Razer Orca

poruka: 78
|
čitano: 23.558
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Razer Orca".
18 godina
neaktivan
Razer Orca

Dizajn kao i charcharias samo druge boje. Vjerovatno ih neću kupit, al nemam razloga za srat po njima sigurno su dobre sluške.

Potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Razer Orca

Sigurno su dobre radi ....

Zaboravio si ubaciti na osnovu cega tvrdis da su dobre?

I da su dobre ne bi morale privlaciti paznju ovom fluoroscentnom bojom. Ko bi ovo nosao bilo gdje gdje ima ljudi starijih od 12 godina?

:)
18 godina
Father_Dougal kaže...
Romano kaže...

PA RECI ONDA STA MOZES KUPITI?! "Mozes kupiti bolje,to je precjenjeno"Pa reci vise sta je onda bolje za 60 eura.Prosvjetli nas da svi znamo sta je po tebi bolje.

Kako znam da nema 60 eura? Pa zato sto je mentalitet hrvata cim si nesto ne moze priustiti ili nevalja ili je precjenjeno.

Kod nas, ili vani? Ako je kod nas, Sennheiser PX100-II za oko 360 kuna. Ili HD212 Pro za otprilike istu cijenu. AKG K512 su oko 350 kuna.

Vanka možeš još bolje proći ako nađeš tko ti želi dostaviti u HR.

Našao sam dobre slušalice, pobrale su vrlo lijepe recenzije, a ispod 30 eura su, uspoređuju ih sa slušalicama reda 100$... samo treba naći načina kako ih dostaviti u HR :)

hahaha.I po cemu si ti zakljucio da su Sennheiser PX100-II ili AKG K512 uopce u rangu ovih razorovih? Tu si bubnio bezveze neke recenzije low end slusalica od sennheisera i usporedjujes ih sa razerovim.Tako sam i ja mogao blebnuti za Sennheiser HD 800 kako su skupe usporedjujuci ih sa nekim šroteksom.

18 godina
neaktivan
logic kaže...

I da su dobre ne bi morale privlaciti paznju ovom fluoroscentnom bojom. Ko bi ovo nosao bilo gdje gdje ima ljudi starijih od 12 godina?

Dobre su radi toga što imam charcharias već duže vrijeme i slušalice su lagane, izdržljive i zvuk mi je fantastičan. To što ti nevoliš razer nemora značit da ga drugi nevole.

Potpis
16 godina
neaktivan
Razer Orca

Aj da su napravili za par nijansi tamnije, a ne ovako kričavo Izlanuo se

Avatar...ready....clear a path! .......................IN GAME: IWEK91
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.8.2010 18:46 (Krešo91).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Daniman123 kaže...
Romano kaže...
crozoki kaže...

sto je taj razer precijenjena marka!!!

za 60 eura mozes kupiti tri puta bolje slusalice od ovih,i sva druga periferija im je precijenjena

Sta mozes kupiti? Genius slusalice? Precjenjena je za tebe jer nemas 60 eura. Naravno da je onome tko ima 20 kuna u djepu genius komplet najbolje sto postoji.

Nemogu vjerovat.

Kako ti znaš da on nema 60 eura lol :D

To je cca. 450kn, što je puno za te novce možeš kupiti bolje i kvalitetnije. Mislim da ti tu najviše bacaš para na marku i potpis Razer, možeš za te novce kupiti bolje i ljepše svakako :)

Jesil ti probo ove razer slušalice? Pa znaš da imaju bolje za 60 eura... Koliko si ukupno slusalica imo od 60 eura pa znas da ima bolji (uvjek ima bolje) ali ti zvucis koda si probo sve slusalice pa znas da ima bolji..! Zasto boja nevalja? Zeleno ok! nekom će odgovarat nekom ne kom se sviđa kupit će! Zasto Razer kupuju samo snobovi možeš li mi  to objasnit? Jel ti nevoliš lijepe stvari voliš ružne, rađe bi uzeo nesto ružno već lijepo? Razer je sminka i kvaliteta nije upitna u Razera i ljude privlaci to sto su im je 90% proizvoda lijepa... Razer je stvorio ime i boli ih k**** sad mogu stavit cijenu koju hoće i to će opet bit prodavano i njima isplativo, a ime nije stvorio lošim i ružnim proizvodima već kvalitetnim i finim.

* exec girlfriend.cfg * Loading...Loading...Loading has failed: there is no such file. * cl_righthand 1
18 godina
neaktivan
Razer Orca

Razer je stvorio ime miševima, ne slušalicama. Za 60€ su vjerojatno kvalitetne, ali sigurno ima boljih od njihovih u tom cjenovnom rangu.

Death walks behind you.

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
hellraiser1110 kaže...
logic kaže...

Dobre su radi toga što imam charcharias već duže vrijeme i slušalice su lagane, izdržljive i zvuk mi je fantastičan. To što ti nevoliš razer nemora značit da ga drugi nevole.

Tebi je lijepo=dobro? Ja sam pitao na osnovu cega tvrdis da su dobre a ti kazes da su lijepe. Otkad je to direktno povezano?

16 godina
protjeran
skandalouz kaže...
Daniman123 kaže...
Romano kaže...
crozoki kaže...

za 60 eura mozes kupiti tri puta bolje slusalice od ovih,i sva druga periferija im je precijenjena

Sta mozes kupiti? Genius slusalice? Precjenjena je za tebe jer nemas 60 eura. Naravno da je onome tko ima 20 kuna u djepu genius komplet najbolje sto postoji.

Nemogu vjerovat.

Kako ti znaš da on nema 60 eura lol :D

To je cca. 450kn, što je puno za te novce možeš kupiti bolje i kvalitetnije. Mislim da ti tu najviše bacaš para na marku i potpis Razer, možeš za te novce kupiti bolje i ljepše svakako :)

Jesil ti probo ove razer slušalice? Pa znaš da imaju bolje za 60 eura... Koliko si ukupno slusalica imo od 60 eura pa znas da ima bolji (uvjek ima bolje) ali ti zvucis koda si probo sve slusalice pa znas da ima bolji..! Zasto boja nevalja? Zeleno ok! nekom će odgovarat nekom ne kom se sviđa kupit će! Zasto Razer kupuju samo snobovi možeš li mi  to objasnit? Jel ti nevoliš lijepe stvari voliš ružne, rađe bi uzeo nesto ružno već lijepo? Razer je sminka i kvaliteta nije upitna u Razera i ljude privlaci to sto su im je 90% proizvoda lijepa... Razer je stvorio ime i boli ih k**** sad mogu stavit cijenu koju hoće i to će opet bit prodavano i njima isplativo, a ime nije stvorio lošim i ružnim proizvodima već kvalitetnim i finim.

Aj daj molim te...

Razer uvijek pravi nekvalitetne stvari (70% nije sve, podloge su dobre, a i miševi nisu za loši, i oni su ok) al ostalo baš i ne, probao sam puno razerovih stvari, no ni jedna mi se ne dopada pogotovo ne izrada (nekih) proizvoda, u zadnje vrijeme samo rade kopije dobrih proizvoda, iz  svake serije imaju dobru stavku i onda tu najbolju kopiraju to me nervira, i samo nabacuju koje kakve LED sranja, lampe i ostalo... A to si upravu to da privlaći ljude samo izgled, to je oprema za mazohiste... ;) I one koje vole fency sranja ;)

Reading spoil vision, see only an illiterate :) http://crotrailers.co.cc/
18 godina
neaktivan
Daniman123 kaže...

Aj daj molim te...

Razer uvijek pravi nekvalitetne stvari (70% nije sve, podloge su dobre, a i miševi nisu za loši, i oni su ok) al ostalo baš i ne, probao sam puno razerovih stvari, no ni jedna mi se ne dopada pogotovo ne izrada (nekih) proizvoda, u zadnje vrijeme samo rade kopije dobrih proizvoda, iz  svake serije imaju dobru stavku i onda tu najbolju kopiraju to me nervira, i samo nabacuju koje kakve LED sranja, lampe i ostalo... A to si upravu to da privlaći ljude samo izgled, to je oprema za mazohiste... ;) I one koje vole fency sranja ;)

Šta si ga nalupao...

PSN: filip99 // XF: filipscekic // Klikni HVALA ili te prebijem! // Službeni učesnik Mentalistove deathliste.
17 godina
neaktivan
Romano kaže...
crozoki kaže...

pa ti si mnogo NE informiran!!!!

nemoj se sramotiti dalje i pisati takve gluposti, vrijeđaš bez osnove, što je samo znak nekulture i primitivnosti!

od svih stvari koje sam izgubio, pamet mi najviše fali...
18 godina
Romano kaže...

PA RECI ONDA STA MOZES KUPITI?! "Mozes kupiti bolje,to je precjenjeno"Pa reci vise sta je onda bolje za 60 eura.Prosvjetli nas da svi znamo sta je po tebi bolje.

Kako znam da nema 60 eura? Pa zato sto je mentalitet hrvata cim si nesto ne moze priustiti ili nevalja ili je precjenjeno.

kao prvo nisam samo ja rekao da je razer precijenjena marka na ovoj temi nego ima dosta ljudi koji su tako rekli tako da nemozes samo meni srati,kao drugo nemoj  biti bas toliko primitivna panjina od covjeka pa odmah poceti vrijedjati ako nemas neku drugu pametniju misao ili protuargument za moju tvrdnju da je razer precijenjen.reci svoje misljenje zasto mislis da nije precijenjen ,kao trece imam 60 eura jer netko i radi u ovoj drzavi,a radim u privatnoj firmi od 5 ljudi znaci ne drkam kur.ac za vrijeme radnog vremena.

a to da razer nije precijenjena marka mozes pricati nekom drugom a ne meni.

sto nudi mis deathadder za 500 i nest kuna koliko je bio kad je izasao?nudi opticki senzor i dvije dodatne tipke sa strane a kosta skoro isto kao i g9 koji je sad vec klasika od gamerskog misa,sto nudi razer mamba za 999 kuna evo sad je izasao logitech g700 koji ima sve to za 580-ak kuna.

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.8.2010 23:12 (crozoki).
18 godina
neaktivan

Plus support koji razer moze samo sanjati.

17 godina
neaktivan
Razer Orca

doma bi se sramio stavit to na glavu a kamoli negdje drugdje xD

Moj PC  
2 0 hvala 0
18 godina
crozoki kaže...
Romano kaže...

kao prvo nisam samo ja rekao da je razer precijenjena marka na ovoj temi nego ima dosta ljudi koji su tako rekli tako da nemozes samo meni srati,kao drugo nemoj  biti bas toliko primitivna panjina od covijeka pa odmah poceti vrijedjati ako nemas neku drugu pametniju misao ili protuargument za moju tvrdnju da je razer precijenjen.reci svoje misljenje zasto mislis da nije precijenjen ,kao trece imam 60 eura jer netko i radi u ovoj drzavi,a radim u privatnoj firmi od 5 ljudi znaci ne drkam kur.ac za vrijeme radnog vremena.

a to da razer nije precijenjena marka mozes pricati nekom drugom a ne meni.

sto nudi mis deathadder za 500 i nest kuna koliko je bio kad je izasao?nudi opticki senzor i dvije dodatne tipke sa strane a kosta skoro isto kao i g9 koji je sad vec klasika od gamerskog misa,sto nudi razer mamba za 999 kuna evo sad je izasao logitech g700 koji ima sve to za 580-ak kuna.

Gledaj.To sto Mamba kod nas kosta 999 kuna nije problem razora nego HR PDV-a i marze uvoznika.Opcepoznata stvar je da taj mis kosta 100 $. To ti je 543 kune.Prema tome postedi nas prica o precjenjenosti.Taj tvoj logitech g700 kosta 99 $ .Gdje su sad te tvoje price o precjenjenosti razorovih proizvoda? Ja cu ti reci gdje.U glavama jadnika koji se bave posredovanjem u prodaji informaticke opreme i koji misle da su svi ovce za šišanje.

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.8.2010 23:09 (Romano).
17 godina
neaktivan
Razer Orca

Po čemu ste došli do zaključka da slušalice valjaju il ne valjaju, pa imate pravo uveličavati ili pljuvati po njima?

Koliko me dobro vid služi u članku se nigdi ne spominje kvaliteta zvuka koje slušalice daju, a o ukusu i stilu se ne treba raspravljati jer svak ima drugačiji. Meni osobno su ružne, al tko voli nek izvoli.

Također moram reagirati na opčenito pljuvanje po Razerovoj periferiji. Baš gledam sad Bugov veliki test miševa u broju 206 i kod razerovih miševa pod plus samo vidim: Kirurški precizan,konstrukcija(Lachesis).preformanse,kvalitetna konstrukcija(diamondback).Vrhunska konstrukcija,kotačić,preformanse(Mamba).Lagan i upravljiv, atraktivno osvijetljenje, vrlo dobre preformanse(copperhead). I sad pitam po čemu je to Razer loš? Pod minuse od njegovih miševa se večinom stavljaju bočne tipke i cijena. Ovo prvo puno ovisi o korisnikovoj ruci,dok ovo drugo prilično vrijedi samo unas Hrvata. Tako da s obzirom na Bugovu recenziju nisam dobio dojam da je Razer samo za klince koji se pale na izgled.

Dapače meni osobno moj Lachesis nije baš nešto ljep, a posebice jer ne volim plavu boju, al preformanse su mu vrhunske i odlično paše mojoj povečoj šaci.

I'll be back
Moj PC  
7 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
Razer Orca
WTF, Ljudi ili se meni cini ili ove sluske nemaju mikrofon ako neko oce uzimati nek onda bolje uzme Razer Carcharias koje imaju mikrofon,jest da je 20 eura vise al sta ces.A i uostalom frend mi ima Carcharias i samo mogu reci da su extra kad sam sluso techno muziku ono pojacano stvarno neam rijeci,i kad sam prico na skype svi kazu da se odlicno cujem.I reko sam rodaku da mi sad jedne i njemacke donese. A za ove orca nista ne mogu reci stvarno jer ih nisam ni probo,mislim da nisu jos ni izasle.Ali mi je veliki minus sto nemaju mikrofon jer sam stalno na teamspeak iskype i igram puno igrica ko sto je cod2,cod4,pa kad igramo warova moram biti na teamspak.Eto stvarno ove sluske su mi bolje od bilo koji sto sam probo,mada kad je rijece o misevima logitech defenitivno dominira bar po mom misljenju.Imo sam mx518,sad,imam g5 a uskoro ide i g500.:)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
scarface797 kaže...
WTF, Ljudi ili se meni cini ili ove sluske nemaju mikrofon ako neko oce uzimati nek onda bolje uzme Razer Carcharias koje imaju mikrofon,jest da je 20 eura vise al sta ces.A i uostalom frend mi ima Carcharias i samo mogu reci da su extra kad sam sluso techno muziku ono pojacano stvarno neam rijeci,i kad sam prico na skype svi kazu da se odlicno cujem.I reko sam rodaku da mi sad jedne i njemacke donese. A za ove orca nista ne mogu reci stvarno jer ih nisam ni probo,mislim da nisu jos ni izasle.Ali mi je veliki minus sto nemaju mikrofon jer sam stalno na teamspeak iskype i igram puno igrica ko sto je cod2,cod4,pa kad igramo warova moram biti na teamspak.Eto stvarno ove sluske su mi bolje od bilo koji sto sam probo,mada kad je rijece o misevima logitech defenitivno dominira bar po mom misljenju.Imo sam mx518,sad,imam g5 a uskoro ide i g500.:)

Ove slusalice nisu headset, tako da ak nemaju mikrofon opravdano je..

* exec girlfriend.cfg * Loading...Loading...Loading has failed: there is no such file. * cl_righthand 1
15 godina
neaktivan
Razer Orca
I da zaboravio sam napomenuti da sam imao priliku igrati na Razer Imperator na 2-3 dana i bio je isto extra od ergonomije do laser jednostavno je sve na njemu super sam je meni mis malo lagan i to me je jedina zamjerka od mene sto nema utege.Po meni je ovo najisplativij razerov mis za kojega vrijedi dati 80 €.
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Romano kaže...

hahaha.I po cemu si ti zakljucio da su Sennheiser PX100-II ili AKG K512 uopce u rangu ovih razorovih? Tu si bubnio bezveze neke recenzije low end slusalica od sennheisera i usporedjujes ih sa razerovim.Tako sam i ja mogao blebnuti za Sennheiser HD 800 kako su skupe usporedjujuci ih sa nekim šroteksom.

Posjedujem Sennheiser PX100 oko dvije godine, AKGje sam slušao kod prijatelja. Ne bubam bez ikakve argumentacije - na par sajtova koji se bave isključivo slušalicama nema niti pomena o njihovim slušalicama, a na jednom gdje se spominju (head-fi.org) nema baš toplih riječi o kvaliteti zvuka.

Razer, koliko znam, radi periferiju, a slušalice je rebrandirao. Pitanje je samo - čije?

Obzirom na cijenu i ciljanu publiku, rekao bih da ove slušalice daju napumpani bas. Možda sam u krivu, još uvijek čekam nekakvu recenziju koja bi me razuvjerila.

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
18 godina
neaktivan
Father_Dougal kaže...

Posjedujem Sennheiser PX100 oko dvije godine, AKGje sam slušao kod prijatelja. Ne bubam bez ikakve argumentacije - na par sajtova koji se bave isključivo slušalicama nema niti pomena o njihovim slušalicama, a na jednom gdje se spominju (head-fi.org) nema baš toplih riječi o kvaliteti zvuka.

Razer, koliko znam, radi periferiju, a slušalice je rebrandirao. Pitanje je samo - čije?

Obzirom na cijenu i ciljanu publiku, rekao bih da ove slušalice daju napumpani bas. Možda sam u krivu, još uvijek čekam nekakvu recenziju koja bi me razuvjerila.

99% da si u pravu...

Death walks behind you.
15 godina
neaktivan
Razer Orca

Evo sad gledam malo logitech g700 nemogu spavati;)Mogu reci da me je logitech opet odusevio stvarno mis izgleda extra.A ovo je ono klasicno >>S jednim udarcem dvije muhe<< tj logitech je sa ovim misem ''odero'' mambi kozu koja je bila ko eto najbolji bezzicni gamerski mis,a ''zgazio'' Nagu za koju se smatralo da je najbolji MMORPG mis.Bravo Logitech.xD

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.8.2010 6:07 (scarface797).
Moj PC  
1 2 hvala 0
18 godina
neaktivan
scarface797 kaže...

Evo sad gledam malo logitech g700 nemogu spavati;)Mogu reci da me je logitech opet odusevio stvarno mis izgleda extra.A ovo je ono klasicno >>S jednim udarcem dvije muhe<< tj logitech je sa ovim misem ''odero'' mambi kozu koja je bila ko eto najbolji bezzicni gamerski mis,a ''zgazio'' Nagu za koju se smatralo da je najbolji MMORPG mis.Bravo Logitech.xD

I kakve to veze ima sa temom?

Isto kao da sad napišem "Jeo sam tost za doručak i bio je super." :S

PSN: filip99 // XF: filipscekic // Klikni HVALA ili te prebijem! // Službeni učesnik Mentalistove deathliste.
18 godina
Razer Orca

Meni se u Razera osobno ne svidja preagresivni i futuristicki dizajn. Kricave ledice, svijetleci scrollovi i slicno. Fuj fuj.

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
16 godina
Razer Orca
Ja sam isprobo Razer Lachesis, te Roccat Kone, i oba su mi se dojmila, ali Kone mi je imao savršen oblik te položaj tipki, senzor, praćenje pokreta, dok je kod Razer-a too bilo gotovo savršen, jer bi ponekad miš poblesavio na dvije sekunde, rekli su da su to ispravili, pa sada ne znam, jer sam lachesis isprobo prije otprilike pola godiene, a Kone tek pred 2 mjeseca.

Tako da ne mislim da je Razer loša marka, ali nikada nisam potpuno zadovoljan s njihovim proizvodima.
Izzy

0 0 hvala 0
18 godina
tnakir kaže...

Meni se u Razera osobno ne svidja preagresivni i futuristicki dizajn. Kricave ledice, svijetleci scrollovi i slicno. Fuj fuj.

Njihovi miševi (i ostali hardver) ciljaju na točno određenu publiku, adolescente - na istu publiku kao i SkullCandy slušalice, recimo. Nisam još upoznao nekoga moje dobi da bi uopće pomislio imati takvo što doma :)

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
16 godina
neaktivan
Razer Orca

O kvlaiteti slusalica nemozete govorit a sto se tice izgleda opet nemozete govorit jer su ukusi razliciti,nekima ce ove sluske bit prej-bene bas zbog boje uopce im nece stat do kvalitete il neceg drugog a neki nece ni pomislit da ih pogledaju,prema tome nemozete govorit jesu li dobre ili ne samo preko slike

RazorNapster
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Father_Dougal kaže...
tnakir kaže...

Njihovi miševi (i ostali hardver) ciljaju na točno određenu publiku, adolescente - na istu publiku kao i SkullCandy slušalice, recimo. Nisam još upoznao nekoga moje dobi da bi uopće pomislio imati takvo što doma :)

Mi smo klasicari :)

I'm going woo woo
17 godina
odjavljen
microman kaže...

Također moram reagirati na opčenito pljuvanje po Razerovoj periferiji. Baš gledam sad Bugov veliki test miševa u broju 206 i kod razerovih miševa pod plus samo vidim: Kirurški precizan,konstrukcija(Lachesis).preformanse,kvalitetna konstrukcija(diamondback).Vrhunska konstrukcija,kotačić,preformanse(Mamba).Lagan i upravljiv, atraktivno osvijetljenje, vrlo dobre preformanse(copperhead). I sad pitam po čemu je to Razer loš? Pod minuse od njegovih miševa se večinom stavljaju bočne tipke i cijena. 

ja bar pljujem s razlogom.. za druge me nije briga. meni se njihova periferija nije pokazala dobra.... a sto se tice recenzije u bugu, ja kad sam to citao sam pukao od smjeha... zasto? zato jer sam smatrao da je taj clanak o mambi jako sarkastican... bar sam ga ja tako shvatio a sad je ili nije ne znam

would you die for me, would you die for what i`ve longed to be...
16 godina
neaktivan
Razer Orca

Deathadder već 3 godine furam, miš je besprijekoran. Iskeširao sam 400 i nešto kn, ali ne žalim ni lipe.

Goliathus podloga nekih pola godine, prezadovoljan.

Arctosa također.

Ali nisam uzeo njihove slušalice jer su mi jednostavno djelovale preskupe za ono što nude, uzeo sam Plantronics 367 i za sada sam super zadovoljan.

Ove Orca su meni osobno ružne, a sada dal opravdavaju cijenu, ne znam.

Nemojte se sad opet prepucavat oko gluposti.

Svatko ima dobrih i loših iskustava sa razerom, logtechom ili nekom trećom firmom. Iznesite svoje iskustvo kakvo bilo da bilo, ali ova generalna pljuvanja su mi iskreno krajnje djetinjasta.

Ni razer ni logi nisu neke generalno šroteks firme, obje imaju svoj stil koji furaju i obje imaju generalno dobre proizvode.

Razer je u problemu kod nas zbog nabijanja cijene radi veće marže, kao što je već netko napisao.

Moj PC  
1 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice