Robotski Mini Me za svakoga

poruka: 7
|
čitano: 1.488
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Robotski Mini Me za svakoga".
17 godina
neaktivan

pa mislim stvarno. što se sve neće proizvoditi... gluposti koje koštaju 2200 dolara. bolje da za te pare kupuju hranu za gladne u africi ili da kupe nešto što će pomoći u školovanju djece u africi. nešto slično kao OLPC...

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Robotski Mini Me za svakoga
mislis da je OLPC da deci bude bolje? ...yeah right....btw ne kontam koji ce mu k procesor kad "nista ne radi"
K'eni pa te vat' ;)
17 godina
neaktivan

Ja se samo bojim ida ce me ta stvar ubiti , kao na onom filmu , samo ne znam kako se zove , s onim lutkom sto oziviSmijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
schemso kaže...

Ja se samo bojim ida ce me ta stvar ubiti , kao na onom filmu , samo ne znam kako se zove , s onim lutkom sto oziviSmijeh

Mozda Pinokio? lol
Ma ovo je stvarno teska glupost! Stvarno bi volio vidit idiota koji ce to kupit!
Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
18 godina
neaktivan

Mislim da je mislio na Chuckya :) Inače, moje prve asocijacije su Dr.Evil i njegov MiniMe iz Austin Powersa.

"If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut." Albert Einstein "Nije zlato sve što sja. Postoji nafta." http://i44.tinypic.com/1z3at89.jpg
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.2.2009 22:24 (Horagio).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Horagio kaže...

Mislim da je mislio na Chuckya :) Inače, moje prve asocijacije su Dr.Evil i njegov MiniMe iz Austin Powersa.

eh da je bar ovo je smeće ipo i za to dat 2000 dolara, tužno
AMD Athlon 3200+, Asus K8N, 1.5GB DDR, HD 3650 512MB, WD 160GB Maxtror 40GB, Power supply 400W ma šta da kažem zvir bez zuba
18 godina
jurluk kaže...

pa mislim stvarno. što se sve neće proizvoditi... gluposti koje koštaju 2200 dolara. bolje da za te pare kupuju hranu za gladne u africi ili da kupe nešto što će pomoći u školovanju djece u africi. nešto slično kao OLPC...

A ti lepo sledeći put kad kreneš da kupiš novu grafičku ili gadget, da se napiješ, kupiš sebi sladoled ili nešto slično, umesto toga daj dobrovoljni prilog za decu u Africi. Ja mislim da su ovakvi proizvodi odlični pošto premeštaju novac iz džepova ljudi koji ga imaju viška i ne znaju šta će s njim kod drugih koji će se možda već setiti nečeg pametnog. Ipak, teško da bih, uz svu dobru volju, nepokretnu lutku nazvao robotom.
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.2.2009 0:41 (Ivan(4)).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice