A sad, svi zajedno!

poruka: 21
|
čitano: 2.133
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "A sad, svi zajedno!".
17 godina
A sad, svi zajedno!

"50 Centa i drugih velikih skladatelja"

Ova je dobraOsmijeh

Moj PC  
9 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: A sad, svi zajedno!
'Glasnoća koja je izvan dometa sluha odraslih osoba' pa kako će netko znati jeli to uopće radi?!
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa).
16 godina
neaktivan
Šef kaže...
'Glasnoća koja je izvan dometa sluha odraslih osoba' pa kako će netko znati jeli to uopće radi?!

Ako se beba bude ritala na 50 Centa,onda znaš da radiSmijeh.Što sve neće izmislit,samo da ljudi kupuju.

alrighty then
17 godina
neaktivan
A sad, svi zajedno!

totalno nepotrebna stvar...

Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah .............Slažem se!!!
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Zapravo bi ovo moglo biti dobro, djetetu puštaš dobru glazbu da odmah nauči što je to a ne da počme slušat cajke i misli: ja sam cool jer slušam cajke
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa).
17 godina
neaktivan
A sad, svi zajedno!

Da, no idiotski je što mu roditelji određuju što će slušati, tako da oni doslovno mogu mučiti jadno dijete sve dok se ne rodi.

Ako je ono opće svijesno toga, u što i nisam baš siguran.

"The harder the battle the sweet of jah victory."
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
protjeran
thuglife kaže...

Da, no idiotski je što mu roditelji određuju što će slušati, tako da oni doslovno mogu mučiti jadno dijete sve dok se ne rodi.

Ja mislim da ce Hendrix biti jako dobar izbor, uz par violinista i Mrvicu...

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
17 godina
A sad, svi zajedno!

Što bi se dogodilo kad bi ovo djetetu puštali?Smijeh

Tko visoko leti, štedi gorivo.
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.1.2010 23:41 (Shamrock).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Shamrock kaže...

hahhaah xD

dijete se rodi sa dugom kosom hahaha xD

dal to dijete ikak ocuje ili ne, samo neko ko slusa Daru Bubamaru i slicno ce zaista platit pare za ovo i pustat svojoj djeci, svako ozbiljan ce ovo zaobici xD

16 godina
neaktivan
e moja kompanijo koja si ovo izmislila
hmda
17 godina
neaktivan
thuglife kaže...

Onda je idiotno i hraniti dijete zdravo dok je malo, oblačiti ga pristojno, šišati ga? Možda dijete želi baš jesti u McDonalds'u? Ili se oblačiti darkerski, farbati nokte i imati dugu kosu?

Kako da skinem hrpu filmova, programa i super ekstra igricu sa torrenta? Skinuo bi GTA IV, Windows Vista Enterprise Edition, AutoCAD 2009, neki program za uber modeliranje i pravljenje igara!
18 godina
neaktivan
Shamrock kaže...

Šta fali odgajanju serijskog ubojice? Ionako su jako priveženi za svoje majkeSmijeh

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
18 godina
neaktivan
A sad, svi zajedno!

Ne bi to nikome poklonio....žali Bože djetetova sluha...

...nije zlato sve što sja...

1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

ne treba puštat muziku na tome. Odma stavit onu kazetu di se jezici uče i da vidiš kak će djete pričat čim se rodi Smijeh

Ko drugom jamu kopa trećom šlajdra!
18 godina
neaktivan
Blue_Fatal1ty kaže...

ne treba puštat muziku na tome. Odma stavit onu kazetu di se jezici uče i da vidiš kak će djete pričat čim se rodi Smijeh

Neloša ideja, no riječi će mu biti prilično besmislene ako ne može vidjeti što predstavljaju (mi uostalom i razumijevamo pomoću usporedbe s podražajima koje je nešto izazvalo u nama (poput slike))

The candle flame gutters. Its little pool of light trembles. Darkness gathers. The demons begin to stir.
17 godina
neaktivan
A sad, svi zajedno!

Ajmeeee debilane...

ajmeeee ....

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
A sad, svi zajedno!

nek im puštaju klasiku... Beethoven, Mozart klasika je glazba koja može dobro utjecat na covjeka...pa možda može djetetu podignut IQ Izlanuo se

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
protjeran
sk8 4 life kaže...

nek im puštaju klasiku... Beethoven, Mozart klasika je glazba koja može dobro utjecat na covjeka...pa možda može djetetu podignut IQ Izlanuo se

Beethoven i kompaniju rijetko tko slusa, da valja svi bi slusali, ja volim samo 5. simfoniju inace i to je to (i Carmina Burana Carla Orffa).

16 godina
neaktivan

Ne možeš reći da klasika ne valja... Zašto se onda sluša stoljećima nakon što je napisana... Tko će za 100 godina slušati današnji pop?

A inače, bilo je dosta studija koje su pokazale da glazba utječe na inteligenciju. Sa www.tinylove.com:

"One recent study demonstrates that children exposed to classical music in the womb show a positive change in physical and mental development after birth. In this experiment, fetuses were exposed to 70 hours of classical music during the last weeks of pregnancy. When studied at six months, these babies were more advanced in terms of motor, linguistic and intellectual development than babies who received no musical stimulus during pregnancy."

Tako da ovo vjerojatno i ima smisla.

16 godina
protjeran
Mirko935 kaže...

Ne možeš reći da klasika ne valja... Zašto se onda sluša stoljećima nakon što je napisana... Tko će za 100 godina slušati današnji pop?

A inače, bilo je dosta studija koje su pokazale da glazba utječe na inteligenciju. Sa www.tinylove.com:

"One recent study demonstrates that children exposed to classical music in the womb show a positive change in physical and mental development after birth. In this experiment, fetuses were exposed to 70 hours of classical music during the last weeks of pregnancy. When studied at six months, these babies were more advanced in terms of motor, linguistic and intellectual development than babies who received no musical stimulus during pregnancy."

Tako kazu i za krave....

Uglavnom, da pojasnim.

Pop nije nikakva umjetnost, sa iznimkom 2 izvodjaca tj. Micheala Jacksona (ili kako mu je vec muslimansko ime) i Madonne.

Pop je samo jednostavna muzika koju slusaju velike mase, i svaka pjesma lici drugoj, isto je sam rapom (ako se to moze nazvati muzikom, sa iznimkom Eminema).

Rock je umjetnost, zajedno sa progresivnim i hard rockom, te psihodelicni rock.

Tesko je reci da se Stairway to heaven nece slusati za 200 godina ili pak Hey Joe, a da ne pricamo o van Halenu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.1.2010 16:17 (Mentalist).
17 godina
neaktivan
Mentalist kaže...
Mirko935 kaže...

Tako kazu i za krave....

Uglavnom, da pojasnim.

Pop nije nikakva umjetnost, sa iznimkom 2 izvodjaca tj. Micheala Jacksona (ili kako mu je vec muslimansko ime) i Madonne.

Pop je samo jednostavna muzika koju slusaju velike mase, i svaka pjesma lici drugoj, isto je sam rapom (ako se to moze nazvati muzikom).

Rock je umjetnost, zajedno sa progresivnim i hard rockom, te psihodelicni rock.

Tesko je reci da se Stairway to heaven nece slusati za 200 godina ili pak Hey Joe, a da ne pricamo o van Halenu.

živi bili pa vidjeli Smijeh

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice