Sega se vraća

poruka: 7
|
čitano: 1.280
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Sega se vraća".
18 godina
Sega se vraća

steta sto se nece vratiti sa Dreamcastom 2 (jest da je konkurencija teska) ,ali bolje ista nego nista,inace Dreamcast je bilo (po meni ,misljenje iz mog ugla) dobra konzola(u to vreme) samo su je upropastili zbog loseg marketinga(tj nisu se trudili da je izreklamiraju ko sony)....

K'eni pa te vat' ;)

0 0 hvala 0
18 godina
Sega se vraća

Moja voljena Sega vrluda sa svojim poslovanjem. I koliko vidim, bez jasne vizije i misije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Sega se vraća

Ak je to ova sa slike, žali Bože!

Imal sam ja Segu Saturn kao prvu konzolu u koju su išli cd-i.

Koji je to gušt bil-imal sam Tomb Raider 1 i Fifu 96Cool

Čak sam i muziku mogel slušati ali problem je bilo nabaviti na Cd-u!

Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sega se vraća

Dreamcast je najbolja konzola svih vremena sada nerazumijem dali sega če praviti svoje konzole opet ili neče ja sam osobno imao SEGA master 2 i SEGA cdx

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Sega se vraća

sega satur nije prva kozola koja je koristila cd-e "sega cd" je prva segina konzola koja je koristila cd-e nečeš vjerovati zato se i zove sega cd

17 godina
neaktivan

sega satur nije prva kozola koja je koristila cd-e "sega cd" je prva segina konzola koja je koristila cd-e nečeš vjerovati zato se i zove sega cd
17 godina
neaktivan
Armor kaže...

Ak je to ova sa slike, žali Bože!

Imal sam ja Segu Saturn kao prvu konzolu u koju su išli cd-i.

Koji je to gušt bil-imal sam Tomb Raider 1 i Fifu 96Cool

Čak sam i muziku mogel slušati ali problem je bilo nabaviti na Cd-u!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice