Remote Desktop i za Windows Phone

poruka: 7
|
čitano: 2.134
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Remote Desktop i za Windows Phone".
17 godina
odjavljen

blago nama s njima! :D

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Remote Desktop i za Windows Phone
skank666 kaže...

Stvarno ,bilo je vrijeme! Samo je pitanje kad će to bit gotovo.

Dobro ,nije da mi fali ,pošto Team Viewer ima od prvog dana svoju aplikaciju za WP8!

This is a 44 Magnum, the most powerfull handgun in the world, and will blow your head clean off, so You've gotta ask yourself a question: Do I feel lucky? Well, do ya, punk?
12 godina
kizo2703 kaže...
skank666 kaže...

Stvarno ,bilo je vrijeme! Samo je pitanje kad će to bit gotovo.

Dobro ,nije da mi fali ,pošto Team Viewer ima od prvog dana svoju aplikaciju za WP8!

nije baš od prvog dana, tek se nedavno pojavio TV za WP8:

http://nokiamob.me/2013/06/10/teamviewer-aplikacija-dostupna-za-wp8-lumia-uredaje/

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.10.2013 18:23 (Ivan35).
16 godina
neaktivan
Ivan35 kaže...

nije baš od prvog dana, tek se nedavno pojavio TV za WP8:

Ne znam kad se točno pojavil ,ja imam Lumiu pola godine i instaliral sam ga početkom lipnja.

This is a 44 Magnum, the most powerfull handgun in the world, and will blow your head clean off, so You've gotta ask yourself a question: Do I feel lucky? Well, do ya, punk?
17 godina
odjavljen

Remote Desktop i TW su zlo, pogotovo kada klijent skuži da mu možete popraviti manje-više bilo šta bilo kada.

To uključuje i nedjelju ujutro.

http://nighthawk-software.blogspot.com/
Moj PC  
10 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

Remote Desktop i TW su zlo, pogotovo kada klijent skuži da mu možete popraviti manje-više bilo šta bilo kada.

To uključuje i nedjelju ujutro.

To svakak ,ali zato se ja ne javljam nikome kome sam ga instaliral subotom ,nedjeljom i praznicima. A pogotovo ne nedjeljom ujutro - tad mogu dobiti samo 

{#}

A Remote desktop uopće niti ne spominjem ,da nebi nekom palo nešto na pamet!

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.10.2013 19:00 (kizo2703).
16 godina

remote desktop se rijetko koristi na mobilnim uređajima? koristim teamviewer i splashtop cesce nego facebook.

opet biseri iz microsofta. pa dokle više tako? kuda to vodi?

Potpis!
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice