Razlupani Tesla

poruka: 9
|
čitano: 1.409
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Razlupani Tesla".
17 godina
neaktivan
Razlupani Tesla

cekas ga ~godinu dana i slupas ga za jedan sat..to ti zivot...da se ubijes....

K'eni pa te vat' ;)

0 0 hvala 0
17 godina
Razlupani Tesla

Hehe jos nije vlasnik slupao nego su njega slupali. Onda ti dodje da njih ubijes lol

Nudim profesionalne usluge: Pucanje u zrak na vjencanjima, povracanje na koncertima, opijanje na proslavama, parazitsko izlezavanje... Kontaktirajte me za kvalitetnu uslugu.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Razlupani Tesla

Zašto bi se ubio, lijepo uzmeš novih 100.000$ i ponovno staneš u red, kao i za Bugattije, samo što tamo više nema niti reda, nego samo i isključivo tko da više... ako uopće dođeš uj priliku da ponudiš...,

gdje da potpišem
17 godina
neaktivan

Ko mu kriv kad nije nadoplatio 5 USD za zastavicu na štapu, pa da ga ostali vide u prometu..

Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
17 godina

"Prema dojmovima prolaznika i sudionika sudara, vozači nisu ni primjetili bešumni i niski sportski automobil između njih, tako da je ovaj dobio bubotak straga od vozača iza sebe, kao i sprijeda od onoga ispred sebe."

cccc novo znacenje termina "corava posla"

"Float like butterfly, sting like a bee" "Suffer now and live the rest of your life a champion" - Muhammad Ali Gospodar si rijeci dok ih ne izgovoris, kad ih izgovoris postajes njihov rob..
17 godina
neaktivan
Razlupani Tesla

A normalno da ce za zlupati kad se auto ne cuje i nitko ga ne primjecuje..a sad o sposobnostima vozaca se da raspravljatNamigiva

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Razlupani Tesla

Mozda se ne cuje ali se sigurno vidi. Nisam dugo cuo gluplje objasnjenje nesrece od ove.

0 0 hvala 0
17 godina
plavooki kaže...

Mozda se ne cuje ali se sigurno vidi. Nisam dugo cuo gluplje objasnjenje nesrece od ove.

Tu si u pravu. Mislim, pored motora vlastitog auta, cd-playera, mozda klime, pa vjerovatno i zatvorenih prozora, glupo je za ocekivati da cujes avion vani... Bolje bi prosla ona od Barta Simpsona: I didn't do it!
Nudim profesionalne usluge: Pucanje u zrak na vjencanjima, povracanje na koncertima, opijanje na proslavama, parazitsko izlezavanje... Kontaktirajte me za kvalitetnu uslugu.
17 godina
neaktivan
Razlupani Tesla

Slaba im sudbina

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice