Samsung – pretežno Android i Bada

poruka: 7
|
čitano: 2.363
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Samsung – pretežno Android i Bada".
18 godina

Meh, isprobao sam iphone 3g, 3gs, isprobao htc desire i još neki htc i android jednostavno rastura, predobar je... premoćan, brz... google ftw

Jest da se ne radi o usporedivanju iphonea, samo kazem da je po mogucnostima daleko iznad, a poznavajuci ms proizvode... android win!

http://www.appoteka.net/ - http://www.zvonimir-buzanic.from.hr/
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.9.2010 8:34 (zbuzanic).
Moj PC  
1 1 hvala 0
18 godina

Ni ja bas nisam nesto uvjeren u taj WinMo 7. Kao da ni sami ne znaju sto hoce. Nema modanja sucelja, odredjen hardver... Bas zele kopirati apple, samo je razlika da apple radi sve sam, a MS bi bio i je*en i posten, "pa evo vam OS, ali ga ne smijete dirati i svi uredjaji prakticki moraju biti klonovi..."

Sa svojim Legendom sam prezadovoljan, jos samo da HTC napokon izda 2.2 update da dodje i sluzbena podrska za mem card, aplikacije ce se vremenom update-ati pa da to na kraju i podrzavaju. Vec dugo skacem oko 30-40 MB free, postaje tijesno :).

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pitam se zašto onda u zadnjem periodu je pala podrška za android ?
Ja očekujem puno od Windows Phone 7, ne vjerujem da će MS izbaciti neko "sran*e", to što inzistiraju na minimalnim HW zahtjevima mislim da je pametan potez i da je rezultat pročavanja Andriod-a na tržištu. Svesni su da developeri su mahom u večini slučajeva timovi do 5 ljudi sa ograničenim buđetom, tako da je cilj svih većih igrača da u prvom redu privuku developere, zatim kupce , svi su dobro proučili Apple-ov razvoj i pristup tome, tako da sada svi manje više primjenjuju istu formulu. Argumet tome ide firma LimaSky gdje su veći proizvođaći tražili od istih da portaju svoju aplikaciju na njihove platforme, sad kakav je ispao rezulatat to je druga tema, ali činjenica je da svima trebaju developeri, sjetie se Stevea Ballmera i njegovu čuvenu točku "developers, developers, developers !!!" :)
http://www.woodgamesfx.com

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Samsung – pretežno Android i Bada

Ja definitivno nemam namjeru kupiti nesto sto nema ono sto imaju sve verzije prije. Evo, na Win7 ne mozes mjenjati UI, bilo je govora da su izbacili copy/paste, pa da se mozes startati samo jednu aplikaciju i jos puno toga. Das 5000kn za novi telefon na kome ces morati utipkavati broj jer nema copy/paste.

S druge strane, sto to Win7 ima tak specijalno da zahtjeva tak jaki hardware? 99.999999% vremena je telefon u standbyu ili radi nekaj za kaj mu je dovoljno 1% zahtjevane snage.

17 godina

Trazi jak hardwer zbog silverlighta :)

Nije mi jasno o kakvim specijaliziranim potrebama trzista prica samsung za koje ce biti namijenjen win mo 7? Ti ljudi valjda vec imaju iphone? Sto ce im kopija?

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Možete mi dati hrpetinu TD-ova, ali meni su kraj svih ovih fensi-šmensi toucheva i dalje najbolji symbian i winmo 6.5, a nokia n900 mi je vrh vrhova. :)

Slobodno klikni hvala ako sam ti pomogao.

5 0 hvala 1
18 godina
RE: Samsung – pretežno Android i Bada
"još uvijek postoje profesionalni i specijalizirani zahtjevi tržišta".

ljepo rečeno

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice