Krš od programa za koji su istresli milijarde dolara. 
- +/- sve poruke
 - ravni prikaz
 - starije poruke gore

Slažem se, s frendom u Belgiji pričam preko Vibera, koji je isto užas, al na Skype-u ne možeš pričati duže od 3 sekunde da ne štuca.
Ima li tko da više uopće koristi Skype?
Ja sam se prije pola godine prebacio na Google Duo i moram reći da me oduševio. Videozapis kvalitetniji, zvuk odličan, stvarno imam osjećaj kao da je osoba sa kojom pričam tu :)
Kad promisliš koliko je energije MS uložio da eutanizira Win7/XP (vlastiti OS), a ovdje je s jedne strane iskrcao milijarde u Skype pa u Nokia/WinPhone/Continuum projekt - pa su se popiknuli upravo na Androidu... (OS od konkurencije)
...zato mi nekako ne pada na pamet instalirati MS beta software namijenjen za - "MS hostile system"!
I to kad postoje free voip: Viber, Google Hangouts / Duo, WhatsApp, Fb Messenger / Hallo (GrooVe, Kakao, Signal, Line, Tango)...
MS bi najradije ponovio FUD prljavu igru sa Calderom i DR-DOS (ali i s WP Office, Borlandom, Netscape... i mnogima, sve do danas).
Zbog prevare kupaca, na kraju su iskrcali 280 milijuna $, ali Caldera je propala a oni promijenili tok povijesti sebi u korist.
Ranije su trebali napraviti "probleme" samo s kompatibilnosti određenog programa, sad bi trebali čitav sistem pokazati "nestabilnim". Hvala, ne bih.
Ovako je to započelo - AARD code:
Meni Skype uzasno ide na zivce, ali kada pricam na losijoj mrezu, zvuk je nekako najbolji. Pogotovo u sugovornik i ja pricamo u usto vrijeme, tu se sve aplikacije pogube jer valjda pokusavaju izolirati zvuk sa zvucnika koji sada ulazi i u mikrofon, i onda se jedan od nas dvije uopce ne cuje. Zvanje na fixnu/mobilnu mrezu radi odlicno, jeftino je, i koristim to stalno za roaming pozive.
Viber i whatsapp su najlosiji (govorim o razgovru na osrednjoj mobile mrezi), a hangsout isto ne briljira.
Ali najvise me smeta kada te u osnovi glupe i jednostavne aplikacije pokusavaju biti novi fejsbuk, snapchat ili instagram, i onda se funkcije za obicni chat zagube u gomili "highlights", "moments", "capture" gluposti. Umjesto da rade na poboljsanju kvalitete razgovora, oni dodaju nekakvu losu kopiju fejsbuk news feeda sa videima! Besposleni manageri uniste jos jedan solidan proizvod.
ma da skratim
Slazem se s vama
nejasno mi je kako razmisljaju koncept komunikacije,,,,,
Treba nam dopustiti personaliziranje aplikacija i programa.
Poboljsanju kvalitete zvuka i videa mada kod mene je dobro osim pucanja veza
lagano i jednostavno koriscenje apk/prog
ne koristim drustvene mreze poput FB. TW.G+ itd,,,, ne trebaju biti istih sablona
mobilna verzija mora izricito biti jako jednostavno, pregledno i citljivo
desktop ma isti zajeb , kao i gore ,,,,
prekomplicirani su teski za koriscenje , i nelogicni i nerazumni
P.S. prije nego citao stivo, isao skinuti novi skype .. pa slucajno naletjeh na skype preview apk u nadi da nadem dark mode ali ne vidim da ga ima
dok sam procitao stivo, hebte ide od MSM ver,m a ja imam KitKat
pa sam odustao od novije verzije skype
u Domacici ver androida je spas ,,,,, hahahaah
svako dobro
uvazite moju ispriku, jer stivo prijasnje je veliko sranje o Big Shitu.... pa sam samo dodao suglasnost i kratko negodovanje u vezi programa
Ja ovo mogu sagledat iz staračke perspektive. Na ovom forumu će stvar sagledat ljudi koji predobro poznaju scenu i znaju što je ispod ljuske.
Kada je Skype u pitanju...MILIJUNI su starijih korisnika, penzića...ljudi koji su jedva svladali elementarno sučelje Skype i koje "ruku na srce" njima u korist nije ni mijenjano jako dugo. Ova promjena će ih dotuć. U stvari dotuć će mlađe kada zovu djedove i bake da se jave unucima. Taj Skype ima svoju penzionersku publiku, ma koliko Bugonline forumašima bio "ko to više koristi".
Evo konačno isprobao i zadnju verziju ovog govna! Dovoljno je pogledati komentare korisnika na Play-u sto misle o ovoj verziji. Taman dok mislis da ne moze gore, eto ti govna koje ti 6 incha ekran u 2k rezoluciji potrati da prikaze fuckin 4 linije teksta iz razgovora kad tipkas. Pa dobro, jesu li ti ljudi normalni! 4 fuckin linije!
Meni je i dalje velika prednost skype-a sto ima full aplikaciju za PC i kad hoces nesto malo dulje napisati ne moras tipkati po ekranu vec lijepo tipkovnicom a da ne kazem kad zelim neki web link, sliku, dokument,... sa PC-a podijeliti nekome.