Rast isporuke prijenosnika

poruka: 9
|
čitano: 1.142
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Rast isporuke prijenosnika".
17 godina
neaktivan
Rast isporuke prijenosnika

Da tako je...prodaja prijenosnih računala jako cvijeta

by Mario Novak.
Tko je bio prvi overclocker? Nikola Tesla,prvi je uništio električnu centralu tijekom OC-a.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Rast isporuke prijenosnika
Mah laptopi su jednostavno u modi...tako da se izrazim....svako ga zeli mada mu i ne treba....hoce od njega da ga naprave univerzalnog..na kraju dode ko obicni PC koji je stalno kod kuce...tj na kraju ono njegove ime prijenosnik ne dolazi do izrazaja ne znam koliko je prenosiv :D
17 godina
neaktivan

Prijenosnici su super za 'pod ruku' kad ideš nekud a hoćeš ostat 'na netu' ili moraš neke dokumente složit za posao. Kada bih kupio nekog, išao bi na što tanji, manji i lakši, a ne na performanse.

Kada se govori o prijenosnicima 'za igranje', tu sam jako, jako skeptičan prema tome i nikako ne mogu zamisliti da mi ikakav prijenosnik (pa čak i Alienware-ov) zamijeni moj desktop i 22" wide screen monitor, te normalnu tipkovnicu i miša, a ne tu neke minijature pod prstima..  koma! O zvučnicima i periferiji poput joysticka i volana s pedalama da niti ne govorim..

Također kada se radi o nadogradnji, desktop je puno modularniji i fleksibilniji za nadograđivati.

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
17 godina
neaktivan
Ma joj volim ja comp... a sto se tice laptopa tu mozes samo dogradivati hdd i ram... a jbs i to kako sam ja gledo konfiguracije obicno dode max rama a sto se tice diska ako ima mjesta za 2 obicno su i jedan i drugi popunjeni najcesce 2x160.... takode mi je glupost kod vecine hp laptopa imaju dva mjesta za ram obadva popunjena a nije najveca moguca memorija stavljena...mah jednostavno od svih distribucija tesko mi je naci konfiguraciju koja mi odgovara zato volim pc uzimam sta hocu..ne moram se priklanjat :D
17 godina
neaktivan
Alen kaže...
Ma joj volim ja comp... a sto se tice laptopa tu mozes samo dogradivati hdd i ram... a jbs i to kako sam ja gledo konfiguracije obicno dode max rama a sto se tice diska ako ima mjesta za 2 obicno su i jedan i drugi popunjeni najcesce 2x160.... takode mi je glupost kod vecine hp laptopa imaju dva mjesta za ram obadva popunjena a nije najveca moguca memorija stavljena...mah jednostavno od svih distribucija tesko mi je naci konfiguraciju koja mi odgovara zato volim pc uzimam sta hocu..ne moram se priklanjat :D
 Bas kao i kod stolnih brand name racunala, tako i kod brand name laptopa imas citav niz verzija (velicina i rezolucija ekrana, procesor, kolicina i konfiguracija memorije - 1/2 slot, velicina diska, tip dvd-rw) pa izvoli i biraj. To sto u pravilu kupujes jeftinije laptope (ocito po tome jer kazes da su oba mem. slota zauzeta), to je vec sasvim drugi problem. Pazljivo biraj konfiguraciju laptopa/stolnog brand name racunala, pa nece bit problema.
Iskreno me ponajvise zanima, sto tebi na laptopu fali danas, a da ga tribas nesto ekstra prosirivat. Imaju wifi (koji btw. takodjer mozes minjat za npr. 802.11n verziju), bluetooth, card readere, pccard utore, usb, firewire, vga, neki i dvi/hdmi, kameru, mikrofon, zvucnike, bateriju (umisto ups-a), lagani su, prenosivi i ne zauzimaju puno mista. To sto stolnu verziju "mozes" prosirivat, opet se svodi na prosirivanje memorije, diska, eventualno grafike, jer ne znam za tebe, ali obicno ako idem minjat komp, onda znaci da se u medjuvremenu prominia tip utora za procesor, chipset, tip memorije, tip grafike i tome slicno, pa ispada da opet uzimam citavi novi komp. Zato takvi najvjerojatnije vise nece u mene... samo minjam laptope sad...
17 godina
neaktivan
Mah i ja tako pricam o laptopiama, a ipak mislim da cu si nabavati jedan...sad ce lagano njima cijena opasti.. naravno da ima wi-fi, card reader, kameru, dvd-rw naravno usb i firmwire i ja zadovoljan...naravno kad bih imao i vga odnsono hdmi izlaz :D... moram i ja biti u trendu :D... nije stvarno ipak ako cu ista kupovati to je laptop takvo je vrijeme doslo... npr ponesem ga negde mogu odigrati kakvu igricu na prelazenje i slusati muziku...mah extra
17 godina
neaktivan
Alen kaže...
...sad ce lagano njima cijena opasti..
 A di ces manje nego sto je danas... maltene ti stolno racunalo + monitor dodju skuplje nego mid-range laptop od kojih 5-6tkn. Pa mobiteli su skuplji!
17 godina
neaktivan
uvijek moze jeftinije :D
17 godina
neaktivan

Eno imas - Asus EEEPC Cool

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: