meni je o ovaj moj bez toga finisha sasvim dobar :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kupio ga neki dan i super je
volim sve razerove proizvode i imam deathaddera i jako sam zadovoljan i moram rec da mi je njegovih 1800 dpi-a i previse tako da mogu samo zamislit kako je 3500 tek onda...
Al su ga ušminkali..:)
Ugl. ne bih nikad kupio taj sa sjajnim finišem, jer ipak je stalno u ruci i mogu misliti kako izgleda nakon samo jednog korištenja..
imam razer deathadder 1800 dpi i razer lycosu
prezadovoljan =)
jedino sto se onaj rub tipkovnice "ušminkani" =) prlja ko lud
malo pipnem prstom i ostane otisak
prasina se jako vidi na njemu i moram ga brisat bar jednom tjednom
ne mogu si zamislit takav mis =)
lijep je ali to treba imat zivaca odrzavat
hah, taman neki dan bio u trgovini, raspitivao se za nove mis... trgovac mi ponudio abysussa za 370 kn, za gotovinu 15 posto popusta, mislim da cu ga uzeti, ali ne ovaj sjajni... mat je ipak laksi za odrzavanje...
hah, taman neki dan bio u trgovini, raspitivao se za nove mis... trgovac mi ponudio abysussa za 370 kn, za gotovinu 15 posto popusta, mislim da cu ga uzeti, ali ne ovaj sjajni... mat je ipak laksi za odrzavanje...
u linksu ti je 329kn
Mislim da je mat verzija ipak bolja, ovaj sjajni ce se previse prljati. Imam lachesis i mislim da ce mi biti dobar bar narednih nekoliko godina.
u vemila ja platio 299
de mi ljudi recite koji je bolji kvalitetniji, taj mirror ili onaj obični mat miš. Neznam ovaj lakirani, dal če se izgrebat ili šta, pa ko ima može mi reč i savjetovat. Hvala
Ma taj mirror će imat samo tragove papaka po sebi. Užas. Jedino bi možda naša policija mogla možda riješit pitanje tko je ubojica ukoliko bi netko taj sjajni miš iskoristio za takvu radnju. Otisci bi se vidjeli iz aviona, ali ipak je to naš MUP..... 
Ma taj mirror će imat samo tragove papaka po sebi. Užas. Jedino bi možda naša policija mogla možda riješit pitanje tko je ubojica ukoliko bi netko taj sjajni miš iskoristio za takvu radnju. Otisci bi se vidjeli iz aviona, ali ipak je to naš MUP..... 
ahhahaha, sumljam da bi naši pamenti panduri i na njemu vidjeli otiske prstiju :D :D
ništa, onda naručujem matt crnog i mir :D
evo uzeo sam Abyssusa, miš je zakon, ipak sam odustao od lakiranog, a i moro sam ga čekat da se naruči, a ovaj je bio tu. Odlično leži u ruci, prezadovoljan sam :D
Ja bi ga uzeo, da mi ne fale back/forward tipke.. Zato uzeh DiamondBack-a.
Ja bi ga uzeo, da mi ne fale back/forward tipke.. Zato uzeh DiamondBack-a.
ehh da, to je jedina mana, baš fali to napred nazad, al dobro, treba malo da se naviknem :D