Segway - auto 0:1

poruka: 18
|
čitano: 1.591
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Segway - auto 0:1".
17 godina
neaktivan

sta je ovde cudno??? nista....sasvim je za ocekivati da se moz ubiti Segwayom jer "masina" se sastoji od jednog "stapa" i dva tocka pri tom korisnik/vozac nema nikakv zastitni kavez ili zastitnu opremu...dobro je ako se prodje samo sa udarenom "njokalicom"

K'eni pa te vat' ;)

0 0 hvala 0
17 godina

Uvijek se netko nađe...
Osmijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ak nista drugo, sad sam saznao kak se taj uredaj, tj. prijevozno sredstvo zove. Segway.

"Tako je" - povikse seljaci i slozno glavama razbise zid

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Segway - auto 0:1
Zasto mi urednik koji piše ovo malo smrdi. (ne ne mislim da mi fizički smrdi)
Pa da! Ovo nema veze s Informatikom.Ili ima?
sve u svemu nekako mi se čini da taj pisac otvoreno piše svoje tekstove što je za pohvalu!
Ali opet...
Intel Core 2 Quad Q6700 @ 4,120 Mhz I ASUS P5Q PRO, 775, Intel P45 I 4GB 1066Mhz @1125 Mhz I DELL monitor LCD E248WFP, 24" I HDD HITACHI 1TB I crossfire 2x HD4870
17 godina

Nemoguće! Ma nije valjda?! Segway??? Auto?? Nemoguće... Uistinu... Zapanjen sam... Katastrofa... Užas... Ajmo sad povuć sve segwaye iz proizvodnje...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Sljedeći te(k)st:

Cipele - auto  0:1

Ustanovilo se da kad se čovjek u cipelama pri brzini od 15 km/h ( lagano trčanje na tramvaj ) zabije u parkirani automobil, dolazi do kontuzija ekstremiteta i oštećenja mozga ( ukoliko ga dotični  uopće ima ).

Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
17 godina
bicikli - auto 0-1
došli smo do stručnih zaključaka tijekom naših dugoročnih testova ,ako se bicikli zabije u auto njegov vozać će slomiti nešto nije ustanovljeno što.
Ista je stvar s trčanjem preko ceste ako se dotični sudari s težim i masovnijim vozilom ,
gle čuda nešto će slomit!!!!!!!
I will first use google,before asking stupid questions.
17 godina
neaktivan

Dajte ljudi, nemojte se pravit blesavi!

Kao prvo, nije mi jasno što je ovaj novinar uopće htio reći, vjerojatno nije imao nešto drugo napisati, pa eto...

Jasno je samo po sebi da Segway protiv automobila nema nekakvih izgleda. Naravno da za to nije potrebno provoditi testove. Ali smisao ovog testa je ispitati na koji način se ljudsko tijelo ponaša u trenutku udarca. Segway je sam po sebi jedinstven - položaj tijela pri vožnji bitno je drugačiji nego pri vožnji bicikla ili nekog drugog prijevoznog sredstva. Samim time i zone udaraca i izloženost je bitno drugačija. Konstrukcija Segwaya također uvjetuje na koji način će se i s kolikom kinetičkom energijom tijelo nastaviti gibati.

Prema dobivenim rezultatima možda će se zakonski definirati je li i koja je sigurnosna oprema obavezna za upotrebljavanje ovakvog načina prijevoza.

Uostalom, o važnosti ovoga testiranja dovoljno govori činjenica da ga je provela GDV - krovna organizacija privatnih osiguravatelja u Njemačkoj, sa 457 članica.

Kada bi se vodili istom logikom iz teksta dotičnog novinara i vas koji ste ostavljali komentare, možemo također ustvrditi da nam primjerice nisu potrebni niti Euro NCAP testovi - pa naravno da kad se auto sudari primjerice sa kamionom, da je kamion ''jači'', jel da? Nema veze koje su zone deformiranja, kako je napravljen ''kavez'', koliko zračnih jastuka posjeduje, koga briga... A?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ako je za bicikl propisana samo kaciga, onda je i za segway dovoljna.

Ako je za moped/motocikl propisana samo kaciga, onda je i za segway dovoljna.

Što su oni željeli postići sa tim testiranjem , samo oni znaju. Obzirom da su osiguravatelji, vjerojatno za izračun premija, ako osiguraš ruku ili nogu ili nešto treće..  Bogataš

17 godina
neaktivan

Mogu pretpostaviti da dotični novinar vjerojatno ne zna njemački, pa se nije ni trudio shvatiti bit video priloga. A i baš me zanima tko je od vas pogledao prilog i shvatio o čemu se uopće radi...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja nisam i niti me ne zanima.  Testiranje vozila koje je prodano u 24k primjeraka do kraja 2006. godine ( neka bude duplo do danas ) u cijelom svijetu je besmisleno.  I nije ništa drugačije od bicikla, satereš se i na jednom i na drugom kad okineš u auto.

17 godina
neaktivan

Pa u tome i jest problem! Ljudi komentiraju, a nemaju blage veze!

I besmisleno je uspoređivati bicikl ili motocikl sa Segway-om. Položaj tijela u vožnji bitno se razlikuje. Nisu ista težišta u sjedećem ili stajaćem položaju. I puno drugih varijabli je u igri.

A što se tiče GDV-a, to sigurno nisu ljudi koji nemaju pametnijeg posla, pa eto malo ubijaju vrijeme zabijajući Segway u parkirano vozilo.

0 0 hvala 0
17 godina
ljudi oko čega vi raspravljate!
I will first use google,before asking stupid questions.
17 godina
neaktivan

Oh my god!  They killed Kenny!  You bastards!  Why didnt you secured Segway!!! Now Kenny is dead..

17 godina
neaktivan

Segway-dalje od mene. Dobro je samo ako se neko zabije u moj auto neće mu ništa biti

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ferovca1 kaže...

Sljedeći te(k)st:

Cipele - auto  0:1

Ustanovilo se da kad se čovjek u cipelama pri brzini od 15 km/h ( lagano trčanje na tramvaj ) zabije u parkirani automobil, dolazi do kontuzija ekstremiteta i oštećenja mozga ( ukoliko ga dotični  uopće ima ).

LOL!! E ovo me bas nasmijalo! Cijeli tekst stvarno nema nikakvog smisla! Ne razumijem zasto su to morali istrazivati, dovoljno je bilo razmisliti o tome par sekundi (trenutaka)!
Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
Da i?
Odi pješice istom brzinom i isto budeš najebal.
17 godina
neaktivan

Neki dan se vozim Zagrebom i , gle čuda, tip na Segway-u dolazi na križanje. Bilo mu crveno na pješačkom pa je kružio oko osi ko debil. Sjetio sam se ovog članka pa sam došao u iskušenje da izvedem osobno testiranje Segway protiv Auto. Ali, šteta laka..

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice