Sandy Bridge u 2011.

poruka: 6
|
čitano: 2.087
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Sandy Bridge u 2011.".
18 godina
Sandy Bridge u 2011.

A niste nista napisali o AMDu i Fusionu (u ovom slucaju testiran entry level model APUa):

http://www.anandtech.com/show/3933/amds-zacate-apu-performance-update

Ispada da su performanse u vecini programa 50% do 250% vece od konfiguracije s Core i5-520M sto je jako lijepo i dobra se buducnost smijesi AMDu.

1 0 hvala 3
15 godina
neaktivan
Sandy Bridge u 2011.

Meni je ovo više .. sviranje suncu od strane Intela. Ako misle izbaciti tako brzo novi socket izgubiti će dosta kupaca ( they lost me xD ).

Gamers Don't Die, They Respawn.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sandy Bridge u 2011.

Da i mene nervira to što Intel mijenja soket tako često, naravno da je to bolje za procesor jer se za novu arhitekturu izgrađuje i poseban soket koji olakšava posao, ali za nas kupce je ovo jako pogubno. Proizvođači ploča jedva dočekaju ovo kako bi ugrabili bum na početku i prodali ploče po paprenoj cijeni.

Zbog svega ovoga moj sledeći procesor   biti će od AMD-a, nisu najjači ali za mene sasvim dovoljno jaki, a ploča sa AM3 soketom bi mi trebala poslužiti barem još 2 godine ako AMD nastavi tradiciju kao do sada....

4 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Sandy Bridge u 2011.

Malo sam gledao cijene naprednijih Xeona, mislim da bi bili jeftiniji da ih izrađuju od čistog zlata... Mršti se

Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
RE: Sandy Bridge u 2011.
GimmieCorsair kaže...

Meni je ovo više .. sviranje suncu od strane Intela. Ako misle izbaciti tako brzo novi socket izgubiti će dosta kupaca ( they lost me xD ).

hebiga,novi socet,znaci nova maticna sa novim intelovim chipsetom=intel proda i procesor i chipset  :)

sve to ima svoje

18 godina
neaktivan
RE: Sandy Bridge u 2011.
DigiMagic kaže...

Malo sam gledao cijene naprednijih Xeona, mislim da bi bili jeftiniji da ih izrađuju od čistog zlata... Mršti se

ako ti je to skupo ond aznači da ti, najvjerojatnije, niti ne treba.

svima kojima su xeoni (1 ili 2 u kompletu) bitni za posao ne pitaju za cijenu...

uostalom uzmes najsporiji iz najjace serije (1333MHz BUS i 12MB CACHE) i to nije uopce skupo

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice