SciFi na B.netu

poruka: 16
|
čitano: 3.870
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "SciFi na B.netu".
17 godina
odjavljen
SciFi na B.netu

Konacno da se i kod nas nesto 'giba'...

Moj PC  
2 0 hvala 0
18 godina
SciFi na B.netu

Ako je dosao na B.net onda ce uskoro biti i na maxtv- u a onda to postaje broj 1 na mojoj listi favoritesa Cool

Bolje biti bez one stvari nego bez srece!
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
SciFi na B.netu

Ajde barem netko. Ljubitelj sam žanra, ali ga nekako na hrvatskim televizijama ima malo, a ovo što rade od zvjezdanih staza stvarno nije u redu, svako malo ga otkažu zbog recimo sjednice hr sabora (mislim stvarno :( )... 

P.S.

Dobru ste sliku odabrali... :)

Moj PC  
2 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
SciFi na B.netu

SciFi više "ne postoji" - promijenili su naziv programa u SyFy sredinom ove godine (zato jer se naziv SyFy može registirati kao trademark za razliku od SciFi)

Inače imaju oni ok serije (Eureka, Caprica kreće u siječnju, Sanctuary, Warehouse 13) i dosta repriziraju stare i kultne SF serije ostalih televizijskih kuća. Jedina zamjerka što oni emitiraju dosta svojih filmova koji su niskobuđetni B-filmovi u veličini slučajeva jedva prosječne ili loše kvalitete.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.12.2009 20:17 (Paolo2612).

0 0 hvala 0
17 godina
SciFi na B.netu

Iskreno se nadam da če i na maxu doći jer nemam mogučnost za b- net.

A da li je kanal titlovan

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: SciFi na B.netu
Paolo2612 kaže...

SciFi više "ne postoji" - promijenili su naziv programa u SyFy sredinom ove godine (zato jer se naziv SyFy može registirati kao trademark za razliku od SciFi)

da,ali to je trenutačno samo u Americi, dalje u svijetu je i dalje SciFi.

17 godina
odjavljen
Paolo2612 kaže...

Jedina zamjerka što oni emitiraju dosta svojih filmova koji su niskobuđetni B-filmovi u veličini slučajeva jedva prosječne ili loše kvalitete.

To ne mora biti nužno zamjerka ako ne pretjeraju. Među takvim filmovima se nađe i filmova koji unatoč lošoj produkciji imaju priču daleko iznad prosjeka A-produkcije.

Da li će nove serije ići paralelno s emitiranjem u Americi ili će kasniti?

U životu ne postoje pobjednici, samo preživjeli.
18 godina
neaktivan
Deltak kaže...
Paolo2612 kaže...

da,ali to je trenutačno samo u Americi, dalje u svijetu je i dalje SciFi.

To nisam znao, hvala na informaciji.

MrBlc kaže...
Paolo2612 kaže...

Jedina zamjerka što oni emitiraju dosta svojih filmova koji su niskobuđetni B-filmovi u veličini slučajeva jedva prosječne ili loše kvalitete.

To ne mora biti nužno zamjerka ako ne pretjeraju. Među takvim filmovima se nađe i filmova koji unatoč lošoj produkciji imaju priču daleko iznad prosjeka A-produkcije.

Da li će nove serije ići paralelno s emitiranjem u Americi ili će kasniti?

Istina - ali većina ih nije toliko dobra. Jako je teško proizvesti dobar TV film (najviše zbog kratkog vremena realizacije filma i malog budžeta)

Vjerovatno će kasniti serije - nema smisla npr. prikazivati 4. sezonu Eureke ako niti jedna prije te nije emitirana u hrvatskoj. Inače SciFi nema uniformiran program, nego se prikazivane serije prikazuju od zemlje do zemlje (naravno da imaju više zajedničkih nego različitih serija).

Inače naišao sam na popis emitiranih (i još emitirajućih) serijana SciFi Srbija (pokrenut 1.10.2009). Ako koga zanima što bi nas otprilike moglo čekati:

Angel
Charmed
Dark Angel
Eureka
Firefly
Flash Gordon
Futurama
Legend of the Seeker
Star Trek: The Next Generation
Quantum Leap

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
18 godina
neaktivan
SciFi na B.netu

Zašto u Splitu nije na analognom dostupan? Digitalno smeće traži poseban reciever za svaku TV koji mora biti njihov i maksimum je 2, a ja imam 4 TV-a.... FFS. Glupani.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.12.2009 22:50 (naxeem).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
SciFi na B.netu

Hmm.. niko nije spomenuo Stargate. No dobro novi je tak i tak velko sr*nje! No stariji nastavci koji nisu tak loši mogli bi se vrlo vjerojatno prikazivat.

Da mi je sad dostupno odmah bi uzeo samo radi SyFy

*** Gentlemen, Start Your Engines ***
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
SciFi na B.netu

Predobra slika ! Cool

"Tako je" - povikase seljaci i slozno glavama razbise zid

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
SciFi na B.netu

nažalost nemamo svi pristup b-neta. Nadam se da ovo nece biti B-net ekskluziva.

"So say we all"

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
SciFi na B.netu

Ja bih nju ispod jelke!

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
BlackM kaže...

Hmm.. niko nije spomenuo Stargate. No dobro novi je tak i tak velko sr*nje! No stariji nastavci koji nisu tak loši mogli bi se vrlo vjerojatno prikazivat.

Da mi je sad dostupno odmah bi uzeo samo radi SyFy

Ni meni se ne sviđa SGU. Ne znam šta mu fali ali nije kao prethodnici.

I ja bih uzeo da mi je dostupno :D

这是我的个性签名
17 godina
SciFi na B.netu

di se moze nac raspored programa jer teletext ne radi ?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
SciFi na B.netu

Ah, da sada biram, odabrao bih B.Net....

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice