Skype na Windowsima 8 već 26. listopada

poruka: 11
|
čitano: 2.447
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Skype na Windowsima 8 već 26. listopada".
17 godina

Predpostavljam da su mislili Skype za Windows 8 RT i Windows 8 Mobile. Za ovaj 'regularni' desktop Windows Skype radi kao i što treba da radi.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Re: Skype na Windowsima 8 već 26. listopada

Naravno da je Metro u fokusu, ali stiže i nova inačica koja se bolje integrira. Dodao sam malo informacija.

Troll level: sensei
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.10.2012 18:40 (Tonči).
17 godina

Radi se o novoj verziji s sučeljem usklađenim s Win8. Vjeroajtno i sa boljom integracijom (updates) i notifikacijama.

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
17 godina
neaktivan

Jesu li ga konačno prekodirali u C# .NET iz Delphija?

0 0 hvala 0
16 godina
Ovo može samo dobro ispasti...
Do not feed the trolls!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Tonči kaže...

Naravno da je Metro u fokusu, ali stiže i nova inačica koja se bolje integrira. Dodao sam malo informacija.

Ništa Tonči, katastrofa.. probao, koristio dva dana i deinstalirao. Možda će i biti funkcionalan na Tabletima kada budemo više posezali za Modern aplikacijama ovako na Desktop PC-u i nije nešto. Nisu mi sve slike učitane na kontaktima, ustvari nije dio kontakata učitano, nema puno opcija. Katastrofa.

Klasični Skype za Desktop sučelja mi je zakon. Čuči u systray, šuti, nikog ne dira i to je to. Međutim ovaj za Modern UI mi je napravio problem.. Nekim čudom mi je povezao Skype sa MSN-om a ovaj zadnji mi je povezan sa Facebookom. Sada kada promjenim status (Online, Invisible, Busy) na Skypu automatski mi mijenja status i na MSN-u.

Nemam ništa protiv integracije i spajanja svega živog ako je izvedva dobra, u ovom slučaju MSN i Facebook fantastična, a Skype i MSN (a obje aplikacije Microsoftove) nikakva. 

17 godina
neaktivan
Envy kaže...

Klasični Skype za Desktop sučelja mi je zakon. Čuči u systray, šuti, nikog ne dira i to je to. Međutim ovaj za Modern UI mi je napravio problem.. Nekim čudom mi je povezao Skype sa MSN-om a ovaj zadnji mi je povezan sa Facebookom. Sada kada promjenim status (Online, Invisible, Busy) na Skypu automatski mi mijenja status i na MSN-u.

Nije ti ga povezao sam od sebe - pitao te dali da ga poveže s Microsoft acountom. To kaj si ti kliknul OK bez čitanja je druga priča.

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
17 godina
odjavljen

ovaj metro skype je pušiona. pričam preko običnog neku večer i reko ode probat pokrenut metro skype da vidimo kako če taj program i ta app raditi zajedno ili u paru.... i ne rade. nadao sam se da ako se prebacim na metro skype da če se i trenutni poziv prenijeti ali jok.

i ne želim da mi je slika preko cijelog ekrana.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
kizo2703 kaže...
Envy kaže...

Nije ti ga povezao sam od sebe - pitao te dali da ga poveže s Microsoft acountom. To kaj si ti kliknul OK bez čitanja je druga priča.

Doduše, povlačim ovo 'nekim čudom', naravno da je i pitao i da sam mu dao sve što traži i naravno da sam sve pročitao što je bilo (uvijek sve pomno radim kada instaliram aplikacije), čisto da vidim kakva će integracija biti, ali nisam očekivao ovako lošu interpretaciju. Čuj ja postavim Away ili još gore Invisible i on mi to odmah primjeni na MSN, ovaj mi služio kao 98% vremena kao vanjsa aplikacija za Facebook chat, i sad problemi. Gdje sad da ja taj 'brak' između Skype i MSN-a poništim? OK, ja ću (vjerojatno) i naći rješenje, imam puno slobodnog vremena na poslu, nešto ću pronaći ali generalno vrlo vrlo loša izvedva.

To su neka moja iskustva, možda nekome pomogne, a nekome ne u ovom trenutku ne propurčam nikome instalaciju, čak ni da samo 'ubije' znatiželju.

PS: da, sad se sjetih... mislim da nije povezao sa msn-om, nego sam mojim LiveID accountom, nisam baš siguran, uglavnom kako je, tako je.  ;)))

17 godina
neaktivan
Envy kaže...

PS: da, sad se sjetih... mislim da nije povezao sa msn-om, nego sam mojim LiveID accountom, nisam baš siguran, uglavnom kako je, tako je.  ;)))

Povezao se s tvojim MS accountom ,koji si ti prethodno povezao s MSN-om ,Facebookom i svim ostalima! {#}

I sada ,kad na jednom staviš ''Away'' ,onda on postavlja to isto na svima!! Yebi ga! {#}

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
17 godina
odjavljen
Envy kaže...
Tonči kaže...

Ništa Tonči, katastrofa.. probao, koristio dva dana i deinstalirao. Možda će i biti funkcionalan na Tabletima kada budemo više posezali za Modern aplikacijama ovako na Desktop PC-u i nije nešto. Nisu mi sve slike učitane na kontaktima, ustvari nije dio kontakata učitano, nema puno opcija. Katastrofa.

Nemam ništa protiv integracije i spajanja svega živog ako je izvedva dobra, u ovom slučaju MSN i Facebook fantastična, a Skype i MSN (a obje aplikacije Microsoftove) nikakva. 

Nisam stigao još probati, ali vidjet ćemo - to je ionako za tablete. Inače, integracija je očekivana - MSN = Microsoft Account = Live ID...

Troll level: sensei
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice