Sigurnosna poboljšanja u IE8

poruka: 5
|
čitano: 1.122
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Sigurnosna poboljšanja u IE8".
17 godina

Baš me zanima kakav će biti taj 8 u finalnoj verziji!

Moje račuanlo: ASRock ALiveSATA2-GLAN, 1024 MB (DDR2-667 2x512) AMD Athlon 64 3200+ (2),Nvidia GeForce 7600gs (256mb), 160gb....
1. Isatknuti suradnik na gallery.live.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Sigurnosna poboljšanja u IE8

Realno govoreći, IE7 nije loš i mislim da se čak može i preporučiti nakon par zakrpi koje su izašle u međvremenu. No, nije donio niš spektakularnoga a u isto vrijeme ima sve što treba za ugodno surfanje.Ja inače koristim Firefox a u samo u uredu IE7 jer sam na to prisiljen.

Vjerojatno će ista situacija biti i sa IE8. Vjerojatno dobar i funkcionalan preglednik ali niš spektakularno.

17 godina
neaktivan
RE: Sigurnosna poboljšanja u IE8

Da, upravo to... Ono šta većini korisnika treba...

17 godina

"Sprečavajući time da loše napisana komponenta ili pravi sigurnosni napad aktivacijom DEP-a sruše cijeli preglednik Interneta, već će djelovati samo na pogođeni tab." - Odlična stvarSmijeh

Doć će Zoka da vas roka
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Možda nije loš za neke, ali za ozbiljnije web developere je noćna mora (nepridržavanje standarda, png alpha, css...), a i

javascript je puno sporiji od Firefoxa i to govorim iz vlastitog iskustva.

Još jedna stvar koju sam uočio (možda će koristit nekome, meni je), submit forme je podjednako spor u Firefox-u i IE-u, u Operi daleko brže,

zato ako često koristite velike forme (administracija baze i sl.) probajte Operu..

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice