaku Apple temu i po običaju ju naširoko popljuješ

http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/apple-vs-nokia/41148.aspx?jumpto=872664&sort=asc&view=flat

Tema koju sam ja napravio. Usporedbe Apple modela s nekim Nokia modelima.

Usporedbe ukljucuju iPhone 3G i 3GS.

Sad ponovi sto si napisao.

Ma već sam ti bio nabrojao neke od tvojih gluposti koje si napisao... To što ti zaboravljaš što izjavljuješ je tvoj problem.

Evo ti dva citata, oba možeš pronaći na prve tri stranice teme koju si naveo i oba dva citata su tvoja!

''Imaš pravo, N900 nema MMS.

iPhone 3GS ima?

Ako ima i das mi link na dokaz uvrstavam odmah!

3G zna da 100% nema, pa isto nisam naveo u specifikacijama di se bori sa 5800 koja to ima.

Sumljas li sad u moju neutralnost? ;)''

Izlaskom OS-a 3.0 i iPhone 3G i 3GS imaju MMS funkciju, samo da kažem.. OS 3.0 izašao je prije tvoga posta... znači pišeš nešto a da uopće prije ne provjeriš.

''Nigdje nisam rekao da iPhone ne valja.

U niti jednoj temi nigdje na forumu, ovdje ga cak nisam spominjao u negativnom smislu.

5800 je dakako flagship model uz N900.

Ako mislis na N97 koji je malo poboljsani 5800, ipak nebi rekao da je on flagship...

... Uz to valja navesti da je 5800 jedan od najprodavanijih Nokiinih modela poslije N95, tako da je sigurno flagship i po mogucnostima i po popularnosti...''

I što da ti ja sad tu kažem... 5800 flagship, pa to je mid-range segment!

Pa sad ti druge nazivaj lažovima... hvala što si dao temu, nisam se ni namučio. Od 20-tak stranica ja sam tvoje ''biserne izjave'' pronašao na prve tri, bojim se što sve piše na ostalim stranicama.

18 godina
Dom031 kaže...
Psiho246 kaže...
Dom031 kaže...

@Psiho - pa ja baš i nisam siguran da se ti snalaziš u Apple temema jer do nedavno ti nisi vidio razliku između 3G i 3GS-a, a bogami i Nokia teme su ti naklimavo jer tebi je 5800 flagship....

Uletiš u svaku Apple temu i po običaju ju naširoko popljuješ

http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/apple-vs-nokia/41148.aspx?jumpto=872664&sort=asc&view=flat

Tema koju sam ja napravio. Usporedbe Apple modela s nekim Nokia modelima.

Usporedbe ukljucuju iPhone 3G i 3GS.

Sad ponovi sto si napisao.

Ma već sam ti bio nabrojao neke od tvojih gluposti koje si napisao... To što ti zaboravljaš što izjavljuješ je tvoj problem.

Evo ti dva citata, oba možeš pronaći na prve tri stranice teme koju si naveo i oba dva citata su tvoja!

''Imaš pravo, N900 nema MMS.

iPhone 3GS ima?

Ako ima i das mi link na dokaz uvrstavam odmah!

3G zna da 100% nema, pa isto nisam naveo u specifikacijama di se bori sa 5800 koja to ima.

Sumljas li sad u moju neutralnost? ;)''

Izlaskom OS-a 3.0 i iPhone 3G i 3GS imaju MMS funkciju, samo da kažem.. OS 3.0 izašao je prije tvoga posta... znači pišeš nešto a da uopće prije ne provjeriš.

''Nigdje nisam rekao da iPhone ne valja.

U niti jednoj temi nigdje na forumu, ovdje ga cak nisam spominjao u negativnom smislu.

5800 je dakako flagship model uz N900.

Ako mislis na N97 koji je malo poboljsani 5800, ipak nebi rekao da je on flagship...

... Uz to valja navesti da je 5800 jedan od najprodavanijih Nokiinih modela poslije N95, tako da je sigurno flagship i po mogucnostima i po popularnosti...''

I što da ti ja sad tu kažem... 5800 flagship, pa to je mid-range segment!

Pa sad ti druge nazivaj lažovima... hvala što si dao temu, nisam se ni namučio. Od 20-tak stranica ja sam tvoje ''biserne izjave'' pronašao na prve tri, bojim se što sve piše na ostalim stranicama.

Joj daj jadnice, odi drugdje negdje plakati.

Nisam znao da je 3G dobio podrsku za MMS paralelno sa izlaskom 3GS-a. I sta sad?

Nokia 5800 je bila flagship prije jedno godinu dana. Ako se ne razumijes u neke stvari, ne brbljaj bez veze.

Reci mi koji je mobitel od Nokie prije godinu dana bio flagship onda?

Bas me zanima tvoj odgovor!

Edit: I da, odgovori mi, da li je 3G prije izlaska 3GS-a imao podrsku za MMS?

Odgovori.

Ja ne vjerujem kakvih budala ima ovdje i cega se sve hvataju. Ja nisam nista puno pogrijesio a daleko od toga da sam pisao gluposti.

Edit2 : Jel znas da je Nokia 5800 prvi Nokiin mobitel sa nvoom verzijom Symbiana s60 r5? Prvi pravi TS mobitel iz Nokie? Tada najmocniji i najbrzi mobitel? Jedan od najprodavanijih i najuspjesnijih Nokiinih mobitela?

Reci, koja je tebi tocna definicija flagship?

Sta to mobitel treba biti da bude flagship?

5800 je bio najmocniji, imao je najnovije Nokiine tehnologije, bio je najprodavaniji. Sta ti jos treba? LOL! Tebe muci sto je bila jeftinija od tadasnjeg iPhone-a 3G i nije muzla svoje korisnike za lovu i funkcionalnosti kao sto je Apple tada radio (i sad).

Gledaj, ti ocito ne znas i ne razumijes jer si ispod prosjecne inteligencije i ne moze ti se nesto dokazati. U koliko god tema se ja tebi trudio objasniti i predstaviti ti cinjenice, ti samo brbljetas gluposti.

Suoci se sa cinjenicama ...

- Psiho246
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.4.2010 19:40 (Psiho246).
16 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...

Joj daj jadnice, odi drugdje negdje plakati.

Nisam znao da je 3G dobio podrsku za MMS paralelno sa izlaskom 3GS-a. I sta sad?

Nokia 5800 je bila flagship prije jedno godinu dana. Ako se ne razumijes u neke stvari, ne brbljaj bez veze.

Reci mi koji je mobitel od Nokie prije godinu dana bio flagship onda?

Bas me zanima tvoj odgovor!

Edit: I da, odgovori mi, da li je 3G prije izlaska 3GS-a imao podrsku za MMS?

Odgovori.

Ja ne vjerujem kakvih budala ima ovdje i cega se sve hvataju. Ja nisam nista puno pogrijesio a daleko od toga da sam pisao gluposti.

Edit2 : Jel znas da je Nokia 5800 prvi Nokiin mobitel sa nvoom verzijom Symbiana s60 r5? Prvi pravi TS mobitel iz Nokie? Tada najmocniji i najbrzi mobitel? Jedan od najprodavanijih i najuspjesnijih Nokiinih mobitela?

Reci, koja je tebi tocna definicija flagship?

Sta to mobitel treba biti da bude flagship?

5800 je bio najmocniji, imao je najnovije Nokiine tehnologije, bio je najprodavaniji. Sta ti jos treba? LOL! Tebe muci sto je bila jeftinija od tadasnjeg iPhone-a 3G i nije muzla svoje korisnike za lovu i funkcionalnosti kao sto je Apple tada radio (i sad).

Gledaj, ti ocito ne znas i ne razumijes jer si ispod prosjecne inteligencije i ne moze ti se nesto dokazati. U koliko god tema se ja tebi trudio objasniti i predstaviti ti cinjenice, ti samo brbljetas gluposti.

Suoci se sa cinjenicama ...

Pa sta onda pokrećeš temu i pričaš okolo da 3G nema MMS kad ima, ako več pokrećeš takvu temu gdje ti je jednima namjera bila pokrenuti svađanje onda se barem pošteno raspitaj a nelupaj netočne informacije

Čovječe! 

Flagship mobitel predstavlja vrh ponude! To 5800 nije i nikada nije bila, ti stvarno nemaš blage u vezi mobitela.

Napravi anketu na forumu da vidimo tko će se složiti sa tvojom izjavom da je 5000 flagship - e pa nitko!

I ti meni pišeš da sam ispod prosječne inteligencije.... žalostan si ti lik, jako žalostan. Treba nekima zabraniti da pričaju ovakvu hrpu gluposti. 

Samo se sramotiš psiho!

18 godina
moderator
Smanjen Appleov udio

Opomene ste dobili, prestanite sa svađama!

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Smanjen Appleov udio

0 0 hvala 0
18 godina
Dom031 kaže...
Psiho246 kaže...

Cekaj malo.

Di su odgovori na ona pitanja koje sam ti postavio?

Mora da su ti promakla...

Ha nista, cini se da nemas odgovor. :D

Pitam se zasto... ;)

- Psiho246
17 godina
neaktivan
Smanjen Appleov udio

hahahhaaa.....

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: