Razer Orca

poruka: 78
|
čitano: 23.545
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Razer Orca".
16 godina
neaktivan
Razer Orca

Znate što ću vam ja reći. Meni se osobno ne sviđa dizajn Razer miševa, ali ove slušalice su me osvojile, ali ipak sam na AKG-u (K330 in ear model), prvenstveno radi kvalitete i odličnog zvuka, a opet im nije ni izgled loš. Sve ima svoju publiku, a ove slušalice (orca) će neko volit, a neko mrzit, vjerojatno nema između radi radikalnog izbora boja

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Razer Orca
Father_Dougal kaže...

Njihovi miševi (i ostali hardver) ciljaju na točno određenu publiku, adolescente - na istu publiku kao i SkullCandy slušalice, recimo. Nisam još upoznao nekoga moje dobi da bi uopće pomislio imati takvo što doma :)

Pitam se tko je veči adolescent? Vi koji pljujete i vrijeđate ljude na temelju periferije koju posijeduju, ili oni koji kupe što njima odgovara?.Hmh teško pitanje ha?

Može vas sram biti što uopšte možete nešto takvo napisati, a da ni ne poznajete ljude koji u ovom slučaju imaju Razerovu periferiju.

I'll be back
18 godina
microman kaže...
Pitam se tko je veči adolescent? Vi koji pljujete i vrijeđate ljude na temelju periferije koju posijeduju, ili oni koji kupe što njima odgovara?.Hmh teško pitanje ha?

Može vas sram biti što uopšte možete nešto takvo napisati, a da ni ne poznajete ljude koji u ovom slučaju imaju Razerovu periferiju.

Sukobi između adolescenata su normalni za tu dob jer se svrstavaju u "klanove", jer ne znaju za drugačije sustave vrednovanja. ATI, nVidia, Mac, PC, Razer, Logitech... pričekaj da malo odrastu, pa neće vrijeđati druge zbog komada hardvera.

Ako si mislio na mene što sam za nekog rekao da je adolescent, molim te da u riječniku provjeriš koga ta riječ označava. Ako nisi, ispričavam se.

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
17 godina
neaktivan
Razer Orca
Pitam se zašto bi razer ciljao na adolesentsku skupinu? Mislim stvarno mi nije jasno po čemu bi razer mogao biti za maloljetnike.
Kao sto sam rekao o stilu se ne raspravlja jer svak ima drugačiji stil. A o kvaliteti i preformansama razerove periferije(prvenstveno mislim na miseve i tipkovnice) možeš citati u Bugovim testovima.
Osobno sam pobornik logitecha jer do prije par mjeseci isključivo sam koristio logitechovu tipkovnicu i miš i to ne neku uber klasu već miš i tipkovnicu za 150kn. No evo odlučio sam se malo na promijene i uzeo razora i uopste mi nije zao jer mi miš savršeno sijeda u ruci,a preciznosti mu je vrhunska.
I'll be back
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
McNEKONTROLIK kaže...
Romano kaže...
crozoki kaže...

sto je taj razer precijenjena marka!!!

za 60 eura mozes kupiti tri puta bolje slusalice od ovih,i sva druga periferija im je precijenjena

Sta mozes kupiti? Genius slusalice? Precjenjena je za tebe jer nemas 60 eura. Naravno da je onome tko ima 20 kuna u djepu genius komplet najbolje sto postoji.

pa ti si mnogo NE informiran!!!!

nemoj se sramotiti dalje i pisati takve gluposti, vrijeđaš bez osnove, što je samo znak nekulture i primitivnosti!

De zaveži

18 godina
microman kaže...
Pitam se zašto bi razer ciljao na adolesentsku skupinu? Mislim stvarno mi nije jasno po čemu bi razer mogao biti za maloljetnike.

Po dizajnu. I ni po čemu drugom.

Smatram da je takav, svemirski dizajn, interesantan samo mladima. Odličan primjer su ti kućišta sa lampicama i svemirskim dizajnom, kakvo nećeš naći kod nekog starijeg, a pri tome mislim 30+ godina, korisnika računala. Moje kućište je pod stolom, i jedina stvar koja me interesira da ima dobar protok zraka. Da li mu je bočna stranica prozirna ili ne, da li izgleda kao modificiran šljem za biciklizam, najmanje je bitno, ionako ga ne gledam.

Da ne ispadne da bubam, imam tinejđericu doma, i kroz stvari kojima se bavi i koje mi pokazuje vidim na koji način razmišlja ona i njeni prijatelji, pa tako i po pitanju informatike, jer im služim kao nekakav savjetnik... :)

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
17 godina
neaktivan
Razer Orca
Vidiš ja kad sam uzimao miš i tipkovnicu gledao sam da odgovara profilu moje ruke. Ciljao sam ispočetka na G9 al mi nije najbolje ležao u ruci dok mi duži profil kod razera odlično odgovara. Tipkovnicu sam odma odlučio na razera jer mi odgovaraju tipke sa kratkim hodom kao kod laptopa.Osobno ne volim ledice na periferiji,al iskreno danas je već teško naic na miš ili tipkovnicu koje nemaju osvijetljenje. Sto se zvuka tiče tu je logitech Bog i batina i prihvacam samo logitecha
I'll be back
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
microman kaže...
Vidiš ja kad sam uzimao miš i tipkovnicu gledao sam da odgovara profilu moje ruke. Ciljao sam ispočetka na G9 al mi nije najbolje ležao u ruci dok mi duži profil kod razera odlično odgovara. Tipkovnicu sam odma odlučio na razera jer mi odgovaraju tipke sa kratkim hodom kao kod laptopa.Osobno ne volim ledice na periferiji,al iskreno danas je već teško naic na miš ili tipkovnicu koje nemaju osvijetljenje. Sto se zvuka tiče tu je logitech Bog i batina i prihvacam samo logitecha

Ja samo Pioneer zvučnike, Sony pojačalo i AKG sluše, MDF je bolji od Logijeve plastike

18 godina
microman kaže...

Naravno da svatko uzima ono kaj mu je ergonomski. Doma imam čistim slučajem i tipkovnicu i miša Logitech, prije toga sam imao IBM tipkovnicu, ali je prebučna. Nije niti ova tiha, ali je tiša od IBMa. Miš je neki jeftini, RX 250.

Što se zvučnika tiče, do prije par dana sam imao Creative 2.1 doma, neki stari model, sada imam M-Audio DX4. No to je posve druga cjenovna klasa, a zvuk je nebo i zemlja.

Tako da... do 1000 kuna, vjerujem da je Logitec dobar, no kada se prelazi ta suma, dolaze i drugi proizvođači u igru.

16 godina
neaktivan
Father_Dougal kaže...
microman kaže...

Naravno da svatko uzima ono kaj mu je ergonomski. Doma imam čistim slučajem i tipkovnicu i miša Logitech, prije toga sam imao IBM tipkovnicu, ali je prebučna. Nije niti ova tiha, ali je tiša od IBMa. Miš je neki jeftini, RX 250.

Što se zvučnika tiče, do prije par dana sam imao Creative 2.1 doma, neki stari model, sada imam M-Audio DX4. No to je posve druga cjenovna klasa, a zvuk je nebo i zemlja.

Tako da... do 1000 kuna, vjerujem da je Logitec dobar, no kada se prelazi ta suma, dolaze i drugi proizvođači u igru.

Daj ako ti nije tesko napisi mi na PM malo vise o DX4 i gdje si ih kupio zanima me jer mi fale neki dobri zvucnici da stavi na ps3 i telku a isa bi na 2.0 ili 2.1

RazorNapster
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.8.2010 17:45 (Barnie).
18 godina
Barnie kaže...

Daj ako ti nije tesko napisi mi na PM malo vise o DX4 i gdje si ih kupio zanima me jer mi fale neki dobri zvucnici da stavi na ps3 i telku a isa bi na 2.0 ili 2.1

pa nema potrebe, nemam tu puno šta pisati. Navodno ih ima u Provoxu za kupiti (1500 kuna), ja sam svoje dobio pokvarene pa sam ih popravio (potenciometar je otišao) - mislim da su discontinued.

Radi se o near-field monitorima, nisu za slušanje drum'n'bass glazbe (ne idu jako duboko), ali za akustičnu glazbu su odlični. Moraš ih prvo poslušati da bi donio odluku.

Ovo je maksimum offtopic koliko ću ići. Specifikacije se mogu potražiti na internetu.

18 godina
neaktivan

Kako ti u grupu zvucnika za komp ubaci studijske monitore. Logitech se nikad nije ni trpao u tu kasu. O logijevim zvucnicima necu pisati jer ih imam pa sam pristrasan ;)

:)
18 godina
logic kaže...

Kako ti u grupu zvucnika za komp ubaci studijske monitore. Logitech se nikad nije ni trpao u tu kasu. O logijevim zvucnicima necu pisati jer ih imam pa sam pristrasan ;)

Zato jer bih za tu cijenu uvijek radije kupio monitorske zvučnike nego "PC zvučnike". I zašto ih ne bih koristio za računalo, da mi je znati?

18 godina
neaktivan

To sve stoji samo to nije za porediti jer nisu ista kategorija. 

18 godina
logic kaže...

To sve stoji samo to nije za porediti jer nisu ista kategorija. 

Zvučnik je zvučnik, pogotovo ako se radi o istom cjenovnom razredu. Oba su aktivni.

18 godina
neaktivan

Jesu ali su napravljeni za razlicite namjene. Uostalom za moje z-5500 recenzije su uglavnom oiznad 9 vec 6 godina. Niej valjda da niko nema pojma. 

15 godina
protjeran
Razer Orca

Ovo je kaos boja,pa to ne nose ni oni na gej paradi.

1 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
Razer Orca

Boja je awesomeeee, i nije bas tako svijetlo kao na tim slikama

The ONE and ONLY!
Moj PC  
1 1 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice