Regica za .hr domene

poruka: 36
|
čitano: 6.594
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Regica za .hr domene".
16 godina
neaktivan
Regica za .hr domene

inače dodatna sekundarna domena košta 500kn (+pdv) godišnje mislim su oni normalni???

kod mene normalno radi.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
RE: Regica za .hr domene
cekpi kaže...

inače dodatna sekundarna domena košta 500kn (+pdv) godišnje mislim su oni normalni???

Zar nije 400 kn + PDV... valjda je to od registrara do registrara..

Ma po meni je to ok. Imas si besplatno jednu koja ce ici kao ime pravne osobe. A drugu plati masno. Ideja je ok jer bi se to moglo zloupotrebljavati (tipa pokupujes domene sa imenima postojecih firmi... poslije toga ces ih moci visestruko naplacivati)

I'm going woo woo
16 godina
neaktivan
tnakir kaže...
cekpi kaže...

Zar nije 400 kn + PDV... valjda je to od registrara do registrara..

Ma po meni je to ok. Imas si besplatno jednu koja ce ici kao ime pravne osobe. A drugu plati masno. Ideja je ok jer bi se to moglo zloupotrebljavati (tipa pokupujes domene sa imenima postojecih firmi... poslije toga ces ih moci visestruko naplacivati)

gledam baš na regica.net 

cybersquatting (a i neaktivne domene) se treba drugačije sankcionirat

s druge strane pričamo o 500+pdv za jedan fakin zapis, da je jednokratno i dalje bi bilo previše

18 godina
Regica za .hr domene

Regica je inace poznata po paprenim ciframa za domenu. .com domena na glavnom registru dodje cca 45 kn, oni je naplacuju 90. 

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Regica je inace poznata po paprenim ciframa za domenu. .com domena na glavnom registru dodje cca 45 kn, oni je naplacuju 90. 

po meni je i 400+pdv paprena cijena za tako nešto

18 godina
Regica za .hr domene

za .hr domenu nije. Bar po meni...

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice