Rast korisnika mobitela

poruka: 7
|
čitano: 2.545
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Rast korisnika mobitela".
16 godina
neaktivan
Rast korisnika mobitela

Švedski Ericsson izvještava o službenih pet milijardi korisnika mobitela diljem svijeta te sedmerostrukom rastu tržišta u posljednjih 10 godina

a s druge strane pričaju da je gladnih 2-3 mlrd u svijetu...al bitno da imaju mobitelNeodlučan

a onda sam se probudio...
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.7.2010 9:15 (crazy_luđak).
Moj PC  
2 0 hvala 0
18 godina
RE: Rast korisnika mobitela
crazy_luđak kaže...

Švedski Ericsson izvještava o službenih pet milijardi korisnika mobitela diljem svijeta te sedmerostrukom rastu tržišta u posljednjih 10 godina

a s druge strane pričaju da je gladnih 2-3 mlrd u svijetu...al bitno da imaju mobitelNeodlučan

samo zaboravljaš da oni imaju ajmo reć procjenu koliko je mobitela u igri, ali nemaju šanse da znaju koliko je to stvarno korisnika jer koliko imaš ljudi koji imaju po 2-3 mobitela iz ovih ili onih razloga pa se to drastično smanji...

16 godina
neaktivan
Gnjavator kaže...
crazy_luđak kaže...

samo zaboravljaš da oni imaju ajmo reć procjenu koliko je mobitela u igri, ali nemaju šanse da znaju koliko je to stvarno korisnika jer koliko imaš ljudi koji imaju po 2-3 mobitela iz ovih ili onih razloga pa se to drastično smanji...

da ali oni su naglasili da je tolko korisnika...a mobitela je i više jer ne znaju oni kolko mobiteli ostaju u igri i motaju se po oglasnicima...moj frend ima još uvijek SE T630 onaj prastari...

a onda sam se probudio...
18 godina
neaktivan
ma daj molim te... 5 mlrd korisnika...

LoL...

Daaaaaaaaaaaaa...

Seru na ga na kvadrat...
In Control
18 godina
neaktivan
Rast korisnika mobitela

Rast korisnika mobitela?

I koliko su narasli?

Prije su korisnici mobitela bili 176 cm u prosjeku a sada su 190?

:-)

'ebo vas naslov.

:-)))

1 0 hvala 0
18 godina
Rast korisnika mobitela

očekivano, potpomognuto zemljama u razvoju koje sada prihvačaju ono što smo mi imali pred 8-10 god.

0 0 hvala 0
18 godina
crazy_luđak kaže...
Gnjavator kaže...
crazy_luđak kaže...

da ali oni su naglasili da je tolko korisnika...a mobitela je i više jer ne znaju oni kolko mobiteli ostaju u igri i motaju se po oglasnicima...moj frend ima još uvijek SE T630 onaj prastari...

Ajde ti meni onda reci koliko ima korisnika mobitela u Hrvatskoj... možeš samo procjenjivati jer ljudi imaju po 2-3-4 mobitela i onda ispadne da svaka sirotinja ima po dva mobitela što jednostavno nije točno. Isto tako je i sa ovim procjenama, ko zna koliko je tu ubrojeno korisnika koji imaju po nekoliko mobitela, koliko je od toga odbačenih mobitela skupa sa karticom, ali operater i dalje "čuva broj" da se može ponovno aktivirati i tako dalje... procjene su jako gadna stvar kad nemaš ništa čvrsto od čega bi krenuo.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice