Razer – mehanički za igrače

poruka: 12
|
čitano: 3.186
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Razer – mehanički za igrače".
18 godina
neaktivan

Trebali su uvest da tipkovnica vidi kada se "napola" stisne neka tipka.Pomoglo bi u igrama. Smijeh

House M.D.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Sve Razer tipkovnice su neki pauci. O.o

During your life, nevet stop dreaming. No one can take away your dreams.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pre Dobro,Svaka čast Razeru

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Razer n°1 u tipkarama, predobre su i jedina stvar koja se isplati uzet kod njih.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
RE: Razer – mehanički za igrače
Vapor kaže...

Razer n°1 u tipkarama, predobre su i jedina stvar koja se isplati uzet kod njih.

inače razer je krenuo s prvim gamerskim miševima uopće, i mislim da su im miševi bolji od tipkovnica, iako su i one odlične (imam i jedno i drugo od njih), tako da se ne slažem da su tipkovnice jedina stvar koja se isplati kupiti od njih, dapače!

17 godina
odjavljen
vorta kaže...

inače razer je krenuo s prvim gamerskim miševima uopće, i mislim da su im miševi bolji od tipkovnica, iako su i one odlične (imam i jedno i drugo od njih), tako da se ne slažem da su tipkovnice jedina stvar koja se isplati kupiti od njih, dapače!

Razer krenuo prvi s gamerskim misevima ?!?! To je uzasno nespretno receno.

Niti su prvi bili u optici, niti su bili prvi u 'laseru' - da ne idem ranije. Na kraju krajeva jedini razerov mis koji je privukao dosta pozornosti i nazalost neslavno propao, jer nije bas toliko (stovise problematican je) dobar je mamba.

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.8.2010 23:58 (Mrgud Veliki).
16 godina
neaktivan

prvi koji je krenu s gaming misevima je logitech ;)

on. mozda cak uzmem tipkovnicu razerovum ova msova vec pola tipki izlizano i raspada se

6 godina cini svoje :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mrgud Veliki kaže...

Niti su prvi bili u optici, niti su bili prvi u 'laseru' - da ne idem ranije. Na kraju krajeva jedini razerov mis koji je privukao dosta pozornosti i nazalost neslavno propao, jer nije bas toliko (stovise problematican je) dobar je mamba.

Obrazuj se druškane...

Razer was founded in 1998 by a team of engineers and marketers to develop and market a high end computer gaming mouse, called the Boomslang targeted specifically to computer gamers. It was positioned as the world's first 2000 dpi mouse (as opposed to 250 or 450 dpi offerings) and purported to give greater control and accuracy (and consequently, higher scores) to gamers who used it.

http://en.wikipedia.org/wiki/Razer_USA

16 godina
neaktivan
Vapor kaže...

Žao mi je što si u zabludi, tek će sad možda napraviti tipkovnicu koja valja. Ostalo je sve bilo smeće. Inače koga zanima što je prava tipkovnica:

http://www.overclock.net/computer-peripherals/491752-mechanical-keyboard-guide.html

17 godina
neaktivan

Logitech!!!!!

Forever MUFC
Moj PC  
4 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Ja ipak više vjerujem švicarcima nego amerima po pitanju preciznosti... Smijeh

Death walks behind you.

0 0 hvala 0
16 godina
Mrgud Veliki kaže...
vorta kaže...

Inače se ne volim natezati po forumima, al brate daj malo googlaj pa onda počni komentirati....na kraju krajeva niti sam rekao da su oni bili prvi ni u laserima ni u optici, ali da je  boomslang prvi gamerski mis to je činjenica.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice