Samsung vodeći u mobitelima

poruka: 27
|
čitano: 4.999
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Samsung vodeći u mobitelima".
16 godina
neaktivan

Samsung = šljam... barem iz vlastitog iskustva...Belji se Sad sam ponosni vlasnik nokie...Namigiva

“Ustanite kao lavovi iz drijemeža, U nesavladivom broju Stresite lance ko rosu sa vas Koje su, dok ste spavali, stavili na vas Vas je mnogo, a njih je – malo.”
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.7.2010 13:09 (wanderer).
Moj PC  
11 1 hvala 0
16 godina
protjeran
Stvarno nemogu vjerovati da je samsung vodeci a radi tako jadne mobitele... tek kad se sjetim d900i modela koje baterija jedva da je izdrzala pola dana i ona katastrofalna kamera a jos je proglasen mobitelom godine :S jedini koji im je dobar je b2100 kojeg imam.
How yes no.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Lose ti je onda iskustvo :D imam i8910 Omnia HD vec 7 mjeseci i nemam ni jednu jedinu kritiku :P

0 1 hvala 0
18 godina

Imam samsung d600 više od tri ipo godine nikakvih problema s njim, ne znam u čemu je problem...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Samsung vodeći u mobitelima
Dejahn kaže...

Lose ti je onda iskustvo :D imam i8910 Omnia HD vec 7 mjeseci i nemam ni jednu jedinu kritiku :P

na kojoj je nokijin OS :P

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
15 godina
neaktivan

samsung proizvodi kvalitetne i pouzdane mobitele, a nokia zaostaje malim brojem touch screen mobitela i manje maštovitim dizanom pa zato i gubi udio! Cool unatoč tome što su i nokije kvalitetni mobiteli

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.7.2010 17:12 (bartul).

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

jeste :D ali mnogo bolje se ponasa nego npr n97 (ne mislim na jacinu) nego stabilnost sistema i njegovu brzinu kad se napuni programa i slika :P 

17 godina
protjeran
Dejahn kaže...

jeste :D ali mnogo bolje se ponasa nego npr n97 (ne mislim na jacinu) nego stabilnost sistema i njegovu brzinu kad se napuni programa i slika :P 

naravno, jer kao i satio i vivaz ima cortex-a8 a ne ono sranje od proca u n97, i imas j*backi custom firmware za omniu hd ako vec nisi stavio HX-V5, stvarno je puno fluidniji nego originalni

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.7.2010 17:25 (grimyHR).
18 godina

Samsung je opcenito napredovao (u prodaji) svojih proizvoda... Sad kolko su kvalitetni, dalo bi se pricat...

Meni od mobova je nekako Xperia mini pro najzanimljiviji mobitel.

http://www.mediafire.com/?mw0yjyjwjij

0 0 hvala 0
17 godina
EZY-E kaže...
Stvarno nemogu vjerovati da je samsung vodeci a radi tako jadne mobitele... tek kad se sjetim d900i modela koje baterija jedva da je izdrzala pola dana i ona katastrofalna kamera a jos je proglasen mobitelom godine :S jedini koji im je dobar je b2100 kojeg imam.

Kakv ti je b2100? To je onaj model otporan na padove, prasinu i vodu? Kakva je citljivost ekrana? Treba mi za staroga koji je dosta vani i ne pazi na mobitel (voli mu pasti, krece se po vrtu/vinogradu di ima prasine i slicno).

Hvala

16 godina
neaktivan

Sramota za Nokiu,da ovi prodaju vise od njih Izlanuo se

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Zasto sramota?

Dionica nokije ima risk assessment 244, sto je slabi srednji rizik ulaganja...

Ovih dana nesto malo pala (0.59%) ali je procjena da vrijedi uloziti...

Ono... nije da njima gori pod petama...
In Control
17 godina
neaktivan
stevan94 kaže...

Sramota za Nokiu,da ovi prodaju vise od njih Izlanuo se

Sramote je za sve ostale a ne samo nokiu lol

A ja nikad nisam imo samsung jer su uvjek bile neke divlje cijene.

Pc snova: Ekstremna EVGA x2 i7 975 eed 12x corsair 2 gb 1866mhz 7x 5870 1gb 8x 2tb hdd
16 godina
protjeran
@josephbulet
da to je taj, citljivost ekrana je odlicna cak i po jakom suncu, ako tvom starom tako puno pada mob onda je ovaj ko stvoren za njega. Baterija mu izdrzi cijeli dan ako si pola dana na netu ko ja :) Pogledaj par testova na youtubeu i sve ce ti biti jasno :)
ja ovog svog prodajem ak si zainteresiran...
How yes no.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Mislio sam ga uzeti za poklon pa mi treba novi. Uzet cu ga od operatera, ali hvala na ponudi.

18 godina

Osobno mi je logičnije da je Samsung vodeći nego da je Nokia. Ovi high end modeli mi se iz onoga što sam vidio čine ok (iako to nije moj tip mobitela), no logično da je glavna prevaga u low end dijelu jer prilično povoljni, a dosta solidni. Jedna od bitnih stvari je i ta da Samsung ima modele koje odgovaraju i pristaju ženskom dijelu tržišta, dok Nokija npr. ima same neke "cigle" i općenito izgledom neatraktivne modele

There's no business like showbusiness
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ima i nokija lijepih telefona (zensko lijepih) a imala je prije i onu Fashion kolekciju na koju su mnoge zene pale 7600 pa 7373 i slicno...

18 godina
neaktivan

Ja mislim da je Samsung ovo postigao tako sto je izbacio par jeftinih telefonona sa TS-om, a sad bi svako (osim mene) da ima TS :)

---------- markantz
17 godina
neaktivan

Mene ovo uopće ne čudi. Nokia stagnira već neko vrijeme u svim pogledima. Sjećam se dok sam posjedovao Samsung D600e koji je u tom trenu bio najjači mobitel na tržištu, to su bili dani.

Nokia je brand, iznimno dobar brand, ali poluproizvodi poput recimo nokie N96 (N95 i N95 8 gb su bile jako dobre) su im srozali ugled. Symbian se od nekada najjačeg mobilnog sustava srozao na čisti prosjek i mislim da je tu okosnica pada prodaje. Android ih jede, iOS ih jede svi ih jedu, ako već ne po mogućnostima onda po stabilnosti i brzini.

ne prestajemo se igrati zato što ostarimo, starimo zato što se prestajemo igrati - Flegma
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

Samsung? Pa kako, tko ga to kupuje u takvim mjerama, osobno i ne poznam rulju koja ga ima nešto. Ja ga imam kao službenog, ali daleko da bi si ga sam kupio. Štoviše više znam ljudi sa SE ili HTC-om, koji slabije kotiraju???

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

imam D900i već treću godinu i apsolutno sam zadovoljan mobitelom niti imam bilo kakvu želju da ga mijenjam...  

ostatak samsungove ponude je koliko sam ja upoznat vrlo lijep, funkcionalan a i relativno pristupačan tako da me uopće ne čudi 1. mjesto...

Hedonism Is My LifeStyle

0 0 hvala 0
15 godina

Ne kužim što se dešava sa Nokiom. Da su balkanci bili bi mi jasni pogrešni potezi, ali ovako mi stvarno nije jasno zašto toliko padaju i na tržištu smartphonea i dummyphonea.

Što se tiče Samsunga, imao sam par komada (starijih) i još uvjek mi nije jasan mob koji nezna u isto vrijeme i vibrirati i zvoniti ;). Osim toga, imam užasno loša iskustva sa našim uvoznikom i servisom, a koliko sam čitao po netu, puno ljudi ima problema sa ostvarivanjem jamstva (bili su par puta i u potrošačkom kodu)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

samsung ima kvalitetne mobitele ali i kvalitetu zna da naplati 

dok imas neki LG koji je dva puta jeftiniji a ima iste funkcije 

naravno da je samsung bolji u kvaliteti ali od neki drugim firmama dobijes isto za manje novca

meni se jako sviđa Sony Ericsson P1i pa me zanima cijena i kvaliteta ako ga neko ima neka

napise svoja iskustva o njemu

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Bilo je pitanje vremena kad će samsung postat vodeci u mobitelima. Nije mi jasno zašto neki kukaju   na skupoću samsunga, pa jedna nokia 6700c je skuplja od jednog samsunga s7220 (ako gledamo po klasi i starini) .

458 Italia
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
nCh! kaže...

Mene ovo uopće ne čudi. Nokia stagnira već neko vrijeme u svim pogledima. Sjećam se dok sam posjedovao Samsung D600e koji je u tom trenu bio najjači mobitel na tržištu, to su bili dani.

Nokia je brand, iznimno dobar brand, ali poluproizvodi poput recimo nokie N96 (N95 i N95 8 gb su bile jako dobre) su im srozali ugled. Symbian se od nekada najjačeg mobilnog sustava srozao na čisti prosjek i mislim da je tu okosnica pada prodaje. Android ih jede, iOS ih jede svi ih jedu, ako već ne po mogućnostima onda po stabilnosti i brzini.

d600 nikada nije bio najjaci mobitel jedino mozda medu masom koja prije iphonea nije nikad cula za pojam smartphone, a i tada je nokia imala puno bolje dummye

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.7.2010 16:55 (grimyHR).
17 godina
neaktivan
prototype sony kaže...

meni se jako sviđa Sony Ericsson P1i pa me zanima cijena i kvaliteta ako ga neko ima neka

napise svoja iskustva o njemu

Ubjedljivo najgori smartphone s kojim sam se sreo u životu. Spor softver, grozan interfejs,  loš touchscreen.

16 godina
neaktivan

@diletant ne možeš mi dat thumb down za vlastito iskustvo.Cool

“Ustanite kao lavovi iz drijemeža, U nesavladivom broju Stresite lance ko rosu sa vas Koje su, dok ste spavali, stavili na vas Vas je mnogo, a njih je – malo.”
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice