Al' nikak' mi neide u glavu kak netko može davat lovu za virtualne gluposti :D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nekom ne ide u glavu kako ti mozes davati novce za (stavi ovdje nesto specificno za ceg dajes novcu, recimo naj naj naj najnoviju grafu, kada ona stara jos uvijek super sluzi, recimo)...
Svatko ima svoju zabavu... svatko trosi na ono sto hoce, posto je on to sam i zaradio...
I neka... ako su zbog toga sretni... :)
Nekom ne ide u glavu kako ti mozes davati novce za (stavi ovdje nesto specificno za ceg dajes novcu, recimo naj naj naj najnoviju grafu, kada ona stara jos uvijek super sluzi, recimo)...
Svatko ima svoju zabavu... svatko trosi na ono sto hoce, posto je on to sam i zaradio...
I neka... ako su zbog toga sretni... :)
Grafu, i sve ostale stvari možeš opipati, one su fizičke i nečemu ti služe. Virtualna dobra ti ne služe ama baš ničemu, i još k tome nisu ni prave stvari..
Ali, tko voli nek izvoli..
Grafu, i sve ostale stvari možeš opipati, one su fizičke i nečemu ti služe. Virtualna dobra ti ne služe ama baš ničemu, i još k tome nisu ni prave stvari..
Ali, tko voli nek izvoli..
Pa mogu ih prodati i dobiti novac za ine stvari (tipa virtual itemi iz MMORPG-eva... na njima sam zaradio minimum 700 eura ako ne i vise)... i voila... opipljivo...
Jesi ikad bio u kinu? Jel ti film necemu sluzio i jesi ga opipao?
Znaci puno toga dodje na isto :)
Tako da nemamo sto osudjivati ljude koji to kupuju... jel tako...
a sumnjam da itko ovdje kupuje samo stvari potrebne za prezivljavanje i da si barem ponekad ne priusti nesto cisto zato jer uziva u tome
Meni nikako ne ide u glavu kako banke iz ničega stvaraju novac.
Kaj ste svi sad zapeli za moj post?
Pa jednostavno mi je neshvatljivo, zato što se ta kupovina smatra pravom.
Netko je to usporedio sa kinom.
Ajd dobro, nemaš previše korosti i od toga...
Ali se nemože mijeriti sa kupovinom šta ja znam nekakvih kredita na farmwille-u i
koje kakvim igricama online... I onak wtf. pričamo o virtualnim dobrima koja
to i nisu. I ljudi daju pravi novac za to što "dobe"...
Svaka im čast, samo nek se igraju.
Kaj ste svi sad zapeli za moj post?
Pa jednostavno mi je neshvatljivo, zato što se ta kupovina smatra pravom.
Netko je to usporedio sa kinom.
Ajd dobro, nemaš previše korosti i od toga...
Ali se nemože mijeriti sa kupovinom šta ja znam nekakvih kredita na farmwille-u i
koje kakvim igricama online... I onak wtf. pričamo o virtualnim dobrima koja
to i nisu. I ljudi daju pravi novac za to što "dobe"...
Svaka im čast, samo nek se igraju.
e vidiš, u tom je stvar, neko obožava platit pa da ima "virtualne" prednosti, za razliku od nekog drugog, a taj novac koji je on dao uopće mu nije žao i to ga veseli, onda to ima smisla...
Al' inače o ukusima se ne raspravlja, neko nebi nikad u životu dao ni lipe, a nekome je to cijeli svijet skoro.....
Najviše kupaca virtualnih dobara je među korisnicima iPhonea.
Nuff said.
Meni je isto bilo neshvatljivo kako netko moze dati pare za virtualne pare ili neko drugo virtualno dobro. Ali realno gledano da li ce ti dati $25 za ne znam koliko para u Farmvilu pa kupiti kucu tamo ili ces dati $25 za igru opet ti dode na isto. I jedne i druge pare si dao da bi se igrao i to ti pruza neko emocionalno zadovoljstvo sve dok ti ne dopizzdi. Onda ti je zao para koje si ulupao :)
Ajme kad se sjetim koliko sam imao origigi Gamboy igara. Siroti moji starci!