trebaju rekonstrukciju u glavi.
i da, trebaju izdati mobitele tipa HD2 i pobrinuti se za long term support na mobitelima.. ovako ih niko ne yebe pol posto
i da, trebaju izdati mobitele tipa HD2 i pobrinuti se za long term support na mobitelima.. ovako ih niko ne yebe pol posto
Kad propadnu bit će im jasnije :)
Ajd ove godine su se popravili. Bili su sponzor lige prvaka... Ali prošle kad ih je Samsung potukao nisam vidio niti jednu HTC reklamu na TVu.
Moj prvi smartfon je HTS one S. Čuo sam da necu dobiti nadogradnju na Android peticu. Hm, pomalo smijesno.... ako ne zalosno... Neka počnu od toga...
Moj prvi smartfon je HTS one S. Čuo sam da necu dobiti nadogradnju na Android peticu. Hm, pomalo smijesno.... ako ne zalosno... Neka počnu od toga...
Dobro si čuo. A telefon nije baš ni jeftin bio
Istu stvar su napravili i s Desireom koji vrti bez problema ICS i JB s XDA. HTC mi je osobno super, imam i njihov mobitel, ali neću kupiti više niti jedan njihov uređaj baš zbog supporta. Bezobrazni su jako.
Ja bi bubnuo reklamni slogan (ili šta već) - 4 velike nadogradnje, pa kud puklo da puklo
Dobro si čuo. A telefon nije baš ni jeftin bio
Istu stvar su napravili i s Desireom koji vrti bez problema ICS i JB s XDA. HTC mi je osobno super, imam i njihov mobitel, ali neću kupiti više niti jedan njihov uređaj baš zbog supporta. Bezobrazni su jako.
Telfon je mislim best buy. Što jest jest. Ali meni mnogo znači podrška u zakrpama, otklanjanje bagova i razna unapređenja. Na kraju krajeva neću novi mob kupovati za najmanje 2 god. Ako ništa onda iz principa XD. Prethodni mob nokia e52 je dobila par updejtova softvera i to 2-3 godine nakon izlaska... Ali da zaključimo: ubi nas kapitalizam! :D
Bolje bi im bi bilo da su mene uzeli kada sam im prije dvije godine lijepo sugerirao što i kako da povedu poslovnu politiku, da im nisam lijepo kazao, ovako, neka se je8u o svom trošku!!
Ne bi uopće bilo problema da su poradil na redovnom upgrade - u, ja bih vjerojatno još neko dulje vrijeme imao onaj Desire HD, dočim danas, danas su već neka druga vremena!!
ATJ Lučko
E da je više ovakvih korisnika nebi bilo toliko bezobraznih tvrtki. Inače i sam sam se našao u tvom komentaru. Kad mi se neki proizvod zamjeri na bilo koji način nebi ga više uzeo ni da mi ga dijele besplatno. Eto i HTC je jedna od firmi od koje više nikad neću kupiti telefon.
Koristim njihov Wildfire već 3 godine. Nisu ga digli ni na GB, a skinuo sam CyanogenMod 7.2 GB i radi duplo bolje nego originalni 2.2 koji je njegova zadnja službena verzija. Iako radi se o jeftinom telefonu, no iz priloženog se vidi da ni sa skupljima nije drugačija situacija sa supportom.
Pa kome god odes postane bezobrazan nakon nekog vremena i umisli se. Nekako mi se cini da je Sony tu ok koliko toliko, Apple isto sto se update-a tice.
Hvala. Da ja sam idiot jer i dalje namjeravam kupovati Htc mobitele.
Ja sam idiot jer kupujem mobitele koji meni odgovaraju i koji mi najbolje koriste.
Da, ja sam idiot jer mi se više sviđa i odgovara android od iosa i wp,
A isto sam tako idiot jer mi Htc najvise odgovara od svih androida, kako softverom tako i izradom uređaja.
Ali, da, opet sam idiot jer odgovaram idiotima na forumu.
Što se tiče nadogradnje, tu je uvijek xda. Jer samo zbog nedostatka nadogradnje ne mislim se odreći odličnih uređaja iz Htca
hobi:moj-android.net
Hvala. Da ja sam idiot jer i dalje namjeravam kupovati Htc mobitele.
Ja sam idiot jer kupujem mobitele koji meni odgovaraju i koji mi najbolje koriste.
Da, ja sam idiot jer mi se više sviđa i odgovara android od iosa i wp,
A isto sam tako idiot jer mi Htc najvise odgovara od svih androida, kako softverom tako i izradom uređaja.
Ali, da, opet sam idiot jer odgovaram idiotima na forumu.
Što se tiče nadogradnje, tu je uvijek xda. Jer samo zbog nedostatka nadogradnje ne mislim se odreći odličnih uređaja iz Htca
Pa ja bi na tvom mjestu radije uzeo Samsung/Sony ili čak Nexus. Ipak drže support puno dulje od HTCa.
I btw. XDA se ne može računat kao support, pogotovo zato jer s XDA nećeš dobit baš ono zbog čega si rekao da ti HTC odgovara, a to je software,
U svakom slučaju ukoliko imaš viška novca da mijenjaš uređaj svakih godinu dana samo zbog novijeg OS-a (što HTCu i odgovara) nastavi to radit i dalje. Ja neću jer nemam viška novca, a i da imam i da su najbolji proizvođać mobitela na tržištu (a nisu), opet nebi kupio njihov uređaj zbog bezobrazluka. Al tko voli nek izvoli. Ja ne volim kad me se vuče za nos i hebe u zdrav mozak.
Ne mislim da si idiot. I meni se sviđaju HTC telefoni no dok se ne opamete od mene neće dobit kune. A poanta je bila da dok postoje takvi koji će i dalje kupovat njihove uređaje bez obzira na sve, tada se neće ništa ni promijenit na bolje...
Pa ja bi na tvom mjestu radije uzeo Samsung/Sony ili čak Nexus. Ipak drže support puno dulje od HTCa.
I btw. XDA se ne može računat kao support, pogotovo zato jer s XDA nećeš dobit baš ono zbog čega si rekao da ti HTC odgovara, a to je software,
U svakom slučaju ukoliko imaš viška novca da mijenjaš uređaj svakih godinu dana samo zbog novijeg OS-a (što HTCu i odgovara) nastavi to radit i dalje. Ja neću jer nemam viška novca, a i da imam i da su najbolji proizvođać mobitela na tržištu (a nisu), opet nebi kupio njihov uređaj zbog bezobrazluka. Al tko voli nek izvoli. Ja ne volim kad me se vuče za nos i hebe u zdrav mozak.
Ne mislim da si idiot. I meni se sviđaju HTC telefoni no dok se ne opamete od mene neće dobit kune. A poanta je bila da dok postoje takvi koji će i dalje kupovat njihove uređaje bez obzira na sve, tada se neće ništa ni promijenit na bolje...
Zašto da uzmem ili Samsung ili Nexus?
Rekao sam da hoću uređaj koji meni odgovara a ne tebi ili nekom na forumu. Ako meni odgovara htc, onda mi ne odgovaraju ni TW na samsungu no stock android na nexusu... Meni odgovaraju htc i sense.
Na xda ima portova s novijih uređaja na one koji nemaju nadogradnju, tako da oept ostaje sve na softveru.
Ja sam već rekao desetak puta, ali reći ću opet:
dok drugi puše , ja tu lovu stavljam na stranu, dok drugi troše na gluposti, ja opet lovu stavljam na stranu, uz plaću kakvu imam, skupi se do 2000kn a to mi je dosta za novi mobitel. One x sam prodao za 2500, dodao 2000 i kupio One.
Meni je htc trenutno najbolji proizvođač mobitela, tebi nije i kaj sad? da ja kupim nekaj drugo jer se tebi htc zgadio?
Ja otkad koristim htc mobitele nikad problema. Da, slažem se, zaseru stvar s nadogradnjom, ali to ne znači da ću kupiti samsung ili nexus i koristiti uređaj koji mi ne odgovara.
Kao sto su mnogi vec napisali, za kua im rekonstrukcija ako i dalje misle flagshipove zanemarit nakon godine dana. Prica se ponavlja sa svakim flagship modelom, od Desirea nadalje. Nakon sto izdaju novi mobitel, stari padne u zaborav. Dok god tako nastupaju mogu se rekonstruirati koliko hoce.
Nakon tog fijaska je Samsung izbacil update, laga vise nema i sad se moze appove instaliravat na SD card.
Nemoj za promasaje HTC-a krivit druge i trazit opravdanja u greskama drugih.
laga itekako ima, a aplikacije se mogu instalirat na sd card.
ali primjetit ćeš da ova zadnja činjenica, ma koliko svima nama poznata bila, nema nikakve veze sa onim što sam rekao u mojemu postu. govorio sam o dvostrukim standardima nekih forumaša, a ne o mogućnostima mobitela.
nego reci mi, ako potražim malo po tvojem historiju, hoću li naći kuknjavu kako Ip5 nema radio a Velepoštovani Sgs3 ima isti, te kako je mobitel bez radija za qrc?
Lag ide na zivce. Pa bio on i samo 10ms.
Pa jako se lako objasni zašto je velika popularnost Androida nad ostalim mobilnim operativnim sustavima kao IOS ili Windows 8, a to je more besplatnih aplikacija (naravno da među njima ima hrpa smeća) koje privlače korisnika da od svojih smarthphone-a naprave prijenosna računala za 0 kn, što drugi operativni sustavi također nude, ali u značajno manjoj količini, a pošto danas vlada recesija i to je bitan faktor, a k tome android uređaja ima od 500 kn pa do 5500 kn, što kod drugih operativnih sustava baš i nije slučaj, tj. startni uređaji su dosta skuplji (ovo se odnosi na WP8), a Iphone je zasebna priča u koju ne želim ulazit pošto kupovina njihovih uređaja na slobodno je financijsko samoubojstvo, ako ga ne kupuješ preko njuške ili nekog mobilnog operatora.
A ovi dečki u HTC-u su stvarno zaglibili i ako se ubrzo ne trznu mogla bi mobilna divizija HTC-a otići kvragu zauvijek, bilo bi to žalosno, ali na žalost zasluženo. Podrška im je totalna koma, pošto čim izađe novi model, za stari prestaje podrška makar bio i premium uređaj što je jednostavno neoprostivo.