Samsung: tko dobiva ICS?

poruka: 42
|
čitano: 7.159
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Samsung: tko dobiva ICS?".
14 godina
neaktivan
Re: Samsung: tko dobiva ICS?
CrnaBitanga kaže...

Žalosno je ako je samsung krenuo stopama HTC-a. Politika ''imate stari mobitel, kupite novi, hvala'' je krajnje bezobrazna prema kupcima, posebno ako se uzme u obzir da tržište najjačih i najbržih mobitela pokriva svega par postotaka ukupne populacije kupaca.

Pola mog ureda ima ili Galaxy3, ili HTC Wildfire, i ne pada im dati 2000+ kn za mobitel. I što će oni? Ostati na eclairu ili u najboljem slučaju froyu.. Gadovi su u startu izdali mobitele s hardverom koji je u trenutku izlaza bio već lagano na granici zastarjelog i naravno da se ne može updateati s najnovijim softverom (recimo Desire, najprodavaniji HTC-ov telefon u zadnje dvije godine).

Mene osobno nije briga, sad na SGS-u imam CM7.1, savršeni rom, i čekam da genijalci izdaju CM ICS... smeće od custom ROMova ionako ne mislim više nikad imat na mobu...

slazem se s tobom osim u boldanom, ali mislim da si valjda htio napisati official a ne custom :D

17 godina
CrnaBitanga kaže...

Žalosno je ako je samsung krenuo stopama HTC-a. Politika ''imate stari mobitel, kupite novi, hvala'' je krajnje bezobrazna prema kupcima, posebno ako se uzme u obzir da tržište najjačih i najbržih mobitela pokriva svega par postotaka ukupne populacije kupaca.

Pola mog ureda ima ili Galaxy3, ili HTC Wildfire, i ne pada im dati 2000+ kn za mobitel. I što će oni? Ostati na eclairu ili u najboljem slučaju froyu.. Gadovi su u startu izdali mobitele s hardverom koji je u trenutku izlaza bio već lagano na granici zastarjelog i naravno da se ne može updateati s najnovijim softverom (recimo Desire, najprodavaniji HTC-ov telefon u zadnje dvije godine).

Mene osobno nije briga, sad na SGS-u imam CM7.1, savršeni rom, i čekam da genijalci izdaju CM ICS... smeće od custom ROMova ionako ne mislim više nikad imat na mobu...

Želiš reći Stock ROMova. {#}

18 godina

Želim, lapsus!

Prodajem zjake...povoljno! A ako sam ti pomogao - stisni HVALA..
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Za Galaxy S vec postoji ROM koji odlično radi (isprobano)
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1398223
:)

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
^^^^^^
Mislim na ICS ROM

0 0 hvala 0
17 godina
Zaratustra kaže...
Za Galaxy S vec postoji ROM koji odlično radi (isprobano)
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1398223

Da radi dobro, samo što ima problema sa baterijom...

Događa li se tebi Android OS BUG?

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.12.2011 10:59 (amater_2).
17 godina
neaktivan
Nisam dovoljno dugo testirao da bih primijetio probleme sa baterijom i Android BUG jer je mobitel od moje supruge :)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
shiljak kaže...

jest rekao, ali valjda im je puno da prave za stari mobitel, posto sad ima i s II i s III

Vjerojatno, s obzirom kolko modela Galaxy S2 u svijetu ima (oko 7). Osim toga, to je kapitalizam, ak hoćeš ICS na nekom lošijem ili starijem mobu - ne, moraš kupit novi!

14 godina
neaktivan

http://www.gsmarena.com/samsung_explains_why_galaxy_s_and_tab_70_wont_get_android_ics-news-3567.php

Evo tu se Samsung opravdava zašto SGS neće dobiti ICS. Ma gade mi se. Neće radit glatko uz TW i sve ostalo? Koda je zahvaljujući Samsungu Galaxy S ikad glatko radio? Zlo mi je od tih kapitalista. Samo da izmuzu što više para. Zbog ovakve politike volio bi da propadnu i da im se obije to o glavu ko što se lagano obija HTC-u.

Svaka čast ekipi sa XDA-developersa. Skidam im kapu i nikad mi neće bit žao, kojom sitnom donacijom, dečkima platit pivu.

1 1 hvala 0
18 godina
EchoOne kaže...

http://www.gsmarena.com/samsung_explains_why_galaxy_s_and_tab_70_wont_get_android_ics-news-3567.php

Evo tu se Samsung opravdava zašto SGS neće dobiti ICS. Ma gade mi se. Neće radit glatko uz TW i sve ostalo? Koda je zahvaljujući Samsungu Galaxy S ikad glatko radio? Zlo mi je od tih kapitalista. Samo da izmuzu što više para. Zbog ovakve politike volio bi da propadnu i da im se obije to o glavu ko što se lagano obija HTC-u.

Svaka čast ekipi sa XDA-developersa. Skidam im kapu i nikad mi neće bit žao, kojom sitnom donacijom, dečkima platit pivu.

Istina (prvi bold), lagano propadaju... Još da gadove zveknu za kršenje patentnih prava i da im zabrane prodaju u Europi..Sve radi toga što su nepošteni prema starim korisnicima i što im je para na prvom mjestu.

Drugi bold - kad stigne plata mojih $5 imaju!

Prodajem zjake...povoljno! A ako sam ti pomogao - stisni HVALA..
18 godina
neaktivan
Mentalist kaže...
FioPro kaže...

Pa šta, skinite si neki custom ROM i udrite si ICS na mobitel puno prije nego što bi samsung i razmislio o updateanju. To je po meni najveća prednost androida, hrpa custom ROMova i ako nemate rootani mobitel sa nekim custom ROMom ne iskorištave ni pola potencijala mobitela

Ultra-brzo slanje poruka i zvanje?

A gle, ako ti treba od mobitela samo slanje poruka i zvanje onda možeš kupiti neki ne-smartphone. A ako već imaš smartphone, zašto ga onda ne iskoristiti za sve što se s njme može?

UT3, Lily Allen, Franz Ferdinand, R.E.M., nVidia, Intel :: FANBOY :: BEWARE!
16 godina
neaktivan

Ovo skroz ok radi na sgs-u bas su gamand.Nezelim da samsung postane ko HTC.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice