Ovo izgleda kao odličan hladnjak.
Već prije, kad sam kupovao, razmišljao sam o Katani, međutim odlučio sam se za Hyper TX.
Možda ga ipak zamijenim ovime.
Ovo izgleda kao odličan hladnjak.
Već prije, kad sam kupovao, razmišljao sam o Katani, međutim odlučio sam se za Hyper TX.
Možda ga ipak zamijenim ovime.
Cijena od 17eura me iznenadila,mislim da bi po toj cijeni definitivno mogao biti best-buy!
Izvrstan za te novce.Kod nas će bit oko 250 kn.
heh kad bi u hr kostao te pare definitivno bi bio best buy!!
dam se kladit da kod nas nece bit ispod 50 eura kad zivimo u lopovskoj drzavi
30 dB na 2500, čovječe isto kao i stock od Intela. Gemin II s radi 20 dB na 2000
Izvrstan za te novce.Kod nas će bit oko 250 kn.
Hmmmm...izgleda kao šest heatpipea, ali ako proizvođač kaže da su tri... http://www.scythe-usa.com/product/cpu/041/scktn3000_detail.html
da li netko zna da li je taj hladnjak nekompatibilan sa Gigabyte GA-MA69G-S3H (rev 1.0)? i kako se iskazuje sa 65nm AMD-ovim procesorima?
kda bi bila ta cijena(17 eura) 100% bi zamijenio ovaj svoj stock, ali pošto po običaju če biti 250-300 kn ništa od toga
ovo si bum kupil čim dođe k nama
Super cooler ja ga imam sve hladi opce nije vruc kad je pod optercenju.
Super cooler ja ga imam sve hladi opce nije vruc kad je pod optercenju.
LoL!!!
di si ga kupio i za kolko para?
daj link
Hmmmm...izgleda kao šest heatpipea, ali ako proizvođač kaže da su tri... http://www.scythe-usa.com/product/cpu/041/scktn3000_detail.html
Da ima tri heat pipea (početak je na jednoj strani, a kraj na drugoj)
Da adm ga ima mislim da sam ga platil oko 190kn
vidim da je 190kn,kakav je?ima ga ko? dali je bolje da stavim od CM-a vent=
kupio sam ga pred tjedan dana i zasad sam zadovoljan. doslovce je vrlo ugodno osvježenje nakon amd-ovog stock hladnjaka. čak i uz temperaturu sobe oko 30C, uz otvoreno kućište u koje puše 40cm sobni ventilator, procesor (AMD Athlon64 X2 5000+) drži na osvježavajućih 37-38C (idle) nasuprot stock hladnjaku na kojem se nije spuštao ispod 50C (idle, po ljeti). kaj se tiče load-a, nisam još procesor bogznakak opteretil, ali primjetno je da i kad se temperatura digne, čim se load smanji, temperatura procesora isto jako brzo pada (što se sa stock hladnjakom nije događalo). sve u svemu, toplo ga preporučam, mislim da se nećeš razočarati. za te novce teško da će se naći nešto bolje. kod novih generacija možda i nije tolko učinkovit, al opet, po specifikacijama se bez problema nosi sa toplinom >100W
Reko sam ti ja ga imam na i7 i stvarno je dobar cooler.
Kupi ga ako mozes.
Evo sad narucujem iz AMD-a ovaj hladnjak i kazu da nemaju trenutno, al imaju isti taj samo posebno za AMD, posebno za INTEL... Kako imaju, a nemaju???
Evo sad narucujem iz AMD-a ovaj hladnjak i kazu da nemaju trenutno, al imaju isti taj samo posebno za AMD, posebno za INTEL... Kako imaju, a nemaju???
Ti se vjerovatno narucio onaj skuplji koji dolazi zajedno sa dijelovima za Intel i AMD
A jel ima kakve razlike sto cu uzet sad ovaj za intel?
Ja ga imam na svom E8500. Za te pare je odličan.
Pa ako imas Intel procesor onda ti je svejedno. Ako ces nekad mijenjat proc za AMD onda ga neces moci montirat (u skupljoj verziji bi dobio dijelove za montiranje i na AMD)
To znam, al mislim jel ima razlike u hladjenju ili izgledu?
Ne.