Rastu Google i Bing

poruka: 11
|
čitano: 2.076
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Rastu Google i Bing".
17 godina
neaktivan
Rastu Google i Bing

Žalosno je to što je Microsoft promovirao Bing na patnji ljudi koji su stradali u Japanu

http://www.net.hr/tehnoklik/page/2011/03/14/0280006.html

početnici ili napredni posjetite wiki.open.hr ili www.linuxzasve.com i naučit čete više o linuxu
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Rastu Google i Bing

Nista cudno za bing...vecinu novih programa koje instaliram na komp bing mi se uvali kao glavni pretrazivac{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Rastu Google i Bing
dasoo988 kaže...

Nista cudno za bing...vecinu novih programa koje instaliram na komp bing mi se uvali kao glavni pretrazivac{#}

To je sve marketing.

Bing je takođe prisutan kao i defaultni pretraživač u FF-u kada upišem neki pojam u adresnu traku.

17 godina
dasoo988 kaže...

Je, a Google baš nije nametljiv. Samo se instalira uz desetine programa, što preglednik što alatna traka, ali to nije isto jer je to Google.

17 godina
neaktivan
escobar_ kaže...

Je, a Google baš nije nametljiv. Samo se instalira uz desetine programa, što preglednik što alatna traka, ali to nije isto jer je to Google.

Nemoj se odmah ljutit i flejmat, ja sam samo naveo primjer, naravno da je Google nametljiv i to nitko ne može osporiti.

17 godina
neaktivan

Ma kad instaliras i Google Chrome na windows 7 vidio sam da se bing nametne kao pretraživač ? a po kojoj logici a googleov je browser ? 

početnici ili napredni posjetite wiki.open.hr ili www.linuxzasve.com i naučit čete više o linuxu
17 godina
protjeran
linuxuser kaže...

Ma kad instaliras i Google Chrome na windows 7 vidio sam da se bing nametne kao pretraživač ? a po kojoj logici a googleov je browser ? 

ne... kada instaliras chrome 

kod prvog paljenja pita te koju trazilicu hoces 

Bing

Google

Yahoo

A kada stavis internet explorer odma baca na Bing bez pitanja  

http://protocol4.animehr.com/
17 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...
linuxuser kaže...

Bing

Google

Yahoo

Najvjerojatnije je instalirao IE prije Chrome-a i u njima je Bing default i onda je GC importao podatke iz IE-a.

16 godina
neaktivan
Joco55 kaže...

Najvjerojatnije je instalirao IE prije Chrome-a i u njima je Bing default i onda je GC importao podatke iz IE-a.

Apsolutno netačno. Bez obzira na sve ostalo Chrome uvijek pri prvom pokretanju pita koji pretraživač želite da koristite.

17 godina
protjeran
Sargas kaže...
Joco55 kaže...

Apsolutno netačno. Bez obzira na sve ostalo Chrome uvijek pri prvom pokretanju pita koji pretraživač želite da koristite.

ovisi koji
stariji nisu pitali nego su preuzeli pretrazivac sa vec postojeg preglednika 

http://protocol4.animehr.com/
16 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...
linuxuser kaže...

Bing

Google

Yahoo

Microsoft FTW ! {#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice