2 terminators, 1 robocup ... 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Uf, kako uzbudljiv nogomet! Pa svaka naša domaća utkamica je za ove praznik nogometa! 
blade runner ftw
Blue Robot Boys?
ou šit, koje smeće od robota ! Spustili su se na mjesec, napravili onaj ogroman uštipak, rade vlakove koji idu 400 km na sat, munjovozne avijončeke te planiraju poslati ljude na Mars ... i ovo je *vrhunac* robotike ??! Gdje su kiborzi, gdje su "ja roboti", gdje je Data iz zvjezdanih staza ??
Autor robota "nogometaša" zaslužio je jedan veliki FACEPALM !
ou šit, koje smeće od robota ! Spustili su se na mjesec, napravili onaj ogroman uštipak, rade vlakove koji idu 400 km na sat, munjovozne avijončeke te planiraju poslati ljude na Mars ... i ovo je *vrhunac* robotike ??! Gdje su kiborzi, gdje su "ja roboti", gdje je Data iz zvjezdanih staza ??
u filmovima su
Zašto facepalm? Ajde, ja bih volio vidjet tebe da napraviš najjednostavniju robotsku ruku, kako bi to napravio, radije nemoj govorit o nečemu što neznaš.
ali stvarno kad pogledas koliko smo napredovali u ostalim područjima, a kad pogledam ove robote, malen pomak u odnosu na prijašnje godine
stvarno mi je teško povjerovati da je ovo vrhunac tehnologije
Kako je ovo robotsko natjecanje onda je ovo je vjerojatno robot raden u kucnoj radinosti jer je kolko ja znam najnapredniji humanoidni robot je asimo i igra nogomet puno bolje od ovog uz ostale stvari koje radi.
Kad bi se ulozilio 50 000 000 USD svake godine narednih 10 godina mislim da bi se mogao napraviti posten robot, odnosno android (jer nije ista stvar).
Kad bi se ulozilio 50 000 000 USD svake godine narednih 10 godina mislim da bi se mogao napraviti posten robot, odnosno android (jer nije ista stvar).
Stavi jos 3 nule... ili 6 komada... jer mislim da se minimalno 10X taj iznos sto si napisao ulaze u robote... (vjerojatno i 100X vise)
Ovaj baš i nije nešto, tj. to je natjecanje robota iz kućnih radinosti koliko znam, no Asimo (Honda) je poprilično dobar. Barem demonstracija djeluje odlično. Da priča, nosi tacnu, trči, puno je to mehanike + neka dobra baterija da to sve pogoni :) Polagano ali sigurno napraviti će pravog androida.