Nit sam zalijevao, niti slavio... nešto sam programirao i bilo mi je zabavnije od gledanja redikula. Sry!
Ja sam iz Krapine i poznajem dotične iz viđenja. Kao što je jedan spomenuo pitanje je čiji je novac trošen na njihovo "putovanje".
"...ljigavo nabijanje klikova naplaćuje se nepotrebnim sramoćenjem nedužnih navijačica..."
Da.
Čemu onda ovaj članak, a pogotovo na portalu ove tematike?
Kad neće nitko, da bar mi stanemo na stranu obične, ljudske proslave!
E onda ih niste trebali zamutiti!
U hrvatskoj zenska pokaze sisu i odmah skandal. Ministar ukrade 5 milijuna eura i mi mrtvi hladni.
Koja smo mi jadna zemlja.
Ma koga briga za 300 i kusur tisuća nezaposlenih, koga briga što nas pljačkaju 20 i više godina (rekao bi čovjek da smo jako bogata država kad nas pljačkaju 20 godina a još nisu sve odnesli), koga boli lijevo uho za Ivu....SISA JE SISA!!! Respect!
zašto bug online piše ovakve članke???
svaka vam čast dečki, al ako želim čitati ovakve vijesti idem na index.hr
A hebote koja vjest,svi bruje o tome,vec mi se polako popelo na kuhac.
Vidim neki se havle....A cime to Bogati da se hvalimo???Dvije lokalne fufe skinule grudnjak i one su sada ponos Hrvatski.
Ajd da su se skinule nekakve tete koje vrijedi pogledati,a ne ova dva gabora na kojima su se izredalo po Krapine!
Ma koga briga za 300 i kusur tisuća nezaposlenih, koga briga što nas pljačkaju 20 i više godina (rekao bi čovjek da smo jako bogata država kad nas pljačkaju 20 godina a još nisu sve odnesli), koga boli lijevo uho za Ivu....SISA JE SISA!!! Respect!
To je stvar ljudske prirode. Kruha i igara, oduvijek je bilo. Mozda je i bolje tako da se ljudi ponekad psihicki odmaknu od usr*ne svakodnevnice.
dvi punoljetne zenske, nacrvckane, na godisnjem, u vrime kada nisu na sluzbenoj duznosti... ne vidim u cemu je problem i zbog cega bi tribale snosit ikakve posljedice... eventualno da ih prebace iz ministarstva kulture u ministarstvo turizma (imale bi bolju prodju nego ona daska za peglanje u jednodjelnom kupacem u spotu sta se vrti svako lito)... uostalom, s obzirom na probleme u hrvatskoj, jako je licemjerno ovo osudjivat... ali takav je modus operandi... jedan tjedan parade, drugi dan nogomet, treci su njih dvi nastradale, a sutra tko zna koja ce se skinit i tko ce napravit glupost samo da se zamagli ljudima oci pred stvarnim problemima...
dva gabora na kojima su se izredalo po Krapine!
Slike molim:)
a problema nac slike... cak ima i linkova u ovom postu...
Imaš fetiš na ružnoću?
Ovo nije bilo pokazivanje sisa. Sjećate se one Anji Alavanji "baci sisu da se igramo"? E, pa to su očito ove cure napravile, pošto se u par slika vidi da ih stišće i liže tko god oće. A bome i ne izgleda ko da je napravljeno u jednom trenu, već da je bilo i na stadionu i na trgu. Bome su se naluftirale sise. Bez lažnog morala, al malo je degutantno.Slažem se da je takvog licemjerja svugdje na internetu, al mislim da je ovo totalno promašen incident da se na ovakvom portalu izdvoji za to.
Nije se ovo desilo na nekoj seoskoj fešti pa je neko izvuko fotke pa proziva. Ovo se desilo na događaju koji je iznimno medijski eksponiran gdje se prati, snima i slika sve tako da ovo nije moglo proć nezamječeno, pogotovo ne na stadionu i trgu. Samim time konstatacija "kao da nije dovoljno što se nad njima već izvršila najgora vrst internetskog silovanja." ne stoji jer su to cure to tražile. I dobile. Nek sad u tome uživaju.
Da, baš je skandal jer su ženske pokazale sise. Ali samo zato što su to pokazale na krivom mjestu, a i u krivoj su stranci. Da su isto napravile u Splitu, prošle subote popodne i da su još članice partije, sada bi od "velikih" novinarskih pera (ustvari običnih, nepismenih, EPH piskarala) bile slavljene kao hrabre i emancipirane ženske. Koje se suprostavljaju lažnom moralu, Crkvi, Kerumu, Bozaniću, Vinkoviću i inim homofobima. FUUUUJ, licemjerstvo na n-tu, kada n-> ∞
Nadam se da imas iznad 18...
http://www.index.hr/black/clanak/gole-navijacice-hit-na-facebooku-ali-ne-i-u-ministarstvu-kulture/620080.aspx
Mislio sam na slike redaljki i slično pošto ih je pregazilo pola Krapine:)
Mislio sam na slike redaljki i slično pošto ih je pregazilo pola Krapine:)
e jbg ko ce znat sta ti mislis
Imaš fetiš na ružnoću?
Ova mršavija nije tako loša, dok ova druga nije baš neke.
Nije covjek bez veze izmislio papirnate vrecice.
Nije covjek bez veze izmislio papirnate vrecice.
to me potsjetilo na scary movie scenu :D
Ne moze ona biti toliko ruzna koliko ja mogu biti pijan
Ova ružna stvarno ima cicu ubojicu, šteta što je gadna u faci
ako pokazujete sise stavite nam sexy gejmerice a ne ove dvije stare babe,totalni turn off -.-
Kako se zaposliti u ministarstvu kao referent?
Kako dobiti godišnji baš kad treba i onda imati još i love ići na utakmicu?
Ma taj hrvatski jal.... .-)
Ja bih upravo to podcrtao. Sise mi ne smetaju, dapace, ali vlasnice ovih, koje ne moraju raditi i brinuti o novcu jer su se negdje rodbinsko stranacki uhljebile na racun Mojeg placanja poreza, spomenicke rente, boravisne takse, komunalnog itd... Po visku body fata u doticnih, vidi se da smo ih preplatili.
A hebote koja vjest,svi bruje o tome,vec mi se polako popelo na kuhac.
Vidim neki se havle....A cime to Bogati da se hvalimo???Dvije lokalne fufe skinule grudnjak i one su sada ponos Hrvatski.
Ajd da su se skinule nekakve tete koje vrijedi pogledati,a ne ova dva gabora na kojima su se izredalo po Krapine!
Pa normalno sisurine su bitnije time se trebamo ponosit, i razglabat o tome a Mate ih Hrvatske koji je napravio najbrži električni auto na svijetu ko njega šljivi
Mislis da je Mati mjesto u temi o debelim HDZ-ovskim gaborima?
Bas si mu uslugu napravio ovom reklamom, sutra ce prodat tri komada vise :)
Iskreno nemam ništa protiv hjih ali samo da napišem moje viđenje o svemu ovome...ako niste skužili mi smo čudna država jer dva tjedna se raspravlja o demokraciji i slobodi da bi se zatim u par dana dogodilo to da neki svoju slobodu dokazuju paradirajući po rivi a netko po nekom trgu. E sada vidi problematike...navodno će ove dvije dobiti otkaz, a što bi se desilo da netko slučajno uslika neku mušku osobu koja radi u ministarstvu sa svojim muškim partnerom kako se ljube i hvataju na javnom mjestu.
Znam da ćete se pitati odakle mi sada ovo ali postavlja se pitanje što je demokracija i sloboda, jer kao što se već reklo nije bilo uzbudljivih političkih zbivanja pa se eto morala naći neka vijest koja će digniti cijelu državu na noge. I kao što kažu da je sve politika eto sada imamo dokaz da je i sisa ništa drugo nego čista politika(mada ja još mislim drugačije).
Mislis da je Mati mjesto u temi o debelim HDZ-ovskim gaborima?
Bas si mu uslugu napravio ovom reklamom, sutra ce prodat tri komada vise :)
Njemu je mjesto bilo gdje zakaj ne, ali kaj češ nije dovoljno atraktivan siromaček uglavnom udri sa sisama to uvjek pali.
A da su studentice, privatne ugostiteljke, vrtlarice neznam šta, nikom ništa.
I tako je cijelo ljeto puno ženske čeljadi u toplessu po plaži.
Heh, već je indikativno kako je Kalmeta odjednom popustljiv, da je Holy izbacila (ok jadna nema što, ali...)
e onda bi bilo iz svih oružja, kao i po onim jadnim gejevima:)
No opet, svakako bolje da je naša adeze radodajka dala sisu,
nego neki bilmez šaku, batinu ili flašu nekom namjerniku "u ime rvacke".
Možda ovime privučemo turiste (irci su manje izbirljivi glede "ljepote" ženskinja),
-bengalkama i tučnjavama sigurno nećemo :)