Postoji samo jedan izraz koji mi pada na pamet...
Bolid!
Bolid!
Bolid!
Imam ja još jedan: Krembil!!
Pembil
Mogu si zamisliti reakcije prijatelja:
"Gdje si nabavio taj USB?"
"Ma nisam nigdje,to je moj mrtvi zamorac!"
"
"
Šta je iduće? Ugradnja kompa u mrtvog rotvajlera? Ma daj pa lik je bolestan!
Ne cijeli komp strpaš u prepariranu kravu. Oči joj budu USB-ovi. Paljenje u šuletu. A u rogovima ugrađeni zvučnici.
Bolesno a za ljubitelja zivotinja kao sto sam ja to JE FUJ.Stvarno uzasno...Nemam sta reci te ljude treba u ludaru retardi!!!!!!
One word: Cool!
SAJKO!
he he, znao sam da sa razlogom čuvam guštera nakon što je krepao....
Kul!
Idemo svi kopat trupla nasih ljubimaca i predaka.
U pradedu cu si ugradit hladnjak za pivo.
Kul!
Idemo svi kopat trupla nasih ljubimaca i predaka.
U pradedu cu si ugradit hladnjak za pivo.
U pradedinu glavu ugradiš čitač memorijskih kartica.
Novo! Novo! Kompjuter u prepariranom penisu! [znam da boli
]
Ajme! Sta nece jos izmisliti?!
A bas kad si mislio da si vidio sve...
Nije ovo zamorac nego hrčak. Al svejedno, liku treba zabranit živit, a kamoli držat bilo kakve životinje više
boleščina
Fuj, gadi mi se...liku ni u Vrapču ne bi bilo pomoći....žalosno...
jadan ti bog
možda se netko sjeti staviti miša u pravog miša(životinju) 
jednostavno bolesno
i to je za ljude !
Mislim da malo pretjerujete sa gađenjem. Ljudi idu u lov i ubijaju životinje iz čiste zabave, a nakon toga ih prepariraju i stave iznad kamina. Ovaj hrčak (i svi ostali organski case modovi) je umro prirodnom smrću, a umjesto da mu glava visi na zidu, bit će koristan.
Da sam ja miš, radije bih da me pretvore u USB stick (ili u miša) nego da istrunem.
Neznam za vas, ali mene svaki dan neugodno iznenadi ljudski idiotizam koji izgleda nema striktno određenu donju granicu...
Tip je uvrnuta bizarna budala, jer normalnom čovjeku ovakve ideje ne padaju na pamet.
Neznam za vas, ali mene svaki dan neugodno iznenadi ljudski idiotizam koji izgleda nema striktno određenu donju granicu...
Tip je uvrnuta bizarna budala, jer normalnom čovjeku ovakve ideje ne padaju na pamet.
Ne znam za tebe (zapravo, sad znam, ali bilo mi je zanimljivo ovako počet rečenicu
), ali mene uopće ne iznenađuje. Već smo imali ovakvih vijesti, ništa novo.
kralju ovo je preeeČudno... ali opet, preeeeDobroooo x