Razer Orca

poruka: 78
|
čitano: 23.555
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Razer Orca".
17 godina
Razer Orca

nebi ja to nosio na LAN partiju Smijeh

Zašto ulazim u život, kad odatle nitko živ nije izašao.

3 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Razer Orca

Koja gofna: "...a cijena iznosi 59,99 dolara ili isto toliko eura."

A i bolji bi im potez bio da su napravili model sa više boja, a ne samo sa ogavno Shrekovskom zelenom nijansom boje.

PSN: filip99 // XF: filipscekic // Klikni HVALA ili te prebijem! // Službeni učesnik Mentalistove deathliste.
Moj PC  
7 3 hvala 0
16 godina
neaktivan
Razer Orca

Meni je baš dobra ova boja, izgledaju vrhunski, samo me zanima kako zvuče Smijeh

5 1 hvala 0
16 godina
protjeran
Razer Orca

FUJ!

Nabite mi 999999 TD boli me đon...

Pa koji je vol dizajniro ove slušalice, izgledaju koda su se nažderale LSD-a. Bože sačuvaj našta liče, pa nebi to stavio na čelenkulu nema tih para, nemogu vjerovat da neko može biti ovoliko pametan da naprave ovakve slušalice stvarno su ružne. Zelena boja, fala bogu pa ne svijetle. Oči me bole :S

Reading spoil vision, see only an illiterate :) http://crotrailers.co.cc/
Moj PC  
10 9 hvala 0
16 godina
RE: Razer Orca
Daniman123 kaže...

FUJ!

Pa koji je vol dizajniro ove slušalice, izgledaju koda su se nažderale LSD-a. Bože sačuvaj našta liče, pa nebi to stavio na čelenkulu nema tih para, nemogu vjerovat da neko može biti ovoliko pametan da naprave ovakve slušalice stvarno su ružne. Zelena boja, fala bogu pa ne svijetle. Oči me bole :S

Svi Razerovi proizvodi su šminkerski, pa ni ovaj neće bit iznimka, boja će izgubit sjaj, za dva mjeseca, a slušalice će izgledat šrot.

Izzy
16 godina
protjeran
Razer Orca

Boja je cool, drukcije su od ostalih.

Inace detalji o njima izasli su daaaaavno.

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto
Moj PC  
7 2 hvala 0
16 godina
protjeran
EVO kaže...
Daniman123 kaže...

FUJ!

Svi Razerovi proizvodi su šminkerski, pa ni ovaj neće bit iznimka, boja će izgubit sjaj, za dva mjeseca, a slušalice će izgledat šrot.

Istina, al ajd bar su miševi mogli na nešto sličiti, no ovo je stvarno ružno, vjerujem da če ovo kupovati razni snobovi, izgledaju stvarno RUŽNO...

16 godina
protjeran
Mentalist kaže...

Drugčije od ostalih?

Jesu drukčije zato što imaju traljavu boju, pa niko još nije napravio ovakve slušalice...

Razer je uvijek bio lovac na snobove, no ovo je stvarno glup proizvod namjenjen snobovima koji samo žele imati, grozno ružnije slušalice nisam vidio :S

18 godina
Razer Orca

Za te novce se mogu kupiti prave slušalice.

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
Moj PC  
19 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Razer Orca

Ovo nebi ni Lady Gaga stavila na svoju glavu.

Every time two people have sex, an angel gets a boner
Moj PC  
14 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Daniman123 kaže...
Mentalist kaže...

Drugčije od ostalih?

Jesu drukčije zato što imaju traljavu boju, pa niko još nije napravio ovakve slušalice...

Razer je uvijek bio lovac na snobove, no ovo je stvarno glup proizvod namjenjen snobovima koji samo žele imati, grozno ružnije slušalice nisam vidio :S

Ne možeš sad toliko da ne kažem srat o slušalicama, ukusi se razlikuju, neki ljudi vole ovakve boje, zelena FTW Smijeh tebi su ružne, ali izgled će prodavati ove slušalice, a i nisu nešto skupe, a zvuk će vjerojatno bit na razini.

15 godina
neaktivan
Razer Orca

Za taj novac bi kupio druge slusalice, ali ove  su mi odlicne, obozavam ovu nijansu zelene boje, odlicneŠutim

The ONE and ONLY!
Moj PC  
3 0 hvala 0
18 godina
Razer Orca

sto je taj razer precijenjena marka!!!

za 60 eura mozes kupiti tri puta bolje slusalice od ovih,i sva druga periferija im je precijenjena

Moj PC  
11 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Razer Orca

Razer je krenuo eksperimentirati, ali njihov je problem što izdaju skupe stvari koje se "teško primaju" jer malo tko ima novaca za njih. Skoro svi njihovi proizvodi su precjenjeni jer vrijede puno manje, a oni im nabiju cijenu zbog imena. Što je najgore ta fora pali, imam dosta frendova koji su kupili njihove miševe ne zato jer im stvarno treba takav miš, već zbog prestiža i zato kaj opako izgleda... tako da ne sumljam da će i ovo čudo naći namjenjene kupce koji će biti oduševljeni...

i da ja imam CREATIV-ove sluške za 250 kn, zvuk i izgled su prezakon i da mi netko ponudi zamjenu... nema šanse...

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

Zgadio si me Razer od kad sam kupio Barracudu AC-1.

Zvučna od 1500 kn za koju ne mogu složiti normalne drivere za Win7 x64. Way to go... Sramota!

Every hole is a goal!
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.8.2010 12:41 (Bukva).
18 godina
neaktivan
max1919 kaže...

Razer je krenuo eksperimentirati, ali njihov je problem što izdaju skupe stvari koje se "teško primaju" jer malo tko ima novaca za njih. Skoro svi njihovi proizvodi su precjenjeni jer vrijede puno manje, a oni im nabiju cijenu zbog imena. Što je najgore ta fora pali, imam dosta frendova koji su kupili njihove miševe ne zato jer im stvarno treba takav miš, već zbog prestiža i zato kaj opako izgleda... tako da ne sumljam da će i ovo čudo naći namjenjene kupce koji će biti oduševljeni...

i da ja imam CREATIV-ove sluške za 250 kn, zvuk i izgled su prezakon i da mi netko ponudi zamjenu... nema šanse...

Baš to, jedine 2 stvari koje se kod Razera isplate su Deathadder (ljubav najveća) i super dobre platnene podloge(imam već drugu generaciju podloga, sada Goliathus.)

A za boldano lažešBelji se, da ti netko ponudi(bespl.) Logi G35, Razer Barracudu ili Roccat Kave, kao ti ne bi uzeo? :D

PSN: filip99 // XF: filipscekic // Klikni HVALA ili te prebijem! // Službeni učesnik Mentalistove deathliste.
16 godina
protjeran
max1919 kaže...

U tome i je stvar, razer radi proizvode koji če kupiti samo snobovi koji žele imati nešto što ljepo izgleda, zato i eksperimentira sa proizvodima, nekažem ja da on nema dobar dizajn miševi imaju super dizajn, ali ove slušalice nemaju, dobar je dizajn ali boja je ogavna samo to. I razer zna postoje takvi kupci koji će samo radi tvog navedeng razloga kupiti slušalice.

17 godina
neaktivan
AlienWare1 kaže...
max1919 kaže...

Baš to, jedine 2 stvari koje se kod Razera isplate su Deathadder (ljubav najveća) i super dobre platnene podloge(imam već drugu generaciju podloga, sada Goliathus.)

A za boldano lažešBelji se, da ti netko ponudi(bespl.) Logi G35, Razer Barracudu ili Roccat Kave, kao ti ne bi uzeo? :D

govorio sam za trenutni proizvod...  Namigiva one sluške o kojima raspravljamo u ovoj temi

...malo sam nejasno napisao

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.8.2010 12:47 (max1919).
17 godina
neaktivan
Razer Orca

Sluske za glazbu od 60 E se nadju puno 'vjerovatno' (napiso vjerovatno jer ove nisam cul ali smunjam da konkuriraju akgu,shuru,gradu,audio-tehnici itd koji svi imaju modele u tom cijenovnom rangu)

Za gamere su preskupe i nepotrebne jedino za japije

Tak da bu ovo 'greska'

A opcenito kaj svi pljujete po razeru neznam zvucnu nebi ziher zel od njih uz e-mu, m-audio, xonar stx essence

A sa misem sam imal dobra iskustva imal mambu doma neko vreme ali dal braticu on se vise igra meni netreba takav mis a njega razveselilo.Mis je tad imal ono kaj logitech sad implementira.Vecina periferija mi je logitech i to middle class jer mi to cist dovoljno ali ovaj mis nije bil uopce los (barem ja ne primjetih mozda hc gameri primjete nekaj lag ili nekaj takvog)

Frend ima tastaturu tarantula od njih i kaze da je zadovoljan nisam probal pa nebi znal sam prenosim.

Tak da valjda nisu tak losi kak svi tu pricate ,valjda 

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Razer Orca

niu loši, samo imaju problem uloženo/dobiveno...

Death walks behind you.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Razer Orca

Ja koristim Lycosu,DeathAdder,carcharias sa svime sam prezadovoljan ove slusalice neb kupia ali ima ih koji bas zele ovakve zelene slusalice i kupit ce ih oni koji i znaju i neznaju za razer bas zbog zelene boje

RazorNapster
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
crozoki kaže...

za 60 eura mozes kupiti tri puta bolje slusalice od ovih,i sva druga periferija im je precijenjena

Sta mozes kupiti? Genius slusalice? Precjenjena je za tebe jer nemas 60 eura. Naravno da je onome tko ima 20 kuna u djepu genius komplet najbolje sto postoji.

18 godina
Razer Orca

G€j boja Poljubac

Iako mi ne izgleda preskupo, svejedno ne bi to kupio... Bolje neke Sennheiser sluške...

...Borba za mir je kao jebanje za nevinost...
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
protjeran
Romano kaže...
crozoki kaže...

Sta mozes kupiti? Genius slusalice? Precjenjena je za tebe jer nemas 60 eura. Naravno da je onome tko ima 20 kuna u djepu genius komplet najbolje sto postoji.

Nemogu vjerovat.

Kako ti znaš da on nema 60 eura lol :D

To je cca. 450kn, što je puno za te novce možeš kupiti bolje i kvalitetnije. Mislim da ti tu najviše bacaš para na marku i potpis Razer, možeš za te novce kupiti bolje i ljepše svakako :)

16 godina
protjeran
Razer Orca

ovo je razer OVCA    :D

0 0 hvala 0
18 godina

PA RECI ONDA STA MOZES KUPITI?! "Mozes kupiti bolje,to je precjenjeno"Pa reci vise sta je onda bolje za 60 eura.Prosvjetli nas da svi znamo sta je po tebi bolje.

Kako znam da nema 60 eura? Pa zato sto je mentalitet hrvata cim si nesto ne moze priustiti ili nevalja ili je precjenjeno.

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.8.2010 15:22 (Romano).
15 godina
neaktivan
alien kaže...

nebi ja to nosio na LAN partiju 

Bas super za LAN match, odvlace paznju enemyu Smijeh

The ONE and ONLY!
16 godina
protjeran
PLASMAorLCD kaže...
alien kaže...

nebi ja to nosio na LAN partiju 

Bas super za LAN match, odvlace paznju enemyu Smijeh

Bole ga u oči...

18 godina
Romano kaže...

PA RECI ONDA STA MOZES KUPITI?! "Mozes kupiti bolje,to je precjenjeno"Pa reci vise sta je onda bolje za 60 eura.Prosvjetli nas da svi znamo sta je po tebi bolje.

Kako znam da nema 60 eura? Pa zato sto je mentalitet hrvata cim si nesto ne moze priustiti ili nevalja ili je precjenjeno.

Kod nas, ili vani? Ako je kod nas, Sennheiser PX100-II za oko 360 kuna. Ili HD212 Pro za otprilike istu cijenu. AKG K512 su oko 350 kuna.

Vanka možeš još bolje proći ako nađeš tko ti želi dostaviti u HR.

Našao sam dobre slušalice, pobrale su vrlo lijepe recenzije, a ispod 30 eura su, uspoređuju ih sa slušalicama reda 100$... samo treba naći načina kako ih dostaviti u HR :)

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
18 godina
neaktivan
Daniman123 kaže...
Mentalist kaže...

Drugčije od ostalih?

Sa razlogom ih niko do sad nije napravio. Da ovakve slusalice logitech narpavi pobacao bih sve sto imam od logija ;) Al to se nece desiti. Razer je za klince koji se pale na ledice i ovakva sra.a.

:)
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice